Virkelig god service
Virkelig god service. I forbindelse med ødelagt kuffert, hvor flyselskab forsøgte at undlade at erstatte denne, kom vi tilfældigt i forbindelse med Copenhagen Luggage. De tog sig af sagen. Kan varmt anbefales.
Copenhagen Luggage er en lille familie virksomhed som har specialiseret sig i kufferter og rejseudstyr, vi har mere end 25 års erfaring med kufferter og tasker. Om du skal på ferie, forretningsrejse eller købe en gave, så har vi et kæmpe udvalg af kufferter, computertasker, weekendtasker, skuldertasker og meget mere.....
Vesterbrogade 6D, 1620, København V., デンマーク
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Var inde i deres butik for nogle uger siden, super god betjening og råd omkring nogle Tumi produkter. Jeg købte ikke noget da det er noget jeg sparer sammen til, men det bliver da købt hos dem når det er for man er i gode hænder
Kan klart anbefales. Vi havde kigget på deres hjemmeside og udvalgt et par kufferter vi gerne ville se. Vi kørte til butikken på Vesterbrogade og fik simpelthen så kvalificeret service! Vi fik en helt vildt detaljeret og grundig gennemgang af de kufferter vi var interesserede i. Yderligere stort udvalg - både i den høje ende prismæssigt og middel kategorien som vi var interesserede i. Vi gik hjem med en kuffert vi er kiste glade for og vi et vildt imponerede over den viden og faglighed man oplever I butikken. Vi kommer igen og sender alle vi kender jeres vej.

Copenhagen Luggage からの回答
Havde set et produkt på deres hjemmeside, som iøvrigt er super informativ og gennemskuelig, men ville gerne se produktet “live” i forretningen på Vesterbrogade. Her fik jeg en professionel gennemgang af kufferten med forklaring om forskellen mellem hjul, materiale m.m. Super venlig, imødekommende og professionel forretning. Kommer helt sikkert tilbage, når jeg skal bruge en taske mere 👍🏼👏

Copenhagen Luggage からの回答
Havde et alvorligt problem med lynlåsen i min Samsonite kuffert, men fik top professionel faglig hjælp hos Copenhagen Luggage, Vesterbrogade 6D. Mødte venlighed, imødekommenhed og top service.

Copenhagen Luggage からの回答
Helt igennem fantastisk kuffert butik, betjeningen er SUPER venlig og meget informativ, de ved ALT om kufferter. Butikken har et stort og flot udvalg af gode kvalitets kufferter. Copenhagen Luggage kan også servicere alle kufferter, som er købt hos dem, det har jeg aldrig oplevet at andre kuffertbutikker kan! Jeg har været her flere gange. Kan klart anbefales!

Copenhagen Luggage からの回答
Hurtig levering, lækre produkter og god personlig service. Kan varmt anbefales.
Jeg har handlet i butikken i mange år, og der er altid god service at hente, også ved service efter køb.

Copenhagen Luggage からの回答
Forhørte mig om en specifik Tumi taske de ikke forhandler. De bestilte den hjem til en fremragende pris, relativ hurtig levering (sommerferie periode) og fin kommunikation.

Copenhagen Luggage からの回答
Butikken er som sådan udemærket, men betjeningen kunne være bedre. Jeg bestilte en kuffert over nettet og valgte afhentning i butikken. Da jeg senere på dagen kom for at hente min ordre, fik jeg at vide at sådan fungerede det skam slet ikke. Man skal angiveligt vente på en besked om, at man kan hente sin ordre. Det forventes at kunden automatisk ved dette, uden at være blevet informeret om det på noget tidspunkt i købsprocessen eller på ordrebekræftelsen. Til gengæld bliver man behandlet uforskammet når man påpeger dette faktum. Kan kun anbefale at handle i denne butik hvis man kan undgå at have med personalet at gøre.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。