Jeg bedÞmmer alene kÞbsoplevelsen og fÞrste indtryk, da jeg endnu ikke har haft kufferten med pÃ¥ ferie, og nÃ¥r jeg har det skal jeg nok vende tilbage:-) Men hjemmesiden er godt beskrevet, levet 2... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kufferten virker solid og bygget af solide materialer. Levering var ogsÃ¥ upÃ¥klagelig. Dog skal man lige tage hÞjde for at kuffert fylder ret meget, og den ikke kan leveres til en pakkeboksð Den b... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
God hjemmeside, hurtig levering og flotte kufferter med lÊkker finish. Dansk design som absolut ikke lugter af kemi som mange andre kÞbt pÃ¥ nettet. Hjulene ruller godt, nemt at indstille kode og fedt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
God og naturtro oversigt over de forskellige varer/mulige farver pÃ¥ hjemmesiden. Godt tilbud om ekstra rabat, som jeg desvÊrre ikke nÃ¥ede at benytte, da tilbuddet landede hos mig, netop som jeg hav... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
JourneyLife er et dansk rejsebrand der tilbyder kufferter og rejsetilbehÞr af hÞj kvalitet.
Torstedalle 144, 8700 Horsens, 8700, Horsens, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Hurtig levering og glÊder os til at tage dem i brug
Det var nemt og bestille og varen hurtigere end forventet ð
Jeg bedÞmmer alene kÞbsoplevelsen og fÞrste indtryk, da jeg endnu ikke har haft kufferten med på ferie, og når jeg har det skal jeg nok vende tilbage:-)
Men hjemmesiden er godt beskrevet, levet 2 dage efter kÞber, og kufferten virker godt og solid, og en blå farve. Hjulene kÞrer fint og det vadtÊtte rum virker som en fantastisk ting, som ikke er i min Samsonite kuffert.
Alt i alt er jeg yderst positiv indtil videre.

Journeylife.dk ããã®åç
Vi har modtaget 2 flotte kufferter. Det var hurtig og nem betjening. GlÊder os til at bruge dem primo maj måned

Journeylife.dk ããã®åç
Hurtig levering og pÊne kufferter

Journeylife.dk ããã®åç
Fremragende, exceptionel kundeservice og hurtig levering.

Journeylife.dk ããã®åç
Super fine kufferter og hurtig levering. Alt godt herfrað

Journeylife.dk ããã®åç
Hurtig levering. Dejligt at modtage mail med instruktion til låsen.
Pga. af vÊgten har jeg trukket en stjerne fra.
Men jeg ville gerne have en robust kuffert og det har jeg fået. Jeg er meget tilfreds.

Journeylife.dk ããã®åç
God hjemmeside og hurtig levering

Journeylife.dk ããã®åç
Kufferten virker solid og bygget af solide materialer.
Den bliver taget i brug snart, og glÊder mig til at hvor lÊnge den holder.

Journeylife.dk ããã®åç
Hurtig levering og fantastisk kundeservice

Journeylife.dk ããã®åç
Alt gik som det skulle. Kufferten er rigtig fin og den var godt pakket ind ved levering.

Journeylife.dk ããã®åç
Hurtig og prÊcis levering,super kvalitet.

LÊkker kvalitet.
TÊnker de lever op til behovet.

Tak for god service.
Kufferten er god kvalitet og så har den en flot rÞd farve.

Journeylife.dk ããã®åç
Glimrende produkter og hurtis ekspedition.

Journeylife.dk ããã®åç
Lyn hurtig levering, smarte kufferter med gode detaljer og gode blÞde stÞjsvage hjul og rigtig smart alle 3 kan vÊre i 1 når de skal pakkes vÊk

Journeylife.dk ããã®åç
Prima produkt. Holder hvad det lover. Hurtig og effektiv levering.

Journeylife.dk ããã®åç
God hjemmeside, hurtig levering og flotte kufferter med lÊkker finish. Dansk design som absolut ikke lugter af kemi som mange andre kÞbt på nettet. Hjulene ruller godt, nemt at indstille kode og fedt at kufferne passer ind i hinanden, når de skal opbevares

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã