Kommer for live får en dj
Kommer for at se live musik og får en dj mixer. Hvis jeg vil på klub med dj er det ikke copenhell.
COPENHELL REFSHALEÃEN
1432, KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Alt for mange lukket ind på et for lille område lugter langt af nu skal der penge i kassen. Og de bands som krÊver lys af sÊrlig karakter spiller for tidligt. Ok ved det er sommer men alligevel. Og for lidt melodisk hardrock på programmet.
Egentlig et ganske glimrende arrangement, og min anmeldelse går udelukkende på pris og kvalitet på drikkevarer. Det er fantastisk at de har sat pant på Þlglas - bortset fra at du ikke kan få pant retur for mere end 12 glas ad gangen. Derudover var pappet på Þlholderne af så billig kvalitet, at Þl/sodavand faldt på jorden efter få minutter, hvis pappet blev vådt..
Jeg er kommet i 11 år på Copenhell og vÊret vild med det.
Nu har man valgt at lukke vildt mange ind, skrue priserne op igen, igen. Det er brand Êrgerligt.
Latterlig hÞje priser (på alt), latterlig lavt indhold. Medmindre du gerne vil se de samme bands spille ikke bare 2 gange, men hele 3 gange hver - som erstatning for den håndfuld bands som aflyser. Madpriserne er stukket af. Merch prisene er stukket af. Musik i samme genre spiller på samme tid på forskellige scener. Iskolde bade på campingpladsen og igen en kiosk med latterlig hÞje priser for koldt middelmådig mad.
Snak om at tÞrre r** med folks penge.
Det bliver et nej tak til nÊste år. Europa har mange flere indbydende metal festivaller med LANGT bedre program og lavere priser.
Da min datter skal passe sin skole og jeg skal passe mit arbejde, gÞr det at vi vÊlger at gå til Copenhell om lÞrdagen.
Vi ankommer kl. 11 til festivalen, da min datter Þnsker at kÞbe en Copenhell hoodie i str large som et bevis på at hun har deltaget i årets event.
DesvÊrre mÞdes vi af en opgivende salgsassistent, der informerer os om at der er udsolgt, af hoodies, men opfordrer os til en anden gang at komme tidligere på ugen.
Hvis en lÞrdags billet skal koste 1385 kr.- stykket, forventer jeg at der er mulighed for at min datter kan få dÊkket sit behov.
Det ville klÊde jer, til nÊste år, at have nok merchandise til alle dage, eller sÊtte prisen ned på lÞrdags billetten, så vi ved, at vi kÞber en sekundÊr billet, og ikke kan regne med at få de ting vi Þnsker på dagen.
Dbh Joen Seyffart
Copenhell 2024 var en lunken oplevelse. Her er min vurdering.
Det negative:
- Flere af årets stÞrre navne var skuffende: Bruce Dickenson, Kerry King og TOOL var ringe. TOOL`s optrÊden var mest af alt et it-show, hvor der blev vist gode programmeringsevner i form af deres visuelle skÊrmshow. Men man så nÊrmest ikke selve bandets medlemmer. Forsangeren stod i mÞrke hele tiden. Så alt i alt mange skuffende optrÊdender.
- Priserne på pladsen er vanvittige. Man betaler allerede ca. 2700 kr for 4 dage. Så fÞler man sig snydt, når en dåseÞl koster 64 kr!!! Og chili con carnen til 115 kr. kun fylder absolut bunden af et papbÊre ud.
Det positive:
- Selve konceptet med mange kreative indslag og oplevelser på pladsen.
- Enkelte gode koncerter, hvilket isÊr Corey Taylor og Limp Bizket stod bag.
Fantastisk fed festival! Alt er gennemfÞrt. Alt spiller , helt ud til busserne nÃ¥r man skal hjem. Og som altid super god stemning. SÊrligt placeringen er virkelig god, med det rÃ¥ beton ligesom den rÃ¥ Metalrock. De kÊmpe betonhaller der fÞrer en tilbage til industritiden. Det kan noget. Samtidig de grÞnne bakker, der altid giver, sÃ¥dan en som mig( der ikke er sÃ¥ hÞj) mulighed for at se bandsene pÃ¥ scenen. Og Tool sprang alle rammer i Ã¥r, med det vildeste show ever ,og den fedeste koncert i sin helt egen klasse . SÃ¥ tak for detððŒðªð€
Programmet på årets festival 2024, var på ingen måde prisen vÊrd, da der i den grad manglede store navne og kvalitet. De grådige hÊnder fra de gamle rigmÊnd i Liberty Media Corporation indvarsler en ny money making taktik. HÞje priser, billigt indhold. Festivalens udbud 2024 målte sig på ingen måde med prisen, og det var pinligt at opleve mangel på seriÞse hovednavne. Dette gav en festival uden egentlig samling, hvor indtrykket mere var en slingrende forvirrende genre prÞve. At live nation er nogle grådige bÊster, for hvem PENGE er alt, er der naturligvis ikke tvivl om, og derudover betaler idioterne heller ikke skat i danmark. FY !
Fantatisk! Altid en oplevelse og nu også med "talks" og nÞrderi på Copenhell Con.. Eneste anke: DÊlme dyre Þl og mad.
Ingen over, ingen ved siden af. Det er en genrespecifik festival, som iblandt kradser lidt - den med afstend fedeste og hyggeligste festival at deltage i i Danmark. Fanstastisk stemning, fantastiske mennesker, meget, meget begrÊnset dÞsdruk & kamppåvirkede teenagere - og så er omgivelserne jo også spot on. Selvom man ikke skulle vÊre til rock/hård rock/metal skal man unde sig selv i det mindste at komme ud og opleve festivalen. Vi ses i 2024!
Var der for fÞrste gang i år, en enkelt dag fredag.
Egentlig synes jeg at festivalen er hyggelig, og stemningen fed, men så stopper det også her.
Alt er bare dyrt, 80 kr for en lille kop irsk kaffe, Þl tÊt på de 60 kr.
KÞbte en burger med pommes, mener stedet hed noget med Tommys, 155 kr og burger var kedelig og bollen tÞr.
Og så virker TDC's net meget dårligt på festivalen, så jeg kunne ikke kÞbe et par regnslag da det begyndte at regne, da MobilePay ikke virkede pga nettet.
Stemningen er god derude, man står ikke i kÞ til Þl, dog
Lidt irriterende at man skal til Lukes for at kÞbe Jack D, og en lidt arrogant og humor forladt ekspedient, så der gider jeg ikke lÊgge min penge.
Kunne man ikke sÊlge lidt Jack i de andre alm boder?
Få nu nogle fÊrre madboder og mere kvalitet, i hvert fald til de priser, det hÊnger ikke sammen.
FÃ¥ nu en Power/Prog scene, og udvid genrerne lidt.
Jeg kan ikke se mig komme igen, det er ganske simpelt for dyrt og for lidt kvalitet på bands
Jeg samlede sammen med et par venner pant på COPENHELL 2022. De har undladt at overfÞre 20.000 kroner af de penge, som vi tjente. De ignorerer konsekvent mine mails og har ingen oplysninger om telefonisk kontakt.
Da de er en underfilial af TICKETMASTER, har jeg vÊret i kontakt med dem. Men selvom jeg både har ringet, skrevet og besÞgt kontor, kan ingen af dem bringe mig i kontakt med COPENHELL. Jeg er virkelig i chok over, at det her kan ske i Danmark. De er som sunket i jorden.
Kom en halv time for sent til en af mine vagter, hvilket åbenbart er nok til at få en efterfakturering på 2500. Ikke nok med det, sendte de en mail om det to måneder efter festivalen, hvilket gÞr at ingen af holdlederne kan huske mig. Efter nogle mails imellem mig og Copenhell stoppede de bare med at skrive igen tre uger fÞr det var krÊvet at jeg skulle betale. ForfÊrdelig behandling af frivilige. Vil selv ikke komme igen eller råde folk til at gÞre det.
Den bedste og fedeste festival!
Der er ingen ballade, sÞde og rare mennesker, pÊne toiletter uden lange kÞer, plads til bÞrn,Êldre og folk med handicaps, ren festplads og camping og ikke mindst et par smilende politifolk !
Og nej jeg var ikke heldig! Har vÊret der flere gange, og hvert Ã¥r kommet glad hjem ð
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã