レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har igennem mit firma Body & Mind brugt Core Design til at fÃ¥ lavet tryk af logo pÃ¥ trÞjer og tasker. Fra start til slut har servicen vÊret 120 % :). Personligt, struktureret og alle deadline ha... もっず芋る

䌁業が回答したした

Helt fantastisk kundeservice- hurtig besvarelse, handler proffesionelt og hurtigt -og produktet som blev bestilt - Et kaffekrus fra Royal CPH med firma logo trykt inde i koppen - Er helt igennem sÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har bentytte coredesign til medarbejdergaver ifm. vores 20 Ã¥rs jubilÊum. De var meget professionelle fra starten og enormt hjÊlpesomme ift. lÞsninger og design. Vi fik leveret vores gaver til udl... もっず芋る

䌁業が回答したした

LÊkre produkter og god service Coredesign har givet os en rigtig god service - de har hjulpet med udvÊlgelsen af de rette produkter som matcher vores Þnsker. Og er yderst professionelle i deres hÃ¥... もっず芋る

䌁業情報

1. 販売促進物品店

圓該䌁業による蚘述

Hos Coredesign fÃ¥r du en professionel totalleverandÞr, der sÊtter kundernes tilfredshed over alt andet. Det er nemlig ”hemmeligheden” bag vores succes. Vi rÃ¥dgiver dig og hjÊlper dig hele vejen – uanset om du sidder i en HR-afdeling og skal kÞbe gaver, eller i marketingafdelingen og skal kÞbe firmatÞj. Vi tager ansvar og sikrer, at intet bliver overladt til tilfÊldigheder. Det giver dig tryghed, nÃ¥r du foretager indkÞb hos os.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

557件のレビュヌ

レビュヌ䟝頌の蚘録がありたせん

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

Kan kun rose Pia Marie

Kan kun rose Pia Marie, for st finde de bedste lÞsninger. Kommer helt sikkert igen!

2021幎5月26日

coredesign.dk からの回答

Mange Tak Lone, det er en sÞd anmeldelse du vÊlger at sende her til os. Vi vil glÊde os til du kommer igen kan du tro. Bedste hilsner fra Coredesign-teamet :) og pas godt på dig selv derude :)

Varm og venlig betjening .

Varm og venlig betjening .
God information om kÞb
Gid og hurtig levering

2021幎5月24日

coredesign.dk からの回答

Det er bare SÅ skÞnt med en dejlig anmeldelse som denne - mange tak Carlo. Det luner kan du tro. Pas godt pÃ¥ dig selv derude, hilsen fra Coredesign-teamet :)

Fremragende imÞdekommende

Fremragende imÞdekommende serviceniveau, rettidig levering og en stÊrk vilje til et godt samarbejde.

2021幎4月27日

coredesign.dk からの回答

Peter, du skal have en stor tak for din fine anmeldelse her til os. Den kan du tro er er meget stolte af. Pas godt på dig selv derude, og mange tak igen fra Coredesign-teamet :)

Altid god service og alle i Coredesign

Altid god service og alle i Coredesign gÞr deres yderste for at hjÊlpe. Kan varmt anbefale dem :-).

2021幎4月26日

coredesign.dk からの回答

Mie, mange mange tak for din flotte anmeldelse her til os. 5-stjerner - det forpligter. Vi skal nok fortÊtte med at vÊre i bevÊgelse og udvikle os, og ikke gå i stå. Tak igen Mie, Þnskes du af Coredesign-teamet:)

Vi har vÊret rigtig godt tilfredse. God service og hurtig levering hver gang :)

Produkterne lever op til forventningerne.

2021幎4月16日

coredesign.dk からの回答

Hej Anita. Ej hvor er det bare skÞnt at lÊse sÃ¥dan en fin anmeldelse her til os. Mange mange tak. Vi er bare SÅ glade for din 5-stjerne her. Rigtig god solskins-dag til dig derude, Þnskes du fra Coredesign-teamet :)

Altid god service

Altid god service - levering og produkt som aftalt.

2021幎4月15日

coredesign.dk からの回答

TAK Helle, mange mange tak for din fine anmeldelse her til os. Du kan tro det luner. Bedste hilsner fra Coredesign-teamet :)

Kan varmt anbefale CoreDesign

Kan varmt anbefale CoreDesign, super god service og lÞsningsorienteret personale!

2021幎4月12日

coredesign.dk からの回答

Hej Julie. Ja det er da bare for fantastisk dejligt at modtage din flotte anmeldelse til os. Mange tak. super sÞdt af dig. Hilsen fra Coredesign-teamet :)

Kan varmt anbefale Coredesign

Kan varmt anbefale Coredesign! Rigtig god service og godt samarbejde i forbindelse med bestilling af påskegave til vores medarbejdere. Generelt meget hjÊlpsomt personale, altid hurtig respons og opfÞlgning på diverse henvendelser :-)

2021幎4月6日

coredesign.dk からの回答

Hej Julie. Mange tak for din flotte anbefaling her til os - og dine flotte 5 stjerne.. wow... det er virkelig noget som luner Julie. Vi skal gÞre vores bedste ALTID for at du kan fastholde din tilfredshed og positive holdning omkring os. TAK igen Julie og rigtig god dag derude, fra Coredesign-teamet :)

Vi bestilte personalegaver til PÃ¥ske.

Vi bestilte personalegaver til PÃ¥ske.
Leveret i flotte gaveÊsker - som var pakket og emballeret omhyggeligt i store papkasser.
Til stor glÊde for vort personale.
SÃ¥ det er ikke sidste gang vi har handlet gaver hos Coredesign.
vh Peter Ravn - WOOD STEP A/S

2021幎4月5日

coredesign.dk からの回答

Hej Peter. Det er virkelig betÊnksomt af dig, at sende os en dejlig 5-stjernet anmeldelse her. Det skal du have mange mange tak for. Bedste hilsner fra Coredesign-teamet :)

Super fin service fra bestilling til

Super fin service fra bestilling til levering. Vi kommer helt sikkert igen.

2021幎4月1日

coredesign.dk からの回答

Hej Gitte. Tusinde tak for de flotte stjerne her du sender kÊrligt til os. Mange tak og håber du har haft en skÞn påske. Bedste hilsner fra Coredesign-teamet :)

Gode og hjÊlpsomme da jeg skulle

Gode og hjÊlpsomme da jeg skulle beslutte mig for firma påske gaver og som sÊdvanlig var for sent ude med min bestilling.

2021幎3月31日

coredesign.dk からの回答

Hej Carina. Det er bare SÅ skÞnt med sÃ¥dan en dejlig 5-stjernet du her sender til os. Tak for din feedback. Bedste hilsner fra Coredesign-teamet :)

Vi er super tilfreds med vores

Vi er super tilfreds med vores bestilling, det har vÊret en nem og hurtigt levering,

2021幎3月9日

coredesign.dk からの回答

Hej Lisbeth. Mange tak for din fine anmeldelse her til os. Det kan du tro vi er super glade for. Rigtig god weekend når du kommer så langt. Bedste hilsner fra Coredesign-teamet :)

Coredesign = topservice

Coredesign har fra fÞrste Þjeblik ydet en super service. Vores bestilling skulle fordeles på 7 adresser og det gik glat og problemlÞst. Vi er meget, meget tilfredse, og nu glÊder vi os til at få vores påskeÊg fra Coredesign.

Det er bestemt ikke sidste gang, at vi bruger Coredesign - de kan varmt anbefales.

2021幎3月3日

coredesign.dk からの回答

mange tak for din fine anmeldelse her til os, det er vi bare SÅ glade for. Dejligt du vil anbefale os og endnu mere dejligt at du vil bruge os igen. SkÞn dag til dig derude, og pas godt pÃ¥ dig selv. Bedste hilsner fra Coredesign-teamet :)

Service i top!

Det er så nemt at bestille hos Coredesign! De er super servicemindede, sÞde og venlige. Faktisk var jeg helt overrasket over, hvor nem processen var, fÞrste gang jeg bestilte hos dem. LÊkre produkter, nemt at tilgå og service i top!

2021幎3月3日

coredesign.dk からの回答

Det er virkelig pÊnt af dig Cindie at sende os sådan en fin anmeldelse med på vej her. Det skal du have mange tak for. Super dejligt at lÊse om din holdning til os her. Pas godt på dig selv derude. Bedste hilsner fra Coredesign-teamet :)

Meget serviceminded :)

Har brugt Coredesign til mange forskellige opgaver, og de er altid super serviceminded og hurtige til at hjÊlpe. Kan klart anbefale dem :)

2021幎2月23日

coredesign.dk からの回答

Hej Anne Christine. Sikke en fin anmeldelse du her har lavet til os, det er super dejligt at lÊse. Mange mange tak Þnskes du fra Coredesign-teamet :)

Flot service og hjÊlp til udsendelse af gaver

Jeg kan kun anbefale Coredesign.dk. Vi manglede hjÊlp til udsendelse af ca. 120 gavepakker til medlemmer over hele landet.
Vi fik en fantastisk service og alt klappede til alles tilfredshed og indenfor den fastsatte tidsramme.

2021幎2月22日

coredesign.dk からの回答

Hej Bente. Det er bare skÞnt at lÊse sådan en fin anmeldelse her til os. Mange tak, hvor er det bare godt at hÞre om din tilfredshed. Pas godt på dig selv derude. Hilsen fra os på Bryggen :)

Kan hermed give min varmeste anbefaling

Kan hermed give min varmeste anbefaling af coredesign, de har bestemt fortjent 5 stjerner. De står altid klar til at yde den bedste kundeservice, de er samtidig også super gode til, at samle op og forhÞre om kundeoplevelsen, har levet op til forventningerne.

2021幎2月22日

coredesign.dk からの回答

Mange tak Pia, det er dejligt at få sådan en fin 5-stjerne her. Det er skÞn at lÊse om din tilfredshed med os. Pas godt på dig selv derude, og masser af hilsner fra os her på Bryggen :)

God, hurtig og professionel behandling

God, hurtig og professionel behandling. Fra ordren bliver givet til varerne er i hus.

2021幎2月19日

coredesign.dk からの回答

Hej Tina. Mange tak for din anmeldelse her til os, det er bare SÅ dejligt at du oplever os professionelle. Pas godt på dig selv derude :) hilsen fra Coredesign-teamet..

God og professionel oplevelse

Hurtig og professionel håndtering og levering af ordre.
God betjening af nÊrvÊrende og naturlige personer.

2021幎2月19日

coredesign.dk からの回答

Mange tak Poul - det er virkelig en skÞn anmeldelse her du sende os. Det er virkelig skÞnt at lÊse. Rigtig god weekend når du kommer så langt :) Hilsen fra Coredesign-teamet..

Hurtig ekspedition af ordren (som det

Hurtig ekspedition af ordren (som det har vÊret i flere år)
God service, personlig kontakt med sÞde medarbejdere.

2021幎2月18日

coredesign.dk からの回答

Hej Marianne. Mange tak for din fine anmeldelse her til os. Det er virkelig betÊnksomt af dig, og tak for din store loyalitet til os, dejligt du husker os igen og igen. Pas godt på dig selv derude, hilsen fra Coredesign-teamet :)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。