Vi havde en fantastisk dag med Rasmus, som fik fÞrstehjÊlpskurset til, at fÞles som meget mindre end 8 timer. Vi har lÊrt virkelig meget, og haft fÃ¥et lov at have det sjovt i mens i Vejle. Han va... ãã£ãšèŠã
CorHelp fÃ¥r mine varmeste anbefalinger. Nogle mÞdre og jeg var interesseret i et fÞrstehjÊlpskursus med fokus pÃ¥ spÊdbÞrn og bÞrn. InstruktÞr Rasmus gjorde kurset spÊndende og interessant og besvared... ãã£ãšèŠã
Vi havde Rasmus ude i mÞdregruppen. Han var virkelig god til at forklare det hele og gÞre det nÊrvÊrende og relevant. Han holdt hele tiden Þje med om nogen af os gik glip af noget centralt og lavede... ãã£ãšèŠã
Rasmus har tilbudt et kursus fyldt med relevant indhold, i et godt tempo. Han har altid vÊret opsat pÃ¥ at besvare alle spÞrgsmÃ¥l og afklare alle detaljer. Han har vÊret meget kompetent og motiveret, o... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Eksperter i fÞrstehjÊlpskurser. Vi tilbyder fÞrstehjÊlpskurser i hele Danmark, for at du kan vÊre i stand til at yde fÞrstehjÊlp i din hverdag.
Kochsgade 31D , 5000, Odense C, ãã³ããŒã¯
- info@corhelp.dk
- corhelp.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Vi havde en fantastisk dag med Rasmus
Vi har lÊrt virkelig meget, og haft fået lov at have det sjovt i mens i Vejle.
Han var virkelig også hurtig til at lÊre navne:)
Tak for en god dag, kh Malou og Nanna
God lÊre
Marthias var en mega god og sjov lÊre og 8 timer med ham så går tiden sjovt og hurtigt
Kan varmt anbefale CorHelp
Rasmus var en utrolig dygtig og nÊrvÊrende underviser. Han gjorde et alvorligt emne let at forstå med både faglighed og varme. Kurset gav mig ro i maven og en masse konkret viden, jeg fÞler mig meget bedre rustet nu. Kan varmt anbefales til alle forÊldre.
Jeg havde en god oplevelse tilâŠ
Jeg havde en god oplevelse til fÞrstehjÊlpskursus med Mathias HornbÊk som instruktÞr. Undervisningen blev gjort overskuelig, og man fik rigeligt mulighed for at prÞve teorien i praksis.
Kan klart anbefales!!
Mere spÊndende end forventet
Mere spÊndende end forventet! Kunne godt lide der var så meget praktisk i stedet for at kun skulle sidde og lytte
Dygtig lÊrer (Mathias)
God oplevelse!
God oplevelse!! Fint variation mellem Þvelser og teori. Kan varmt anbefales
Super flot forklaring og gennemgang
Super flot forklaring og gennemgang. Meget strukturet med gode små pauser hver time. Kan stÊrkt anbefales
InstruktÞren kunne sin kram meget velâŠ
InstruktÞren kunne sin kram meget vel formulernede og metoden det blev gjort på var fantastisk
Mathias Hornbek gjorde det vildt godt
Mathias Hornbek gjorde det vildt godt, spÊnende og lÊrerigt!!
FÞrstehjÊlpskursus
Mathias Hornbek er en meget god lÊrer:)
God, underholdende og lÊrerig undervisning.
Skide god fÞrste hjÊlp!
Skide god fÞrste hjÊlp!
Mathias Hornbek gjorde det skide godt! Giv ham en kÊmpe bonus - virkelig brug bart.
Anmeldelse af fÞrstehjÊlp
Jeg har idag vÊret til fÞrstehjÊlp hos Mathias Hornbek.
Han har vÊret super dygtig, og har vÊret hurtig til at lÊre fra sig.
Han kan varmt anbefales.
Mathias HornbÊk var en virkelig godâŠ
Mathias HornbÊk var en virkelig god lÊrer! Kan anbefales!
Super undervisning
Super undervisning. Engageret, vidende, personlig, professionel.
FÞrstehjÊlpstrÊning i topklasse ð
FÞrstehjÊlpstrÊning i topklasse ð
Rasmus forstår at formidle på engageret vis og lykkes med at involvere og motivere alle deltagere.
Dygtig underviser
Rasmus er både pÊdagogisk og vidende. Meget lÊrerigt kursus
Jeg havde en fantastisk oplevelse medâŠ
Jeg havde en fantastisk oplevelse med Corhelp i forbindelse med mit kÞrekort. Undervisningen var let at forstå, og man går derfra med en masse ny viden. Kan varmt anbefales!
Jeg tog fÞrstehjÊlpskursus i KalundborgâŠ
Jeg tog fÞrstehjÊlpskursus i Kalundborg og det var en rigtigt dygtig lÊrer som hed Mathias HornbÊk. Kan klart anbefale at tage det hos Mathias for han var meget professionel men alligevel var han også sjov imens
Han er super god til forklare ting sÃ¥âŠ
Han er super god til forklare ting så vi forstå dem
Mathias er en Virkelig god instruktÞr
Kan anbefales
Veltilrettelagt undervisning
En god dag med Rasmus. Veltilrettelagt undervisning med stort udbytte.