Corpus Care Clinic レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg kan varmt anbefale Farida fra Corpus Care Clinic. Hun er utrolig dygtig til akupunktur og samtidig meget nÊrvÊrende og omsorgsfuld. Jeg har fÞlt mig set, hÞrt og i trygge hÊnder gennem hele behand... もっず芋る

Jeg kan varmt anbefale fertilitetsakupunktur hos Farida. Hun er en utrolig kÊrlig, rolig og nÊrvÊrende behandler, som virkelig formÃ¥r at skabe et trygt rum, hvor man fÞler sig set og taget hÃ¥nd o... もっず芋る

NÊrvÊrende og professionelt. Fodbehandlingerne hos Mia er mere end bare en "need to do" - det er noget, jeg har set frem til hver gang, da hun bÃ¥de formÃ¥r at skabe ro og nÊrvÊr samtidig med, at hu... もっず芋る

Corpus Care Clinic yder stor omsorg for deres kunder. Jeg har fra fÞrste behandling fÞlt mig hÞrt og godt tilpas i den afslappende atmosfÊre som klinikken byder pÃ¥. Jeg har fÃ¥et behandlinger af bÃ¥de... もっず芋る

䌁業情報

1. 鍌垫

圓該䌁業による蚘述

Vi tilbyder professionel behandlinger med akupunktur, zoneterapi, fertilitetsbehandling, jordemoderydelser massage, wellness, gelenegle i hjertet af Odense.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 43ä»¶

レビュヌを曞く

Kan varmt anbefales

Jeg var inde hos sÞde Cecilie, og hun gav mig en så skÞn fodbehandling! fik både masseret fÞdderne, slebet dem og lagt en så fin gel-lak. Corpus Care Clinic kan varmt anbefales og de er så sÞde derinde. Cecilie er specielt rigtig dygtig og hende kan man roligt lade sig få en behandling af!

2025幎8月28日

Fertilitetsakupunktur

Jeg valgte at få akupunktur i månederne op til fertilitetsbehandling i håb om at det kunne få min krop mere i balance, og dermed forbedre vores chancer. Jeg blev naturligt gravid i fÞrste cyklus med akupunkturbehandling. Farida og Nanna var professionelle, trygge og dygtige. Jeg er ikke i tvivl om at det havde en positiv virkning på at jeg endelig blev gravid :-) Tak til dem.

2025幎7月28日
自発的なレビュヌ

DesvÊrre levede oplevelsen ikke op til

DesvÊrre levede oplevelsen ikke op til mine forventninger. Medarbejdernes attitude virkede uengageret, og kvaliteten af behandlingen var under middel. Jeg vil helt bestemt ikke bruge mine penge på dette sted igen.

2025幎8月17日
Corpus Care Clinic ロゎ

Corpus Care Clinic からの回答

Hej Eya,

Vi er kede af din anmeldelse.
Det gÞr os isÊr Êrgerlige, når vi har forsÞgt at imÞdekomme dig ud over det sÊdvanlige.
Vi tager altid glÊdeligt imod konstruktiv kritik, men det er desvÊrre svÊrt at få udbytte af denne anmeldelse, når utilfredsheden kommer et andet sted fra, end det der rettes kritik mod. Vi har gjort alt for at imÞdekomme dine Þnsker til rettelser af tider, mange aflysninger samt Êndringer af behandlinger til noget der ikke var betalt for.
Det gÞr os derfor ekstra Êrgerlige, at det munder ud i en uÊrlig anmeldelse og utaknemmelighed for vores store imÞdekommenhed hos os.

Mvh Corpus Care Clinic

Godt

Fik en voksbehandling. Super nemt og professionelt. Behandleren var klar til tiden og rigtig dygtig med en venlig og serviceminded udstråling.

2025幎7月6日

Kommer nok ikke igen :/

Fik en Brazil og synes der var mange ting som ikke fungerede optimalt på klinikken.

-behandleren talte ikke sÊrlig godt dansk hvilket gav nogle udfordringer ift. at forstå hvad hun sagde. Hun var dog sÞd men synes ikke det er optimalt at der ikke kan tales forståeligt dansk under en behandling.

-der blev banket på dÞren midt i behandlingen fordi en kollega skulle bruge en telefon. Ikke optimalt at dÞrene skal åbnes midt i en behandling.

-I var i tvivl om hvad behandlingen kostede da det var et tilbud som havde kÞrt via Facebook. I kendte umiddelbart ikke prisen på tilbuddet og vidste heller ikke at der var betalt depositum. Det virkede ret uprofessionelt.

2025幎5月27日
自発的なレビュヌ

Jeg havde brug for god en Kiropraktor

Jeg havde brug for god en Kiropraktor og valgte at booke mig ind hos Emil.
Jeg er ikke helt vant til denne type behandlig, så var lidt nervÞs. Men Emil var virkelig god til at skabe et rum, hvor man kunne slappe helt af, og have fuld tillid til, at han var en kiropraktiker der vidste hvad han gjorde.
Emil var ligeledes rigtig flink og kan kun sige at jeg var yderst tilfreds med hele behandlingen fra start til slut. Man fik også fÞlelsen af at blive mÞdt uden at tiden var en hindring for en god afrunding.

Så kan klart anbefale Corpus Care klinikken hvis man går og dÞjer med udfordringer, hvor det er nÞdvendigt at få en behandling ved en kiropraktiker :)

2025幎5月26日

Behandling med 7 mangler fra deres beskrivelse

Jeg fik en Signature Treatment en sÞndag, hvor ingen andre var i klinikken. Behandleren sprang en masse dele over, hvilket har resulteret i telefonsamtaler; fÞrst med behandleren, derefter med ejeren.
Behandleren var flabet og påstod, jeg lÞj. Ejeren tilbÞd en valgfri behandling med 20% rabat. Men med den mÊngde mangler, kan det vist vÊre lige meget.

Herunder deres beskrivelse af behandlingen, mine kommentarer er i parenteserne.

- Du starter selv med at vÊlge din duft af olie. (Ingen)

- Din krop bliver tÞrbÞrstet og du får efterfÞlgende en peeling til at fjerne alle dÞde hudceller. (Ingen peeling)

- Terapeuten går herefter videre til en skÞn ryg og ben massage inkl. hotstone massage. (Ingen ben massage)

- DernÊst en fodscrub af underben med en fÞlgende maske. (Ingen maske)

- Massage af arme og hÊnder. (Ingen massage af hverken arme eller hÊnder)

Ansigtsbehandling med vidunderlige Karmameju produkter:

- Ansigtet tÞrbÞrstes
- Rens af ansigt
- Peeling
- Ansigtsmassage
- Maske inkl. hovedbundsmassage (ingen hovedbundsmassage)
- Serum og dagcreme

Altså 7 punkter mangler. Desuden blev al tiden ikke brugt.

De dele, der blev lavet, var super godt udfÞrt, og hun var rigtig sÞd - der manglede bare virkelig meget. Inklusiv god opfÞrsel i samtalen efterfÞlgende.

2025幎5月11日

Corpus Care Clinic lever altid op til

Corpus Care Clinic lever altid op til mine forventninger, fra man trÊder ind af dÞren, er der rent og nydeligt, det dufter dejligt og man for fornemmelsen af god hygiejne og tilfredshed. Jeg har fået behandlinger som voks, bryn og vipper, samt luksus fodbehandling. Alt lever op til min forventning, og jeg går glad og tilfreds der fra hver gang!

2025幎4月29日
自発的なレビュヌ

Jeg har nÊsten ikke ord for

Jeg har nÊsten ikke ord for, hvor taknemmelig jeg er for at Corpus Care clinic i Odense C findes - Var som sÃ¥ mange andre kvinder, landet i overgangsalderens helved - men blot efter 3 behandlinger, begyndte jeg at fÃ¥ mit liv og sÞvn tilbage igen - og efter blot 5 behandlinger, ja der var jeg som fÞdt pÃ¥ ny, smiler - lyder mÃ¥ske lidt overdrevet, men ifht hvordan jeg havde det, sÃ¥ er det virkelig den fÞlelse jeg stÃ¥r med i dag🥳🥳🥳
SÃ¥ kunne jeg give 10 stjerner, sÃ¥ ville de uden tvivl fÃ¥ dem alle🌟🌟🌟❀❀❀

2025幎4月8日

Gravid efter 5 år med infertilitet

Efter 5 år med infertilitet, 5 spontane aborter og utallige sÊd/Êg oplÊgninger hjalp Farida mig med endelig at få min dejlige datter. Intet andet havde virket og derfor prÞvede jeg desperat akupunktur her hos Corpus Care Clinic i Odense, som endelig gjorde min krop i stand til ikke bare at kunne blive gravid, men også at kunne beholde fosteret fuldfÞre en sund graviditet.

Tak til Farida og det sÞde team 🙏 Evig taknemmelig

2024幎6月26日

Super god

❀ Fik Akopunktur der i går har gået der i over. 12 år med mange ting lige nu mine knÊ efter hun var på kursus lÊrte hun nye punkter til mine knÊ hold da op det tog mine smerter nÊsten fÞler mig meget lettere af smerter glÊder sig til til nÊste behandling er skal havde Man altid den bedste behandling og service deroppe nok derfor jeg bliver ved med at komme deroppe mig slipper hun aldrig for bliver ved ᅩmed at komme hos hende og hendes super gode personale ❀ skal havde kÊmpe stort ros sammen tone hver gang men Farina ph Nanna er super dygtig med nåle og hvad de ellers er supper til mange til kan kun varmt anbefales og tage derpå ellers kom jeg der ikke i så mange år ❀❀❀❀❀❀

2025幎3月31日
自発的なレビュヌ

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Corpus Care Clinic, hvor jeg fik en voksbehandling af Yagya. Hun var utrolig professionel, grundig og gjorde hele oplevelsen behagelig. Hun sÞrgede for, at jeg fÞlte mig tryg under hele behandlingen, og resultatet var virkelig flot! Klinikken var ren, pÊn og afslappende, hvilket gjorde oplevelsen endnu bedre. Jeg kan varmt anbefale Yagya og Corpus Care Clinic til alle, der Þnsker en god voksbehandling!

2025幎2月28日

Endometriose - livsÊndrende forlÞb

Jeg blev diagnostiseret med endometriose for snart 4 år siden. Sygdommen gÞr at jeg har kÊmpet med oppustethed, forstoppelse og vand i kroppen. Jeg har fÞr forlÞbet hos Corpus Care Clinic afprÞvet movicol, trÊning, husk piller osv, for at få min mave til at samarbejde og slippe af med vandet i min krop uden held. Jeg kÊmper derudover også med angst, som indtil i dag har fyldt meget i min hverdag. Ved et intenst forlÞb med akupunktur, zoneterapi og cupping har jeg aldrig haft det bedre både fysisk og mentalt. Jeg har stort set ingen vand i benene mere, jeg lider minimalt (stort set ikke) af forstoppelse, min hud er mere ren og min angst mÊrker jeg i vÊsentlig mindre grad. Jeg er evigt taknemmelig for at Corpus Care Clinic har introduceret mig til kombinationen af de 3 behandlinger, for de har Êndret mit liv til det bedre! Farida (behandler) er fantastisk at tale med og er fantastisk til at give gode og brugbare råd under behandlingerne. Personalet er sÞde og imÞdekommende og jeg fÞler mig altid velkommen i klinikken. Tak for jer. Jeg vil fortsat vÊre i forlÞb hos jer, da behandlinger resulterer i at jeg har fået en krop jeg kan holde ud af leve med og i. Behandlinger har virkelig givet mig et liv hvor jeg for fÞrste gang i lang tid kan holde ud at leve med de kropslige udfordringer en kronisk sygdom bringer med sig.

2025幎3月18日

90 fantastiske minutter hos Corpus Care

Jeg vil gerne give Corpus Care mine varmeste anbefalinger efter en skÞn spabehandling. Mariya var min behandler, og hun var simpelthen fantastisk! Hun er yderst professionel, dygtig og meget opmÊrksom på kroppens behov. Behandlingen var luksuriÞs og efterlod mig med en fÞlelse af total afslapning. Tak til Mariya og Corpus Care for en dejlig oplevelse!

2024幎12月27日

Hvis jeg kunne give 10 stjerner så

Hvis jeg kunne give 10 stjerner så ville jeg det

Har fået en fremragende wellness behandling, hvor hele pakken bare spillede Max. Her er atmosfÊre, dejlige duftende produkter og alt der giver mig en uovertruffen luxus fornemmelse. Derudover en skÞn behandler der stille og roligt overfÞrte det hele til en vidunderlig oplevelse.
Kan varmt anbefale 👌

2024幎12月1日

En wellness klinik med sjÊl og service ! Jeg er kommet hos corpus Care igennem

Jeg er kommet hos corpus Care igennem de sidste 3 år.
Det er helt igennem en fantastisk oplevelse hver eneste gang.
Man bliver mÞdt med et smil og en behagelig atmosfÊre af et venligt og serviceminded personale.
Ligeledes er corpus Care super gode til at besvare beskeder og opkald, og er altid fleksible med at tilpasse tider som passer i mit skema.
De er absolut 5 stjerner vÊrd.
De varmeste anbefalinger herfra
Dianna