Jeg kan varmt anbefale Farida fra Corpus Care Clinic. Hun er utrolig dygtig til akupunktur og samtidig meget nÊrvÊrende og omsorgsfuld. Jeg har fÞlt mig set, hÞrt og i trygge hÊnder gennem hele behand... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg kan varmt anbefale fertilitetsakupunktur hos Farida. Hun er en utrolig kÊrlig, rolig og nÊrvÊrende behandler, som virkelig formÃ¥r at skabe et trygt rum, hvor man fÞler sig set og taget hÃ¥nd o... ãã£ãšèŠã
NÊrvÊrende og professionelt. Fodbehandlingerne hos Mia er mere end bare en "need to do" - det er noget, jeg har set frem til hver gang, da hun bÃ¥de formÃ¥r at skabe ro og nÊrvÊr samtidig med, at hu... ãã£ãšèŠã
Corpus Care Clinic yder stor omsorg for deres kunder. Jeg har fra fÞrste behandling fÞlt mig hÞrt og godt tilpas i den afslappende atmosfÊre som klinikken byder pÃ¥. Jeg har fÃ¥et behandlinger af bÃ¥de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi tilbyder professionel behandlinger med akupunktur, zoneterapi, fertilitetsbehandling, jordemoderydelser massage, wellness, gelenegle i hjertet af Odense.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
En wellness klinik med sjÊl og service ! Jeg er kommet hos corpus Care igennemâŠ
Jeg er kommet hos corpus Care igennem de sidste 3 år.
Det er helt igennem en fantastisk oplevelse hver eneste gang.
Man bliver mÞdt med et smil og en behagelig atmosfÊre af et venligt og serviceminded personale.
Ligeledes er corpus Care super gode til at besvare beskeder og opkald, og er altid fleksible med at tilpasse tider som passer i mit skema.
De er absolut 5 stjerner vÊrd.
De varmeste anbefalinger herfra
Dianna
Man booker en lÞrdag aften til mandagâŠ
Man booker en lÞrdag aften til mandag morgen kl 8.30 - deres klinik Ã¥bner fÞrst kl 8.30. Blev nÞdt til at aflyse fordi jeg udviklede veer om morgenen. Ingen forstÃ¥else og fÃ¥r en passiv aggressiv email fra ejeren at man skal betale gebyr. Ganske usmageligt isÊr fordi jeg var fÞrste gangs kunde og havde tÊnkt mig at bruge dem oftere. Manglende forstÃ¥else, gad vide om de opkrÊver af folk som er kommet til skade undervejsâŠmage til af dÃ¥rlig stil har jeg ikke oplevet fÞrâŠhilsen, en kommende mor med smertefulde veer!

Corpus Care Clinic ããã®åç
Bedste oplevelse ever
Bedste oplevelse ever
Jeg fik den bedste fodbehandling ved Danijela som i Þvrigt er LÊgeeksamineret fodplejer.
Hun var venlig og imÞdekommende og vidste lige hvad der skulle til for at få de fineste og blÞdeste fÞdder. Jeg har også booket en tid til nÊste behandling for at vedligeholde.
Anbefales stÊrkt herfra ððŒ
KÊmpe anbefaling
Efter en senabort og et efterfÞlgende stort Þnske om at opnå ny graviditet startede jeg op med akupunktur hos Farida og Nanna, både for at få ro på mit nervesystem og for at styrke min fertilitet. I min nye graviditet fortsatte jeg hos Corpus Care, hvor kvalmen blev holdt nede af akupunkturen og hvor jeg gik naturligt i fÞdsel efter bare to gange med fÞdselsmodnende akupunktur. Jeg tror på, at akupunkturen har haft stor positiv effekt gennem hele mit forlÞb. Jeg kan meget varmt anbefale Corpus Care både for akupunkturens virkning, men i den grad også for Farida og Nannas utrolig omsorgsfulde tilgang.
Varm anbefaling
Jeg og min kÊreste besluttet os for at prÞve en konsultation hos Nanna, privat jordemoder, da jeg fÞlte den offentlige var meget checklistebaseret og uden plads til individuelle hensyn. I en så vigtig fase af livet prioriterede jeg hÞjt at fÞle mig tryg, og at opsÞge viden som hjalp mig til at tage velovervejede beslutninger for mig selv og det kommende barn. Man må sige jeg fik det hele hos Nanna, og jeg stoppet faktisk i det offentlige.
Jeg oplevede Nanna som professionel og virkelig god til sit fag. Hun kunne godt genkende min oplevelse fra det offentlige, uden at tale deres tilbud ned. Jeg lÊrte noget nyt om graviditet og fÞdsler ved hver konsultation, og gik altid hjem med ro i maven. Der var plads til spÞrgsmÃ¥l og uddybning, og vi fandt sammen frem til agendaen for konsultationerne sÃ¥ man kunne âforberedeâ sig lidt fra gang til gang. Det var ogsÃ¥ en stor tryghed at man kan sende Nanna en mail, hvis man lige kommer i tanke om noget.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Nanna, hvis man vil have en kompetent og tryg jordemoder til at guide sig gennem sin graviditet! En ekstra bonus er at Corpus Care har en bred palette af behandlinger til selvforkÊlelse ðž
En af de bedste avgÞrelse vi har taget
Mig og min mand har haft en MA omkring 26 juli.23.
Den 31 juli startet vi med akupunktur og zoneterapi hos Farida og Nanna. Jeg vil fÞrst si jeg har vÊrt meget skeptisk til akupunktur generelt, så efter jeg lÊste anmeldelsene på trustpilot, var det noget vi blev nÞdt til at prÞve, og noget jeg/vi vil på det stÊrkeste anbefale andre kvinder og mÊnd om at prÞve.
Kort tid efter blev vi gravide, vi fortsatte behandlingerne hos Farida og Nanna frem til slutning af december (akupunktur og zoneterapi).
Kan ikke si andet at både Farida og Nanna er meget profesionelle i sit arbejde og virkelig gode til, at vejlede os. De er bare meget dygtige, omsorgsfulde og er der for at stÞtte og hjÊlpe os.
I januar 2024 startet vi med tryghedspakke hos Nanna. Kan ikke si noe andet end at det var det bedste avgÞrelse jeg havde taget.
Nanna tjekket om alt går som normalt under min hele graviditet. Det ga mig også indre ro. Fik også blandet andet flere graviditetsmassage, akupunktur/ fÞdselsmodning, ammevejledning+++.
Til at vÊre fÞrste gangs fÞdende, fÞdte jeg et par dager fÞr termin, og på meget kort tid 5 1/2 time!! Jeg er sikker på at akupunktur hos Nanna (tryghedspakken) var til stor hjÊlp med at få kroppen i gang.
Nanna sÞrget for at jeg fik svar på alle spÞrgsmål jeg havde, jeg kunne også sende mail og stadig kan sende mail hvis jeg har flere spÞrgsmål (selv efter fÞdsel).
Behandlings pakkerne koster lidt, men absolut det vÊrd hvis en Þnsker at opnå sin drÞm. Obs en får også tilskud af sygesikring dk under de fleste behandlingerne;)
Vi kommer tilbage når vi er i gang med nr to! Endnu en gang stor tak til Corpus Care!!
Akupunktur og IBS
Jeg går til akupunktur hos Farida og Nanna for mit IBS. Det er virkelig noget, der har hjulpet mig til at få en normal hverdag igen. Oppustet, ubehag i maven og meget mere, er stort set vÊk efter 6 behandlinger.
Så den stÞrste anbefaling her fra.
Endnu engang en stor fornÞjelse atâŠ
Endnu engang en stor fornÞjelse at besÞge Corpus Care Clinic. Her er altid god stemning, sÞde og rare behandlere, samt meget fine faciliteter.
Dejlig service
Flotte lokaler - sÞdeste personale - klar anbefaling herfra :-)
Gravidmassage hos Nanna kan KUN anbefales!
Jeg gik til gravidmassage hos Nanna gennem sidste halvdel af min graviditet og jeg giver det mine varmeste anbefalinger! Nanna har gjort mig tryg gennem graviditeten med alle mine 1000 spÞrgsmål som der ikke er tid til i det offentlige. Og vigtigst af alt, så har jeg fÞlt mig afhjulpet med gener fra bÊkkenlÞsning efter hver behandling.
Kan kun varmt anbefale Corpus CareâŠ
Kan kun varmt anbefale Corpus Care Clinic. I forbindelse med fertilitetsbehandling fik jeg akupunktur hos klinikken. Virkelig en behagelig sted at komme hvor der er ro og behageligt at vÊre. Blev taget sÃ¥ godt af Farida og Nanna sÃ¥ jeg fÞlte mig i trygge hÊnder. Fik foretaget akupunktur inde og efter IVF, og under graviditeten fik jeg skÞn graviditetsmassage. De stÞrste anbefalinger herfra â€ïž
Rigtig god og sÞd fodplejer
Corpus Care for krop og sjÊl
Corpus Care Clinic yder stor omsorg for deres kunder. Jeg har fra fÞrste behandling fÞlt mig hÞrt og godt tilpas i den afslappende atmosfÊre som klinikken byder på. Jeg har fået behandlinger af både Farida (zoneterapi og akupunktur) og Nanna (akupunktur).
Jeg kan tydeligt mÊrke deres passion for deres fag og at hjÊlpe mig med at få balance i min krop gennem terapien, samt gode råd om blandt andet kosttilskud og meditation. Jeg har kun positive ord at sige om Corpus Care Clinic - Godt for krop og sjÊl.
FÞdselsmodnende akupunktur
Jeg gik til gravidmassage og fÞdselsmodnende akupunktur hos Nanna fra graviditetsuge 37+0. Min fÞrste fÞdsel blev medicinsk igangsat da jeg gik langt over termin, og endte i en langvarig og kompliceret fÞdsel. Denne gang Þnskede jeg brÊndende et så naturligt fÞdselsforlÞb som muligt.
Jeg fik fÞdselsmodnende akupunktur i alt fem gange, og to dage efter sidste behandling gik jeg spontant i fÞdsel, og fÞdte fuldstÊndig ukompliceret min lille pige på kun 5 timer.
Jeg er sikker på at massagen og akupunkturen gjorde noget godt for min krop, og hjalp mig til at blive helt klar! Det var enormt beroligende og afslappende, og jeg faldt nÊrmest i sÞvn ved hver behandling, fordi min krop blev så rolig. Kan kun anbefale Corpus Care og Nanna!
Fertilitetsakupunktur
Jeg har fået fertilitetsakupunktur. Vi havde prÞvet i 1 år at blive gravide fÞr jeg besluttede mig for at prÞve akupunktur ved Farida, 2 måneder efter var jeg gravid.
SkÞnne og rolige omgivelser og helt igennem fantastiske behandlere. Der bliver lyttet og lagt en plan efter ens behov og problematikker
SÞde og imÞdekommende
Simpelthen så sÞde og imÞdekommende personaler. Profesionelle og hÞflige. Jeg fÞler mig altid i gode hÊnder og behagelige oplevelser.
Jeg har fået voksbehandlinger hos Nanna, som er rigtig sÞd og imÞdekommende. Hun husker mig fra gang til gang og jeg fÞler mig altid velkommen. Vi taler om stort og småt og jeg fÞler oprigtigt at hun interessere sig for mig og min hverdag, ligesom jeg får indblik i hendes.
Fik absolut det jeg bestilte.godâŠ
Fik absolut det jeg bestilte.god service og glade medarbejdere.
Flink og kompetent behandler
SkÞn Jordemoder og akupunktur
Jeg fik 6 gravidbehandlinger hos Nanna. 4x fÞdselsmodnende akupunktur, samt 1 gravid massage og en EfterfÞdselsmassage. Kan varmt anbefales. Nanna er en imÞdekommende, rar og dygtig JM og klinikken har en skÞn og rolig atmosfÊre.
Altid den bedste fÞlelse at trÊde ind iâŠ
Altid den bedste fÞlelse at trÊde ind i klinikken. SÞdeste piger og bedste service!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ