Top service én supersnelle levering. Proefpakket bestelt. Na betaling kreeg ik mail dat ze enkele wijnen die afgebeeld en uitgelegd waren, niet meer in voorraad hadden. Maar dat er andere in de pla... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Heerlijke mix van wijnen :) Ik vind Coti Wijn een perfecte manier om altijd een wijn de smaakt in huis te hebben; of het nou voor de borrel is, een avond eten of gewoon een heerlijk glaasje rood op de... もっと見る
Eindelijk een site waar wijn kopen makkelijk en overzichtelijk is! In drie klikken had ik mijn keuze gemaakt; een super Viogner. Fijn dat er een strenge selectie wordt gemaakt qua aanbod, zo zit je al... もっと見る
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Snelle goede levering
Heel goed geadviseerd door Joyce
Heel goed geadviseerd door Joyce, zeker omdat ik relatief onbekend ben met Spaanse wijnen.
Coti wijn kent een goed ‘value for money’ aanbod! Ik bestel snel weer…. eerst nog paar dozen te gaan :-)
De 'proefdoos' is echt een aanrader
De 'proefdoos' is echt een aanrader. Zo kun je je persoonlijke favorieten lekker ontspannen ontdekken. En die van je gasten; mijn verjaardag werd zo een wijnproeverij! Er zijn altijd mensen met een voorkeur voor wit of juist rood, die je kunt laten vergelijken, binnen hun favoriete segment. Het wordt dan uiteraard een steeds feestelijker boel...
Coti levert allesbehalve 'partyslobbers', de wijnen zijn stuk voor stuk zeer smakelijk!
Chapeau
Twee verkeerde flessen geleverd. De volgende dag werden de goede nageleverd. Bijzonder goede en snelle reactie. Chapeau!
Leuke partij voor het ontdekken van…
Leuke partij voor het ontdekken van nieuwe wijnen.
Gemakkelijk te bestellen
Weer een bestelling geplaatst!
Weer een bestelling geplaatst om bij een relatie wijn te leveren. Het bestelproces verloopt gemakkelijk en je krijgt een gedegen advies.
Daarbij wordt er snel geleverd en wordt je goed op de hoogte gehouden van de levering
Super snelle levering
Super snelle levering, keurig goed verpakt in een doos. Heb de Cava nog niet geopend. Van de andere wijnen genoten.
Dankjewel tot de volgende keer!
Snelle levering heerlijke smaak!
De wijn was snel binnen en smaakt heerlijk! Fijn dat op de website een beschrijving staat over de wijn en waar deze bij past.
Snel!
Zo snel heb ik niet eerder een on line bestelling ontvangen. Ook nog eens keurig verpakt! Ariane de Groot
Heerlijke wijn!
Heerlijke wijn!! Snelle bezorging
Ik wil graag op de hoogte blijven van aanbevolen of nieuwe wijnen
Henriette van der Pol
Prachtige wijnen
Prachtige wijnen, snelle levering, mooi omschreven op de website. Goede prijs kwaliteit! Ik ga snel weer bestellen! Groetjes AnneMarie
Heerlijke wijnen
Heerlijke wijnen, mooie collectie tegen een eerlijke prijs. Transport uitstekend. Goed verpakt, zonder zorgen
Wat een ontzettend lekkere wijnen - aanrader!
Wat een ontzettend lekkere wijnen! En de bezorging was er ook nog eens super snel. Zou coti zeker aanbevelen!
Correcte en schitterende service. Aanrader!!
Konden niet het oorspronkelijke jaar krijgen en hebben aangeboden een beter jaar aan de oorspronkelijke prijs te leveren.
Klasse! Ik ga kijken wat ze nog aanbieden…
Dirk S
Trustpilot エクスペリエンス