Fantastisk service hele vejen igennem med masser af overskud og tid. Skabet er mere, end vi havde turdet hÃ¥be pÃ¥ â isÊr detaljegraden har overgÃ¥et vores forventninger. Utrolig flot snedkerarbejde. Kla... ãã£ãšèŠã
Rigtig god oplevelse fra start til slut. Rigtig flot arbejde - monterings service var fantastisk god. Super flot arbejde. Fik blandt andet monteret skabe i forbindelse med skrÃ¥ vÊgge. Blev meget flott... ãã£ãšèŠã
Vi havde kontaktet flere firmaer der solgte indbygget garderobeskabe. CPH skabe var straks klar med en lÞsning pÃ¥ den stillede opgave og vi fik det vi havde tÊnkt og endnu bedre end vi havde for... ãã£ãšèŠã
Fantastisk oplevelse! Rolf var lige fra start af projektet let at sparre med og han havde nogle meget interessante forslag til lÞsningen af vores projekt. Alle aftaler blev overholdt og snedkeren var... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Indbygningsskabe efter mål
RÞrsangervÊnget 4, 4060, Kirke SÃ¥by, ãã³ããŒã¯
- 20730912
- info@cphskabe.dk
- cphskabe.dk
CPH skabe er top professionelle fraâŠ
CPH skabe er top professionelle fra opmåling til fÊrdigt produkt. Vores konsulent Rolf var utrolig dygtig til at se muligheder. Han forstod vores behov fra start, og havde de bedste ideer til at opfylde vores Þnsker. Rolf har virkelig fået udnyttet hele vÊggen og ikke nok med, at vi har fået rigtig meget skabsplads, så virker sovevÊrelset stÞrre. Derudover har vi fået sat skydedÞre op i vores gang, så vi kan udnytte pladsen bedre, og det fungere så godt. Snedkeren der kom og satte begge skabe op var yderst professionel, og meget omhyggelig. Vi kan derfor kun varmt anbefale CPH skabe til alle.
Steen og Mette

Kan kun rose Cph skabe
Kan kun rose Cph skabe. Virkelig kompetent sÊlger (Dennis), som var ude og tage mål, kom med idéer og lÞsninger jeg ikke selv havde fundet på.
Det håndvÊrksmÊssige arbejde blev også udfÞrt til UG, snedkeren med flot afslutning og som prikken over i'et, el-arbejdet der blev udfÞrt i forbindelse med lÞsningen på lys i skabet

En virkelig god oplevelse
En virkelig god oplevelse. Rolf sÞrgede for, at vi fik designet netop den lÞsning, der passede til os. Han fulgte endda op med et par besÞg og mindre tilretninger, så vi var sikre på, at den 'sad i skabet'. Imponerende leverancestyring, så alt kom til aftalt tid. Og så foregik selve opsÊtningen helt perfekt endda på kortere tid end forventet. En super oplevelse.
Rie & JÞrgen

Perfekt og hurtigt arbejde
Super I top.
Super I top.
3 skabe 2 med kvinde afdeling og herre afdeling samt et vin skab, alt en god lÞsning, lige fra rådgivning til opsÊtning, alt til tiden, trods den vente tid der nu er . man vil jo gerne have det op samme dag man bestiller, men det er hver at vente på. super oplevelse. tak CPH
Fremragende lÞsning med indbygget skab mod skråvÊg
Fremragende lÞsning - indbygget klÊdeskab mellem skråvÊg og skorsten midt i fÞrstesalens svÊre rum. Genialt at vende frontens skydedÞre mod trappen - vÊk fra selve stuen :) God kvalitet og hurtig montering.
Top kompetence
Effektiv og venlig kundebetjening hele vejen fra projektering til montering. Alle aftaler og deadlines blev overholdt 100% Et stort udvalg af skabslÞsninger sammenholdt med konsulentens meget kyndige vejledning sikrede den perfekte lÞsning. CPH Skabe stod for montage og stillede med en yderst dygtig snedker.
De varmeste anbefalinger af CPH Skabe.
Super sÞd og perfekt rådgivning
Super sÞd og perfekt rådgivning. De varmeste anbefalinger til Cph skabe.
Tak til CPH Skabe for en positivâŠ
Tak til CPH Skabe for en positiv oplevelse helt fra planlÊgningen til udfÞrelsen. Alle aftaler og deadlines blev overholdt til punkt og prikke. Rolf var til rådighed på tlf hvis vi havde spÞrgsmål og ringede og fulgte op på vores tilfredshed med resultatet og processen. God og venlig service.
WAUW - kvalitet & levering til tiden
WAUW - Vi er vilde med vores nye garderobeskabe. Sorte skydedÞre m. spejl, LED lys i bÞjlestÊnger og lysbånd indfrÊset i siderne, hvilket skaber overblik i skabets kreative indretning, som passer perfekt til vores behov!
- Idérige konsulenter
- dygtige snedkere