Ik heb een bestelling geplaatst (volgens website volgende werkdag in huis). Ondertussen nog steeds niet ontvangen en geen updates via mail betreft verzending. Heb ze gemaild, gebeld en bericht, kreeg... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
artikel een magnetische vaatdoekhouder voldeed niet , magneet niet sterk genoeg. Retour gezonden maar daarna geen bericht meer. Terugbetaling nog niets ontvangen. Na plaatsing review werd er kort... もっと見る
企業が回答しました
Ik heb een defect product ontvangen, croomsanitair gecontacteerd, zonder enige vraag te stellen hebben ze meteen een nieuwe opgestuurd! Perfecte service. Ik ben zeer content. Heb al een aantal kee... もっと見る
De knop voor het omzetten van gewone straal naar douche straal op de uitloop van mijn Nymex matzwarte keukenkraan was kapot. Nadat ik dit via een mail had gemeld, direct een persoonlijk antwoord van S... もっと見る
企業情報
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Heb 30 augustus product besteld
Heb 30 augustus product besteld, wat na 1 werkdag geleverd zou worden, maar is nog steeds niet geleverd. Ondanks mooi woorden op de website qua bereikbaarheid en mogelijkheden voor contact, zijn jullie telefonisch nooit te bereiken en wordt er tevens niet gereageerd op de door jullie voorgestelde communicatie via Whats app. Ik wil of nu eindelijk mijn product geleverd krijgen en anders mijn geld terug
Snelle correcte service.
Product retour gestuurd maar ik krijg…
Product retour gestuurd maar ik krijg geen geld terug, en bedrijf reageert niet op de mail en whatsapp.
Dit is vraag 7 om een review te…
Dit is vraag 7 om een review te schrijven binnen zeer korte tijd. Gisteren nog een ontvangen. Het is nu echt vervelend aan het worden. Als ik geen review wil schrijven is het mijn eigen keuze, maar ga mij niet spammen!
Ik heb een product besteld bij Croom…
Ik heb een product besteld bij Croom Sanitair maar na drie weken nog steeds niets ontvangen. Het bedrijf is telefonisch niet bereikbaar en ook via WhatsApp of e-mail krijg ik geen reactie. Erg slechte communicatie en service. Ik raad anderen AF hier te bestellen.

Croom Sanitair からの回答
Het ging alles mis want wat ik h…
Het ging alkes mis want wat ik heb besteld heb ik nooit ontvangen en ze laat niets van horen
Goed product werkt naar behoren
Snel en adequaat
Goede info ivb met track en tracking
Goede info ivb met track en tracking, zeer snelle levering en tevreden over het product. Kortom : een tevreden klant :-)
Snel bezorgd ,goede kwaliteit van…
Snel bezorgd ,goede kwaliteit van kraan gun metaal,echt goede prijs mooi inpakken,alles prima!
Goed afgeleverd en prima kraan.
Nooit de bestelling geconfirmeerd…
Nooit de bestelling geconfirmeerd gekregen. Niets ontvangen.

Croom Sanitair からの回答
Trustpilot エクスペリエンス