レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jau keli metai gaunu geriamo vandens pristatymo paslaugą vasarvietėje pavasario-rudens laikotarpiu. 2024 m. buvo tik vienas atvejas, kada numatytas pristatymas vėlavo vieną dieną. Vanduo tikrai geras,... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Nors namuose pats turiu puikų geriamą vandenį, bet uÅŸsakyti geriamą vandenį iÅ¡ Eden Springs įmonės jau tapo įpročiu, tradicija :-) Eden Springs darbuotojai vis man primena, paraÅ¡o, kad "jau senokai ne... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

UÅŸsakius vandenį nevisada sulauksit pristatymo sutartą dieną. Dieną paskambinus paklausus kada atvaÅŸiuos kurjeris neÅŸino, atsako vaÅŸiuoja. Laukti nuo ryto iki vakaro, negana to paskambinus į darbo pab... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Viskas kuo puikiausiai! Vaikai pradėjo gerti vandenį,vandenį !,o ne su pridėtiniais visokiais marmalais! Pristatymas visad malonus ir net,primena ,kad reik uÅŸsisakyti,nes per darbus pamirÅ¡ti! Å aunÅ«s d... もっず芋る

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Sono molto soddisfatto del prodotto

Sono molto soddisfatto del prodotto Culigan: ha superato le mie aspettative e ha avuto un impatto davvero positivo sul mio stile di vita. Patrizia e Andrea si sono dimostrati competenti, disponibili e sempre pronti a chiarire ogni dubbio, seguendomi con grande professionalità. Un’esperienza assolutamente positiva che consiglio senza esitazioni.

2025幎9月12日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち2の評䟡

Allways problems with planning

Allways problems with planning. Inform about deluvery date and deliver day earlyer

2025幎1月16日

Laba diena,

AčiÅ« Jums uÅŸ JÅ«sų nuomonę. JÅ«sų pastaba yra perduota Logistikos skyriui.

Tasty water.

2025幎1月9日

Laba diena,

AčiÅ« Jums uÅŸ JÅ«sų nuomonę. Smagu, kad mÅ«sų aptarnavimą įvertinote ir atitikome JÅ«sų lÅ«kesčius.

5぀星のうち5の評䟡

My experience is good because the goods

My experience is good because the goods are of good quality, they arrive on time and the staff is polite. I'm satisfied with everything.

2025幎1月7日

2024幎12月13日

Visada laiku įvykdo uÅŸsakymą

2024幎12月11日

5぀星のうち5の評䟡

Viskas pristatyta laiku :)

2024幎12月9日

Puikus aptarnavimas

Visada puikus aptarnavimas, malonus bendravimas, nebloga kaina. Rekomenduoju.

2024幎12月3日

Diziausios pagyros vairuotojui,visada

Diziausios pagyros vairuotojui,visada malonus

2024幎11月26日

DÅŸiaugiuosi pasirinkusi šį paslaugų

DÅŸiaugiuosi pasirinkusi šį paslaugų tiekėją, visada laiku pristato vandenį, visada paskambina, primena apie sekančio uÅŸsakymo pageidavimą. Visada atneÅ¡a vandenį iki praÅ¡omos vietos. Puiku!

2024幎11月21日

The best water supplier

Placing an order is very convenient. The water quality is flawless. The staff is always polite and very helpful. Thank you, and best of luck with your business. I recommend it to everyone.

2024幎11月19日

Uzsakymo pristatymas labai

Uzsakymo pristatymas labai greitas,paslaugūs darbuotojai

2024幎11月15日

5぀星のうち5の評䟡

Puikiai pristatė ir skanus vanduo

2024幎11月11日

Puikus pristatymas. Ačiū

Puikus pristatymas. Ačiū

2024幎11月11日

5぀星のうち5の評䟡

Great service on time always

2024幎9月11日

Visada laiku

Visada laiku, visada maloniai. Vairuotojas kuris pristato vandenį ypatingai paslaugus, didelis jam ačiū.

2024幎11月8日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス