Culligan Nederland  レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Wat een ontzettend slechte ervaring met dit bedrijf! Ik adviseer echt iedereen om hier GEEN watertap aan te schaffen. Het klopt dat ze misschien een van de goedkoopste aanbieders zijn, maar inmidd... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Krijgen maandelijks automatisch waterlevering voor onze waterkoeler. Via het online portaal makkelijk extra water te bestellen of extra levering aan te vragen. Waterkoeler is ons eigendom, geen huur... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Er werd zeer snel telefonisch contact opgenomen, nadat ik een aanvraag voor offerte op de webshop had ingediend. Ik werd zeer goed geïnformeerd. De levertijd was vooral gezien het seizoen kort en ik b... もっず芋る

䌁業が回答したした

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 24ä»¶

レビュヌを曞く

Er worden spookfacturen gestuurd

Er worden spookfacturen gestuurd van een servicecontract die er niet is en ook van apparaten die er al jaren niet meer staan. Als je dit wilt oplossen zijn ze niet te bereiken, op geen enkele manier!

2024幎2月8日

Culligan Nederland からの回答

Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat dit niet juist verloopt. Wij zullen contact met u opnemen hierover.

5぀星のうち1の評䟡

Slechte afwikkeling Edensprings, geen uitbetaling van statieflessen

We zijn gestopt met bestelling van waterflessen. De statiegeld flessen werd opgehaald. Ik heb hiervan een creditnota ontvangen. Maar de uitbetaling blijft steeds uit. Heb vaker gebeld en mailen naar klantenservice. Helaas niks geholpen. Het is echter belangrijk op te merken dat het uitstellen van betaling is een ernstige zaak is en in strijd kan zijn met wet- en regelgeving.
Te late betalingen aan de reputatie van een bedrijf en hebben juridische consequenties. Alle extra kosten zullen we bij Edensprings verhalen. Ze vertelt dat ik moet wachten met 1 jaar.

2024幎1月31日

Culligan Nederland からの回答

Bedankt voor uw review. U heeft het bedrag van de creditnota inmiddels ontvangen. Wij zullen contact met u opnemen hierover.

Netjes optijd

Netjes optijd, netjes geplaatst waar het moest staan. Duidelijke communicatie via de mail

2024幎1月12日

Culligan Nederland からの回答

Bedankt voor de mooie review, dat horen we graag!

5぀星のうち1の評䟡

Chaos met facturatie als je meerdere

Chaos met facturatie als je meerdere waterkoelers hebt en er één binnen ervan vervangt. Waterleveringen gaan een eigen leven leiden, er wordt ten onrechte gefactureerd en je kan hierover klagen wat je wil, maar er valt geen contcat te leggen.

2023幎12月18日

Culligan Nederland からの回答

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat het niet juist verloopt. Ik zal uw accountmanager vragen met u contact op te nemen.

5぀星のうち1の評䟡

Lax bedrijf komt zijn afspraken niet

Lax bedrijf komt zijn afspraken niet na.
Zou na het eerste kontakt terug gebeld worden, moet nog steeds gebeld worden.
Toen ze eidenlijke kwamen hebben ze de koffie automaat meegeneomen na 2 weken factuur van onder zoek blijkt hij niet te repareren waarvan we nooit iets van hebben gehoord.
En zijn erg traag met reageren op de maileng

2023幎11月11日

Beste Angelique,

Allereerst onze excuses voor het ongemak. We vinden het zeer jammer om dit te lezen en wensen u dan ook te bedanken voor deze feedback, dit zal ons alleen maar helpen om onze dienstverlening nog meer te optimaliseren. Onze commerciële dienst neemt contact met u op om dit verder te bespreken.

Het Culligan Team

5぀星のうち5の評䟡

Enthousiaste bezorger, vlot, goede service.

2023幎11月29日

Culligan Nederland からの回答

Bedankt voor de mooie review!

Tevreden over monteur Erwin

Monteur Erwin heeft bij ons bedrijf een nieuwe Waterkoeler geplaatst.
Samen de wateraanvoer slang geplaatst waarna de monteur verder kon met het installeren van de koeler.
Alles netjes achter gelaten.
Wederom tevreden over deze monteur.

2023幎11月23日

Culligan Nederland からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wij zullen het compliment doorgeven aan Erwin!

heel klantvriendelijk

Zeer vriendelijk geholpen, zowel bij de klantenservice als door de chauffeur. Goede communicatie, erg goed op de hoogte gehouden van de levering.

2023幎11月21日

Culligan Nederland からの回答

Dat horen we uiteraard heel graag!
Vriendelijk dank voor deze fijne review!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。