Culligan Nederland  レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Wat een ontzettend slechte ervaring met dit bedrijf! Ik adviseer echt iedereen om hier GEEN watertap aan te schaffen. Het klopt dat ze misschien een van de goedkoopste aanbieders zijn, maar inmidd... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Krijgen maandelijks automatisch waterlevering voor onze waterkoeler. Via het online portaal makkelijk extra water te bestellen of extra levering aan te vragen. Waterkoeler is ons eigendom, geen huur... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Er werd zeer snel telefonisch contact opgenomen, nadat ik een aanvraag voor offerte op de webshop had ingediend. Ik werd zeer goed geïnformeerd. De levertijd was vooral gezien het seizoen kort en ik b... もっず芋る

䌁業が回答したした

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 24ä»¶

レビュヌを曞く

Onze waterkoeler is al 4 weken stuk

Onze waterkoeler is al 4 weken stuk. Hij lekt water bij de uitloop en ik kan niemand bereiken niet op de mail, niet telefonisch en niet via de chatfunctie op de website. Ook Eden Springs gebeld en die kunnen ook niet helpen. Ik zit met mijn handen in het haar om onze dure waterkoeler weer werkend te krijgen.

2023幎11月6日
自発的なレビュヌ

Culligan Nederland からの回答

Beste klant, bedankt voor uw review.

Wij nemen spoedig contact met u op om uw waterkoeler te reparereren en u de nodige ondersteuning te bieden.
Onze excuses voor de langere wachttijd.

5぀星のうち1の評䟡

Super slechte communicatie monteur is

Super slechte communicatie monteur is niet geweest heeft me 6 uur laten wachten meerdere keren gebeld voor duidelijkheid kon niemand me geven

Culligan Nederland からの回答

Beste klant, intussen hebben we samen telefonisch het probleem opgelost en werd de installatie volbracht.
Wij hopen van harte dat u geniet van ons BIBO-toestel! Wij horen het graag als u nog vragen zou hebben.

vriendelijk

vriendelijk, snel en behulpzaam

2023幎10月31日

Culligan Nederland からの回答

Hartelijk dank voor de fijne review!

Na een abonnement van 4 jaar probeerde

Na een abonnement van 4 jaar probeerde ik in januari het abonnement te beëindigen. 8 maanden later (en na veel mailtjes en telefoontjes) is het uiteindelijk gelukt om een bevestiging te krijgen dat het ze mijn abonnement stoppen en de beëindiging accepteren. Maar niet direct, of per afgelopen januari toen mijn abonnement afliep. Nee pas per eind december !! Ik zit er dus een jaar extra aan vast. Ik had namelijk 3 maanden voor het einde van het 4 jarige contract een aangetekende brief moeten sturen geeft Eden Springs aan. Erg slechte service!

自発的なレビュヌ

Culligan Nederland からの回答

Beste, we vinden het zeer spijtig te vernemen dat u geen goede ervaring had met ons bedrijf. Bij het opzeggen van de overeenkomst, houden wij rekening met de algemene voorwaarden op uw contract. Wij begrijpen dat u niet tevreden bent hiermee en nemen dan ook graag opnieuw contact met u op om te kijken hoe we de situatie voor u kunnen verbeteren. Bedankt voor uw geduld.

Professionele service en vriendelijke

Professionele service en vriendelijke medewerkers. Wij maken gebruik van hun diensten en producten in onze Showrooms.

Culligan Nederland からの回答

Bedankt voor de fijne review. We vinden dat erg leuk om te lezen!

5぀星のうち4の評䟡

Het Water is zuiver

Het Water is zuiver, lekker om te drinken. Ik wil nu zelfs meer gaan bestellen. Niet meer 4 maar 5 stuks

2023幎10月2日

Culligan Nederland からの回答

Bedankt voor de mooie review!

Prima

Prima. Chauffeur weet de weg en doet alles zelf. Zeer vriendelijk

2023幎10月2日

Culligan Nederland からの回答

Wat fijn dat u zo tevreden bent, bedankt voor de positieve review!

5぀星のうち3の評䟡

Prijs en levertijd zijn goed maar de

Prijs en levertijd zijn goed maar de communicatie omtrent de levering zou stukken beter kunnen.
Ook op de account pagina staat nu nog bezig met verwerken.

2023幎8月14日

Beste Ton,

hartelijk dank voor uw fijne review en feedback over onze leveringscommunicatie. Wij nemen dit meer ter verbetering naar de toekomst toe.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。