Culminar レビュー

TrustScore 5段階評価の2.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Het product is prima Maar de manier waarop is voor verbetering vatbaar. Geen enkele informatie over verzending, geen tracking niks. Bovendien was levering heel erg traag. In plaats van beloofde 1 d... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち1の評価

Ik heb een plafondlamp besteld bij Culminar. Het product kwam rechtstreeks van Alie expres. Het product was niet wat ik ervan verwacht had, bovendien verkeerde kleur. Een mail gestuurd om te mel... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Besteld en het mes binnen 2 dagen geleverd. Netjes verpakt dus goed overgekomen. Mes in nette staat en komt overeen met foto's en afmetingen, ik zou hier zeker vaker bestellen.

企業情報

1. キッチン家具店
  2. 日用品店
  3. キッチン用品店

当該企業による記述

Ontdek Culminar - Jouw bestemming voor hoogwaardig kookgerei. Verken ons assortiment van premium keukenaccessoires en gereedschap. Van elegante besteksets tot innovatieve kookpannen en meer. Creëer culinaire meesterwerken met vertrouwen en stijl. Ontdek nu!

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 13

レビューを書く

Dropshipping!

Niets kopen! Dit is dropshipping! Had ik de andere reviews maar eerder gelezen dan had ik hier nooit iets besteld. Levertijd van 4 weken en een product van Temu of Ali expres ontvangen. Op mails wordt niet gereageerd.

2026年8月5日
5つ星のうち1の評価

Retour en geen geld terug.

Ik heb een plafondlamp besteld bij Culminar.
Het product kwam rechtstreeks van Alie expres. Het product was niet wat ik ervan verwacht had, bovendien verkeerde kleur. Een mail gestuurd om te melden dat ik het product wilde terugsturen, zoals Culminar in de voorwaarden vraagt. Het product teruggestuurd. Niets gehoord. Een mail geschreven. Ik kreeg antwoord dat ik 20 % korting kon krijgen. Gemaild dat ik het product al heb terug gestuurd. Of ik de track en tracecode wilde geven. Sindsdien 5-6 keer gemaild met track en tracecode en mijn rekeningnummer. Geen reactie. Om gek van te worden.
Echt schandalig hoe mijn mails genegeerd worden.
Ik krijg nog € 109,95 van jullie Culminar!

Diana van Rijn.

2026年8月4日

Website to avoid

We ordered a kid wooden lamp; turned out not to be like pictures, much worse quality. Additionally shipping times showed 5-8 days but it took actually 2 weeks 1/2 and came directly from china (Nanchang). This is dropshipping.

2026年7月29日

Dropshipping

Oplichters niet kopen!!
Vier Juli twee kussens besteld na een week niks gehoord te hebben gemaild, geen antwoord. Nog een mail, geen antwoord. Maandag 20 Juli wordt er een vacuum getrokken pakket voor mijn deur geflikkert door pdn express. Het ene k… bedrijf dat het andere inschakelt. Had dus twee ganzendons kussens met ergonomische nek en hoofdsteun besteld kreeg twee vacuum getrokken direct van Ali express komende dunne velletjes met een beetje dons erin. Jammer dat ik geen foto’s bij kan voegen want dit is gewoon pure oplichting. Wederom gemaild weer geen reactie. Heb zelfs een EU herroepings verzoek gedaan je snapt het al geen reactie. Ik ga mijn verlies nemen ben er wel klaar mee ga niet in zee met dit bedrijf.
Update
Nog geen vijf minuutjes na plaatsen kreeg ik eindelijk een mailtje ik mocht de kussens houden en 20% korting terug gestort krijgen. 20% en een nekhernia ja of ik mocht ze terug sturen op eigen kosten. Heb voor beide bedankt ik hoop dat ze gelukkig worden van mijn geld. Voor dat ik ze weggegooid heb nog even binnen in gekeken er zat gewoon een beetje wasbare kunststof in nog niet eens ganzen dons.

2026年7月4日
5つ星のうち1の評価

Ik had een Senara hangschommel gekocht

Ik had een Senara hangschommel gekocht, het was een kat in de zak, kwam totaal niet overeen met de foto op de site.
Meer dan 14 dagen moeten wachten kwam dus rechtstreeks uit China.
Terug gestuurd en na 14 dagen pas geld retour. Klantenservice geeft netjes antwoord maar aan t antwoord heb je niets, standaart zinnetje.
Helaas wat een slechte ervaring , bestel hier nooit meer.

2026年6月5日
5つ星のうち1の評価

Een Chinese namaak van Temu kwam aan…

Een Chinese namaak van Temu kwam aan voor 16 euro. De verpakking is slechts een verfrommelde doos. De koekenpan erin heeft krassen. Dit is een Nederlandse website die spullen van Ali/Temu verkoopt onder het mom van premium. Ze verkopen messen van Alibaba. De site is gewoonweg waardeloos.

2026年3月7日

Bestelling ( nog)niet ontvangen

Bestelling ( nog)niet ontvangen , voor track en trace moet je een app downloaden, wat ik niet wil . Dus kan pakket niet volgen .

2025年12月10日

Culminar からの回答

Dank voor je review en excuses voor de verwarring.
Voor sommige van onze producten geldt een levertijd van 5–7 werkdagen, omdat deze vanuit een internationaal merk of magazijn worden verzonden.
We begrijpen dat het vervelend is als het volgen van een pakket niet zo duidelijk verloopt. Inmiddels is de bestelling onderweg, maar mocht je nog vragen hebben, dan mag je ons altijd mailen via info@culminar.nl. We helpen je graag verder.

5つ星のうち4の評価

Ik heb nog steeds mijn pakje niet…

Ik heb nog steeds mijn pakje niet ontvangen ondertussen al 2 weken besteld . Nog steeds niet bij fedex aangekomen. Moest zelfs hier al 6de december zijn wat ook niet is gebeurd.
Ik geef hoger eenmaal ik mijn bestek heb.

2025年12月8日

Culminar からの回答

Dank voor je review en excuses voor het ongemak. We hebben inmiddels contact met je gehad via e-mail en zijn dit momenteel actief aan het uitzoeken. Het pakket lijkt helaas te zijn kwijtgeraakt bij FedEx.

We begrijpen heel goed hoe vervelend dit is en nemen dit serieus. Zodra ons onderzoek is afgerond, zullen we het bedrag waarschijnlijk aan je terugstorten zoals besproken. We houden je hierover persoonlijk per mail op de hoogte.

Nogmaals onze excuses en bedankt voor je geduld.

5つ星のうち1の評価

7 December besteld met 3 dagen…

7 December besteld met 3 dagen levertijd
nog steeds niets ontvangen
ook geen duidelijke tracking info
Culminar niet te bereiken

2025年12月7日

Beste Stefan,

Dank je wel voor het delen van je ervaring. Dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen en de tracking als onduidelijk ervaart, begrijpen we heel goed — dat is uiteraard vervelend.

We hebben je bestelling inmiddels gecontroleerd. Deze bevindt zich al in België en wordt naar verwachting zeer spoedig geleverd (of is mogelijk zelfs al geleverd). In sommige gevallen kan de internationale tracking helaas wat vertraging oplopen, wat ook invloed heeft op de zichtbaarheid van de trackinginformatie.

Wat betreft bereikbaarheid: wij zijn altijd bereikbaar via info@culminar.nl
en reageren daar zo snel mogelijk op alle berichten.

Onze excuses voor het ongemak. We blijven je bestelling volgen tot deze correct is afgeleverd.

Culminar

5つ星のうち2の評価

We hebben na ruim 12 dagen het product…

We hebben na ruim 12 dagen het product nog steeds niet ontvangen en krijgen hierover ook geen informatie. Als je mailt geven ze wel antwoord met dat het vertraagd is.

2025年11月22日

Culminar からの回答

Dank voor je review. Jammer om te horen dat de levering als onduidelijk is ervaren.

Ter toelichting: wij werken met meerdere magazijnen. Sommige producten liggen in Nederland of Europa, andere in een internationaal magazijn, waardoor de levertijd soms iets langer kan zijn. We proberen dit altijd zo goed mogelijk per mail te communiceren.

Inmiddels is het pakket gelukkig al geruime tijd geleden bij je bezorgd. Mocht je nog vragen hebben of iets niet in orde zijn, dan denken we uiteraard graag mee.

5つ星のうち3の評価

Het product is prima

Het product is prima
Maar de manier waarop is voor verbetering vatbaar. Geen enkele informatie over verzending, geen tracking niks. Bovendien was levering heel erg traag. In plaats van beloofde 1 dag, duurde dat ongeveer anderhalve week.

Maar wel excuses van de klantenservice, dus da’s al wat

2025年6月18日

Culminar からの回答

Bedankt voor je eerlijke feedback en fijn om te horen dat je tevreden bent met het product zelf. Wat betreft de verzending: we sturen standaard meerdere updates via e-mail, inclusief een track & trace-link. Helaas belanden deze soms in de ongewenste mailbox, wat natuurlijk erg vervelend is.

In dit specifieke geval had de vervoerder te maken met een onverwachte vertraging, waar wij helaas weinig invloed op hebben. We begrijpen goed dat dit niet de ervaring is die je verwacht, en we doen ons best om dit in de toekomst nog beter te communiceren. Bedankt voor je begrip en nogmaals excuses voor het ongemak.

5つ星のうち1の評価

Retourneren en gekld terugkrijgen gaat niet

Het bestek heb ik snel ontvangen, het zou matzwart zijn maar is lichtgrijs. Daarom wil ik het retoursturen maar krijg geen enkele respons via hun mail. Heb nu nog steeds geen retourbon ontvangen terwijl ze op hun site hun retourbeleid de wereld in prijzen.

2025年5月21日

Culminar からの回答

Bedankt voor je review en vervelend om te horen dat je retourproces niet vlekkeloos is verlopen. We begrijpen je frustratie en dat is uiteraard niet de ervaring die we voor ogen hebben.

We willen graag benadrukken dat we iedere retouraanvraag serieus nemen en altijd reageren — het komt helaas weleens voor dat onze e-mails in de ongewenste inbox belanden. Inmiddels is het bedrag inderdaad volledig teruggestort, dus dat is gelukkig goed opgelost.

Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we uiteraard voor je klaar.

5つ星のうち5の評価

Ondanks eigen fout helpen ze met een oplossing

Door een eigen typefout van 1 letter is mijn pakket retour naar culminar gegaan. Ik heb direct daarover gemaild en ook een reactie via hun site.. het bleek dat ik een reactie had in de spam( tip hou die in de gaten) alles is daarna super goed opgelost. Heel fijn. Bedankt!

2025年3月12日

Culminar からの回答

Bedankt voor je bericht en jammer om te horen dat het zo is overgekomen!
We willen je laten weten dat we gisteren direct al per mail hebben gereageerd met een oplossing. Mogelijk is onze reactie in je ongewenste mailbox terechtgekomen — zou je die even kunnen controleren?

We helpen je graag verder en zorgen dat alles netjes wordt opgelost!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。