Cet entreprise câest lâanarque il faut la signaler Jâai pas souscrit dâabonnement ni donner mon autorisation maus Paypal prélÚver lâargent dans mon compte svp aider moi à lés stopper Je veux pas q... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Heute in mein Paypal Konto reingeschaut HÀtte ein Abo bei denen abgeschlossen âŠNiemals !!!!!! Bin ja nicht mal angemeldet !!! Es gibt keine Referenz nr zum stornieren oder kÃŒndigen !!! Kein... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Esses fraudulento da cvneed não dão número de referência para que a pessoa possa cancelar a subscrição e nem dá baixar os cv e no final querem cobrar, até agora não consigo cancelar a tal dita subsc... ãã£ãšèŠã
ðš ACHTUNG ðš ACHTUNG! ABOFALLE! BETRUG! ðš Gestern wieder Post bekommen. Nun soll die Angelegenheit ans Inkasso weitergegeben werden. Nur zu. Dann wird die Sache endlich geklÀrt! Seit... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 99ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Cet entreprise câest lâanarque il fautâŠ
Cet entreprise câest lâanarque il faut la signaler
Je veux pas quâil prélÚve lâargent dans mi compte tous les mois
ACHTUNG ACHTUNG ðšðšðšðšðš Abofalle ðšðšðšðšâŠ
ACHTUNG ACHTUNG ðšðšðšðšðš Abofalle ðšðšðšðš !!!!!
Angeblich abgeschlossen und muss jetzt 35⬠zahlen.
Und paypal macht da auch nichts.
Sollte nichts in den nÀchsten 14 Tagen erfolgen, dann werde ich das zur Anzeige bringen.
Heute in mein Paypal Konto reingeschautâŠ
Heute in mein Paypal Konto reingeschaut
HÀtte ein Abo bei denen abgeschlossen âŠNiemals !!!!!!
Bin ja nicht mal angemeldet !!!
Es gibt keine Referenz nr zum stornieren oder kÃŒndigen !!!
Keine Kontakt kommt zu standen null erreichbar !!!
Möchte sofort mein Geld zurÃŒck âŠwerde due Polizei einschalten Betrug

Waarschuwing voor werkzoekenden
Waarschuwing voor werkzoekenden, studenten en ouders â structurele misleiding door online CV-diensten
Deze review is bedoeld als waarschuwing voor iedereen die online op zoek gaat naar een job, studentenjob of stage en daarbij gebruikmaakt van zogenaamd âgratisâ of âfreemiumâ CV-diensten.
Wat is er gebeurd
Een minderjarige werkzoekende heeft in het kader van een studentenjob zijn CV online geÃŒpload op meerdere websites die zich presenteren als:
gratis CV-makers,
hulpmiddelen om snel te solliciteren,
platforms om je CV âzichtbaar te maken voor werkgeversâ.
De indruk werd gewekt dat het ging om gratis tools of proefversies, zonder duidelijke melding dat:
er een betalend abonnement werd geactiveerd,
dit abonnement automatisch werd verlengd,
en dat er maandelijkse kosten aan verbonden waren.
Na verloop van tijd begonnen er facturen en betalingsherinneringen binnen te komen, gevolgd door dreigende e-mails met verwijzingen naar incassobureaus, extra kosten en mogelijke juridische stappen.
Belangrijke vaststellingen
Er was geen bewuste intentie om een betalende dienst af te nemen.
De betrokken persoon was minderjarig, zonder toestemming van een ouder of wettelijke vertegenwoordiger.
Er werd geen duidelijk contract, geen ondubbelzinnige prijsinformatie en geen transparante bevestiging van een abonnement verstrekt.
Opzegging was onduidelijk, moeilijk te vinden of pas mogelijk nadat facturen waren gegenereerd.
De communicatie bestond vooral uit druk uitoefenen in plaats van inhoudelijke toelichting.
Dit patroon doet sterk denken aan misleidende âdark patternsâ: ontwerpen die gebruikers bewust sturen richting betalende verplichtingen zonder dat zij dit goed beseffen.
Waarom dit ernstig is
Dit soort praktijken treft vooral:
jongeren en studenten,
mensen zonder juridische kennis,
werkzoekenden in een kwetsbare positie.
Het gaat hier niet om één geïsoleerd incident, maar om meerdere gelijkaardige diensten die:
sterk op elkaar lijken qua layout en werking,
vergelijkbare facturen en teksten gebruiken,
opereren vanuit Nederland,
en vermoedelijk onderdeel zijn van één of meerdere gelinkte netwerken.
Dit wijst op een structureel verdienmodel gebaseerd op verwarring en onwetendheid, niet op transparante dienstverlening.
Wat u absoluut moet weten
Een betwiste factuur hoeft u niet zomaar te betalen.
Dreigen met incasso of âkredietregistratieâ betekent niet automatisch dat dit juridisch correct of afdwingbaar is.
Minderjarigen kunnen geen geldige abonnementen afsluiten zonder ouderlijke toestemming.
U hebt recht op duidelijke informatie, herroeping en verwijdering van persoonsgegevens.
Waar kunt u klacht indienen
Als u of uw kind iets gelijkaardigs meemaakt, kunt u klacht indienen bij:
België
FOD Economie â meldpunt oneerlijke handelspraktijken
Consumentenombudsdienst
Gegevensbeschermingsautoriteit (voor misbruik van persoonsgegevens)
Nederland
Autoriteit Consument & Markt (ACM)
ConsuWijzer
Autoriteit Persoonsgegevens
Daarnaast is het sterk aan te raden om:
ervaringen te delen op reviewplatformen,
andere slachtoffers te zoeken via forums en sociale media,
en te bekijken of een gezamenlijke klacht of collectieve melding mogelijk is.
Oproep tot gezamenlijke actie
Indien u in het verleden of recent:
ongevraagd facturen kreeg,
onder druk werd gezet na gebruik van een âgratisâ CV-dienst,
of geconfronteerd werd met automatische abonnementen,
dan is het belangrijk dit niet te negeren, maar ook niet geïsoleerd te behandelen. Hoe meer signalen en dossiers worden gebundeld, hoe groter de kans dat toezichthouders effectief ingrijpen.
Slot
Werkzoekenden â en zeker jongeren â mogen geen verdienmodel zijn. Transparantie, eerlijkheid en respect voor consumentenrechten zijn geen gunsten, maar wettelijke verplichtingen.
Deze review is bedoeld om te informeren, waarschuwen en verbinden. Wie zich hierin herkent, staat niet alleen.

Cvneed ããã®åç
CVneed bende oplichters die in Nederland niet bestaan zitten op verschillende locaties
zijn al een jaar bezig met mij om mij te doen betalen, en steeds maar facturen zenden, er zeker niet in op gaan en betalen, laat ze gerust doen, kijk hieronder wat ik van de overheid van Belgie heb kunnen vinden van Cvneed.
CVneed niet voldoet aan de wettelijke vereisten:
**Ontbreken van een Duidelijke Betaalverplichting**: Op basis van artikel 8, lid 2 van de Europese Richtlijn 2011/83, moet een consument expliciet instemmen met een betaalverplichting. Wanneer deze stap ontbreekt of als de betaalverplichting niet op een ondubbelzinnige manier wordt aangegeven, ontstaat er geen rechtsgeldige overeenkomst. CVneed lijkt deze stap niet correct te hebben uitgevoerd, waardoor de consument niet gebonden is aan het abonnement.
**Gebrek aan Transparantie**: CVneed heeft mogelijk geen heldere informatie verstrekt over het bestaan van het abonnement, de kosten, en de voorwaarden. Ook zijn consumenten niet tijdig op de hoogte gesteld van het herroepingsrecht of de wijze van opzegging. Dit zijn essentiële elementen die vereist zijn om een rechtsgeldige overeenkomst tot stand te brengen.
**Geen Bevestiging of Toestemming**: De dienst heeft naar verluidt consumenten geregistreerd zonder hun expliciete toestemming en zonder enige bevestiging van de aanmelding. Consumenten gaven aan geen e-mailbevestiging van hun aanmelding te hebben ontvangen. Deze omstandigheden duiden erop dat er geen geldige instemming is gegeven.
**Overtreding van Privacyregels (AVG)**: CVneed heeft mogelijk persoonsgegevens zonder toestemming verzameld en gebruikt, in strijd met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit is niet toegestaan en ondermijnt bovendien de rechtsgeldigheid van de overeenkomst.
**Ontbreken van Contactgegevens**: Het ontbreken van contactmogelijkheden zoals een telefoonnummer of fysiek adres kan wijzen op een misleidende dienst. Dit maakt het moeilijk voor consumenten om te communiceren over opzeggingen of om klachten in te dienen, wat een wettelijke verplichting is.
**Conclusie**: Aangezien CVneed niet heeft voldaan aan de voorwaarden uit de Europese Richtlijn 2011/83 en de voorwaarden van de ACM, bent u niet gebonden aan de vermeende betaalverplichting of het abonnement. CVneed heeft geen wettelijk recht om u een betalingsverplichting op te leggen of een incasso te starten voor deze kosten.
ik ben dubois dany en ik heb nooit contact gehad met jullie nooit en accound aangemaakt en zal dus niet betallen al moet ik naar de rechter we zijn al met een hele groep samen tegen cvneed de bende oplichters van Nederland.

ðš ACHTUNG! ABOFALLE! BETRUG! ðš
Nur zu. Dann wird die Sache endlich geklÀrt!
Seit Dez. bekomme ich immer wieder Zahlungsaufforderungen.
Ich habe niemals ein Abo abgeschlossen.
Nach Aufforderung, mir diesen Vertrag zuzusenden, kommt nichts. Woher auch? Es gibt keinen.
Anwalt ist eingeschaltet. Es reicht endgÃŒltig.
GMLP5978643399
Wei.

Cvneed ããã®åç
Directe à la police une belle arnaqueâŠ
Directe à la police une belle arnaque je ne me suis jamais rendu dans votre site.

Quishing an Parkautomaten
Leider - trotz anderer Aussagen auch hier - gibt CVNEED immer noch keine Ruhe. Beginn der Auseinandersetzung mit mir war ein dreister Betrug mit QR-Codes: Quishing an Parkautomaten. Ich werde CVNEED verklagen mÃŒssen.

ðš ACHTUNG! ABOFALLE! BETRUG! ðš
Nur zu. Dann wird die Sache endlich geklÀrt!
Seit Mai bekomme ich immer wieder Zahlunungsaufforderungen.
Ich habe niemals ein Abo abgeschlossen.
Anwalt ist eingeschaltet. Es reicht endgÃŒltig.
CVVA1700528615
Felix B.

Angeblich seid 30.4.2025 hÀtte ich einâŠ
Angeblich seid 30.4.2025 hÀtte ich ein abo abgeschlossen was halt net stimmt,mehrfach nachgefragt ob sie mor diesen Vertrag mal zeigen kam nein nur mein daten standen drauf,frage mich echt woher die meine daten haben. Anzeige wurde gestellt im Mai bis Juli ging das..jetzt seid Anfang November geht es wieder los mit geldforderung und drohen mit inkasso auf die Nachfrage wegen Vertrag kam nur zur Antwort ich muss zahlen oder ea geht zum inkasso.. was fÌr ein Betrug. ich zahle nicht hör auf die Polizei.

Cvneed ããã®åç
Ich weià langsam nicht mehr wie ich ausâŠ
Ich weià langsam nicht mehr wie ich aus dieser sache rauskomme, ich werde von vorne bis hinten verarscht mit diesen betrÃŒgern und kÀmpfe monate schon das ich nichts zahle, das ich es zur anzeige bringe wenn sie es nicht zurÃŒcknehmen, aber es kommt immer die gleiche Antwort, nichts wichtiges und jetzt ist bei mir Inkasso und wenn ein brief kommen sollte, dann sind sie sowas von am âŠ, das sollten sie wissen

Beschwerde
hiermit bestreite ich die Forderung in Höhe von 30,00 Euro fÃŒr einen angeblichen Abo-Vertrag mit Cvneed B.V. Ich habe keinen kostenpflichtigen Vertrag mit Ihnen abgeschlossen, da die Kosten nicht transparent dargestellt wurden. Vorsorglich erklÀre ich den Widerruf des vermeintlichen Vertrags und fechte diesen wegen Irrtums und arglistiger TÀuschung an. Ich werde die geforderte Zahlung nicht leisten. Bitte bestÀtigen Sie mir den Erhalt dieses Schreibens und die Einstellung der Forderung. Mit freundlichen GrÃŒÃen

ð Beschwerde wegen unbefugtemâŠ
ð Beschwerde wegen unbefugtem Abonnement und unrechtmÀÃiger Rechnung
Betreff: Beschwerde Ìber unbefugte Registrierung, automatische Abbuchung und unerlaubte Nutzung persönlicher Daten
Referenznummer: PNCF6413617785
Sehr geehrte Damen und Herren,
ich habe festgestellt, dass ohne meine Zustimmung und ohne meine ausdrÌckliche Einwilligung ein Abonnement Ìber meine persönlichen Daten auf Ihrer Plattform Cvneed erstellt wurde. Infolgedessen wurde mir automatisch eine Rechnung ausgestellt.
Ich habe zu keinem Zeitpunkt ein solches Abonnement abgeschlossen oder eine entsprechende Zustimmung erteilt. Dieses Vorgehen verstöÃt gegen:
das Datenschutz-Grundverordnung (DSGVO / GDPR), insbesondere Artikel 6 Abs. 1 (fehlende Einwilligung zur Datenverarbeitung),
sowie gegen Verbraucherschutzbestimmungen (§§ 312 ff. BGB) in Bezug auf ungewollte VertrÀge und Abbuchungen.
Ich fordere Sie daher auf,
1. das unbefugte Abonnement sofort zu kÃŒndigen,
2. die mir fÀlschlicherweise ausgestellte Rechnung zu stornieren und ggf. bereits abgebuchte BetrÀge zurÌckzuerstatten,
3. alle meine persönlichen Daten vollstÀndig aus Ihren Systemen zu löschen,
4. mir eine schriftliche BestÀtigung ÃŒber die DurchfÃŒhrung dieser MaÃnahmen zukommen zu lassen.
Sollte innerhalb von 14 Tagen keine angemessene Reaktion erfolgen, werde ich mich an die zustÀndige Verbraucherzentrale sowie an die Datenschutzbehörde (Landesbeauftragte fÌr Datenschutz) wenden.
Mit freundlichen GrÃŒÃen,

Aufpassen BETRUG!
Cvneed ist eine Datenfischer Seite .
Ich habe nicht regiestriert auf nix . Sie eine Rechnung rausgesickt. Ich hab probiert kÃŒndigen. KÃŒndigungseite immer 404 fehler geschriben. Ich habe dann vergeben. Eine Rechnung bezahlt. 18.01.2025. Und sie wollen nach offizelle kÃŒndigung noch mehr 30.- ⬠. Sie können keine Dokumentation prÀsentieren was hab ich gekauft oder benutzt. Mit meine e-mail Adresse auf meine Frau Name senden e-mails. Auf jeden e- mail andere Mitarbeiter antwortet. Wir haben ca. 40-50 Brief fÃŒr nixxx! Ich garantiere Sie bekommen kein ein Cent. Keine Vertrag zwischen uns. Cvneed kann nicht zeigen nur schreiben . E . O. K. S. und Y . Mitarbeiter schöne GrÃŒÃe Attila

Oplichters
Cvneed blijft facturen sturen voor mijn broer terwijl hij niets meer zal betalen. Ik zoek nog een oplossing, maar als dit niet stopt, zal ik direct aangifte doen bij de politie en contact opnemen met de consumentenautoriteit (ACM).
Dit bedrijf is onbetrouwbaar en misleidend. Ze moeten onmiddellijk stoppen met deze praktijken.

Sie sind Diebe
Sie sind Diebe, die ich nicht angemeldet habe und ich weià nichts Ìber sie, also hinterlegen sie jede Woche eine Drohung, um sie zu bezahlen oder an einen Schuldeneintreiber zu Ìbertragen.

Iâm warning everyone about CVNeed
Iâm warning everyone about CVNeed.
I never provided my bank details, phone number, or address â only my email â and weeks later I started receiving fake âpayment remindersâ (Mahnung) claiming I owe â¬126.87. They threaten with debt collectors (Inkasso) and try to scare people into paying, even though there is no valid contract or payment authorization.
This is a manipulative scam based on fear. I have documented all their messages and screenshots and will hand them over to my lawyer.
Please do not pay anything to this company â they cannot legally charge you without a signed agreement or banking data. Stay alert and warn others!
I have already received multiple fake invoices and harassing emails.
My lawyer is informed and legal actions are being prepared.

Vieze oplichters
Vieze oplichters, ik heb 8 keer gemaild voor opzeggen en ze blijven facturen sturen.

Cvneed ããã®åç
I again have a problem with this site
I again have a problem with this site. I unsubscribed and wrote a comment here reviews/681c6eda89a50c173df0c249. They sent me an invoice with zero because I don't want to use their service anymore, but from September!!!, They have a bug ?? Why did you keep my information? I don't know what the bill is. Please, delete my info. If not, I will complain officially.

Ons kind van 14 jaar had een cvâŠ
Ons kind van 14 jaar had een cv aangemaakt. Wij hebben deze abonnement netjes gestopt en zelfs 200euro betaald. 6 maanden later krijgen wij opnieuw een openstaande vordering. Deze zullen wij niet betalen. Wij zullen dan ook overgaan tot juridische stappen tegen dit bedrijf.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ