Cykelfavoritten レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi fik en helt kanon service af Kasper i Silkeborg, da vi handlede en super god og fair prissat el-ladcykel. Kanon og Êrlig vejledning hele veje igennem! 5/5 🀩✚ Vi kan varmt anbefale at handle her!... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk hente-bringe service lÞste et GIGANTISK problem for mig :D og nu har jeg en kÞreklar cykel igen... jubiiiii Nemt og bekvemt.. og som altid: venlig og hjÊlpsom betjening hele vejen rundt -... もっず芋る

䌁業が回答したした

I Silkeborg findes flere cykelforretninger, men ingen kan som CykelFavoritten i Silkeborg forstÃ¥ at lytte til kundens behov og Þnsker, respektere et begrÊnset budget og servicere ekstra ved bÃ¥de kÞb... もっず芋る

䌁業情報

1. 自転車屋
  2. 自転車レンタル サヌビス
  3. 自転車修理店
  4. バむク アクセサリヌ専門店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Cykelfavoritten er din cykelbutik i Silkeborg og omegn. Vi har et godt udvalg af cykler til ethvert behov og står naturligvis også for reparationer mm.

ほが満足

通垞24時間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 14ä»¶

レビュヌを曞く

Skide god service fra Ry butikken.

Skide god service fra Ry butikken.
Hurtig og let. Der ikke noget som de ikke kan.
Kan klart anbefales.

2024幎6月17日

Cykelfavoritten からの回答

KÊre Magnus. Tak for din anmeldelse det betyder meget for os. Vi er meget glade for at du har haft en fantastiks oplevelse i vores butik og vÊrksted i Ry.

Rigtig god sommer :)

Mvh Pernille // Cykelfavoritten

Magen til kompetent og behagelig person skal man lede lÊnge efter

Jeg har i dag talt med en medarbejder fra cykelfavoritten om muligt kÞb af drÞmme cykel. Magen til kompetent og behagelig person skal man lede lÊnge efter i cykelverdenen. Han gav sig god tid til at hÞre om mine behov og kom med gode råd til salg af min gamle cykel. Jeg vil helt sikkert fremover anbefale alle jeg kender i cykelverdenen, til at bruge cykelfavoritten.

2024幎6月6日

KÊre Per.
Tusind tak for dine flotte ord - som jeg helt bestemt vil give videre.
Din anbefaling betyder meget for os, og vi sÊtter stor pris på, at du spreder din oplevelse om Cykelfavoritten.

Endnu en gang tak for dine venlige ord og din stÞtte.
Rigtig god weekend
Mvh Nick Cykelfavoritten

Tak for den flotte og bedste service

Tak for den flotte og bedste service. Både ifm. reparation og kÞb af ny cykel.
Servicen et ALTID i top!!! Bertram hjalp med valg af den helt perfekte cykel til vores datter. 😊

2024幎5月25日

KÊre Louise.
Tusind tak for din anmeldelse, det sÊtter vi stor pris på.
Vi er meget glade for at hÞre at din oplevelse har vÊret levet op til dine forventninger og glÊder os til at byde dig velkommen igen :)
Mvh Team Cykelfavoritten Silkeborg

Vurdering helt hen i skoven

Var omkring Favoritten i Ry maj 2024 for at fÃ¥ en pris pÃ¥ et ALMINDELIGT servicetjek pÃ¥ min 6 Ã¥r gamle cykel - en cykel, som fra start har vÊret passet med service, som stÃ¥r parkeret under tag, og som kun bliver brugt engang imellem til smÃ¥ture i Ry. Jeg fik oplyst, at prisen for et servicetjek af min cykel ville vÊre 600 kr. og at der dertil burde skiftes kÊde og tandhjul for 400 kr. Selv vurderer jeg, at den foreslÃ¥ede indsats vil vÊre fuldstÊndigt “overkill”. Jeg har fundet andre cykelsmede i Skanderborg, som kan lÞse opgaven passende og langt billigere. Ærgerligt, nÃ¥r man bor i Ry og endda har kÞbt cyklen i selvsamme butik.

2024幎5月10日

Cykelfavoritten からの回答

KÊre Mari-Ann. Tak for din feedback om din oplevelse hos Cykelfavoritten i Ry. Vi er kede af at hÞre, at du ikke var tilfreds med vores pris og vurdering af nÞdvendigt vedligeholdelse på din cykel.

Vores mål er altid at tilbyde den bedste service og sikre, at alle cykler, der forlader vores butik, er i top stand. Prisen for vores servicetjek inkluderer en grundig gennemgang af cyklen for at sikre, at alt er i orden og fungerer optimalt. Når vi foreslår udskiftning af kÊde og tandhjul, er det baseret på vores vurdering af cyklens tilstand og behovet for at forhindre fremtidige problemer og sikre en sikker kÞrsel.

Vi forstår dog, at det kan virke som en stor investering, isÊr hvis cyklen kun bruges til småture. Vi beklager, hvis vores vurdering fÞltes som "overkill" for dine behov. Vi sÊtter stor pris på din loyalitet som kunde og at du i sin tid har kÞbt din cykel hos Ry cykler som nu er vores butik Cykelfavoritten.

For at sikre at vi kan finde en lÞsning, der passer til dine behov og budget, vil vi gerne invitere dig til en ny vurdering af din cykel. Vi kan gennemgå de specifikke vedligeholdelsesbehov sammen og se, om der er en mere passende lÞsning, der opfylder dine forventninger.

Du er altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi butikken, så vi kan tage en snak og finde en lÞsning, der passer bedre til dig.

Med venlig hilsen Pernille// Team Cykelfavoritten

Helt klart kun en stjerne og de bliver

Helt klart kun en stjerne og de bliver aldrig "favoritten". Kunne jeg have givet negative stjerner så havde jeg gjort det.
Jeg kÞber en cykel i feb. 23 og fortÊller at jeg skal bruge en XL. Jeg får at vide at det er den korrekte stÞrrelse og kÞber herefter en cykel til 35.000,-. Jeg kÞrer på cyklen i nogen tid, hvor jeg ikke kan få denne til at passe men har opfattelsen af at jeg har kÞbt en XL. Jeg opdager så at de har solgt mig en medium [M] som er alt for lille i forhold til mig (jeg er 192 cm).
Jeg meddeler straks dette til Cykelfavoritten, med tilbud om 3 mulige lÞsningsforslag. De afviser alle disse og tilbyder at tilbagekÞbe cyklen til 15.500,- hvilket er 19.500 mindre end jeg har givet. Dette finder jeg så urimeligt og et forsÞg på at tjene på egne fejl og svigagtige salgsmetoder.
Derfor: Hold dig langt vÊk fra denne butik, da de ikke står ved deres egne fejl.
Jeg har kendskab til en tilsvarende sag hvor de ligeledes ikke står ved deres ansvar.
Sagen er indklaget til NÊvnets hus og afventer afgÞrelse

2024幎3月21日

Silkeborg

Stort tak til Nick for at få lÞst mine problemer med Service2Bike.
Og et kÊmpe tak til vÊrkstedet for da jeg fik min cykel retur stod den knivskarp, ja tandhulene og kÊden så nÊrmest nye ud!
Og sidst men ikke mindst tak til butikken for den knivskarpe pris jeg fik for det hele.
Og så bliver jeg også lige nÞd til at sige tak for at det hele gik så hurtigt, det var godt nok vildt!

2024幎4月22日

Cykelfavoritten からの回答

KÊre Allan. Vi sÊtter stor pris på din stÞtte og din positive tilbagemelding. Det betyder meget for os at vide, at vores kunder er glade, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen, hvis du nogensinde har brug for vores hjÊlp igen. :)
Ha en rigtig god dag og et skÞnt forår
Mvh Team Cykelfavoritten // Silkeborg

Jeg kan kun anbefale Nick og

Jeg kan kun anbefale Nick og Cykelfavoritten.
Jeg kÞrer fra Randers hvergang jeg skal til cykelhandler for at få en kanon service eller en god handel i Cykelfavoritten i Silkeborg.

2024幎3月16日

Hej Michael
Tusind tak for din anmeldelse - den sÊtter vi utrolig meget pris på og er meget glade for du vÊlger os som forhandler og vÊrksted.
Vi glÊder os til at se dig igen
Rigtig god dag til dig :)
De bedste hilsner Team Cykelfavoritten

Fin service

Fik på en lÊngere cykeltur akut et problem med min cykel. Jeg henvendte mig hos Cykelfavoritten i Ry. Personalet var meget imÞdekommende og kiggede på det med det samme og afhjalp meget hurtigt problemet -
oven i kÞbet uden beregning. Fik i tillÊg en kop varm kaffe mens jeg ventede. Havde ikke vÊret der fÞr, men det virker som en meget fin butik. Rigtig fin service. Tak for det!

2024幎3月15日

KÊre Lone,

Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot! Vi er glade for at have kunnet hjÊlpe dig og få dig videre på din cykeltur :) Vi håber at se dig igen en anden gang, og Þnsker dig en rigtig god dag!
Mvh Pernille // Cykelfavoritten

Kun for professionelle, ikke for almindelige mennesker

Skulle jeg vurdere butikken alene havde jeg gerne givet 5 stjerne.
DesvÊrre lever vÊrkstedet ikke op til butikkens god service, tvÊrtimod. Jeg har desvÊrre kun haft dÃ¥rlige oplevelser med vÊrkstedet, ikke kun har det kostet enorme mÊngder tid og nogle penge, men har ogsÃ¥ fÃ¥et Þdelagt min nye cykel ad to omgange, Þv. For mig virker det som om en gennemsnitlig dame som mig, ikke er “fin” nok til vÊrkstedet.
Jeg handler stadig gerne i butikken, men kommer ikke til at benytte vÊrkstedet igen.

2024幎3月7日
自発的なレビュヌ

Cykelfavoritten i Silkeborg er bedst i byen

Cykelfavoritten i Silkeborg har altid god kundeservice og deres reparationer er altid i tiptop
Det er efter min mening den bedste cykelforretning og cykelvÊrksted i byen og jeg fÞler mig altid velkommen og der er altid tid til hvis jeg blot har lille ting (f.eks. en lÞs cykelkurv) som bliver ordnet med det samme.
Kort sagt: et besÞg hos Cykelfavoritten - altid et besÞg hos Cykelfavoritten 🙂

2024幎2月13日

KÊre Kirsten.
FÞrst og fremmest, tusind tak fordi du har givet dig tid til at lave en anmeldelse af vores service - det betyder meget for os.
Det er meget pÊne ord som nu er givet videre til vores afdeling i Silkeborg. Jeg er helt sikker på de glÊder sig til endnu et besÞg fra dig :)
Rigtig god dag
Mvh Pernille // Cykelfavoritten

Hele pladen fuld med spam

Hele pladen fuld med spam, incl. SMS'er kl. 20.00 om aftenen. Det er jo til at argumenterer for at man ikke har meldt marketing fra (det gÞr jeg nu altid) men SMS er jo direkte ulovligt.

2024幎1月31日

KÊre Rasmus.
Tak for din henvendelse. Vi sÊtter stor pris på din feedback og beklager hvis der har vÊret uÞnsket kommunikation fra vores side.
Dette vil vi selvfÞlgelig gerne rette op hurtigst muligt og beklager, at du har haft denne oplevelse.
For at slette dig fra vores markedsfÞringsliste beder vi dig kontakte os på kontor@cykelfavoritten.dk og sende din mail og telefon nr. Så vi kan fjerne dig med det samme.
Jeg beklager endnu engang og Þnsker dig en god eftermiddag.
Mvh Pernille // Cykelfavoritten

Silkeborg afdelingen er med uhyre

Silkeborg afdelingen er med uhyre dygtige og imÞdekommende personale.
Fagprofessionelle og hjÊlpsomme. Jeg har ikke tidligere oplevet samme service.
Hermed mine bedste anbefalinger

2024幎1月29日

KÊre Estrid.
Tusind tak for din feedback, jeg er meget glad for at hÞre at du har haft en god oplevelse.
Rigtig god dag til dig :)

ÆGTE SERVICE OG LYDHØRHED

I Silkeborg findes flere cykelforretninger, men ingen kan som
CykelFavoritten i Silkeborg forstå at lytte til kundens behov og Þnsker, respektere et begrÊnset budget og servicere ekstra ved både kÞb af cykler, tilbehÞr og overvejelser mht reparation. TAK for ikke at presse eller vÊre ligeglad. Det har vÊret de bedste kÞb og de bedste processer, vi har oplevet hos jer. Der kunne andre forhandlere lÊre af...

2024幎1月27日

KÊre Susanne.

Tusind tak for dine meget flotte ord og feedback- Det er vi virkelig glad og sÊtter stor pris på at du deler det! Det betyder meget for os, at i er helt trygge i valg af cykel.

Ha en rigtig god eftermiddag

Mvh Pernille // Cykelfavoritten

Fantastisk service og hurtig hjÊlp

Fantastisk service og hurtig hjÊlp. Kan klart anbefales👏🏻

2024幎1月25日

KÊre Emma.
Tusind tak for din anmeldelse - den sÊtter vi stor pris på.
Vi Þnsker dig en rigtig god dag.

Mvh Nick // Cykelfavoritten

Problemer med batteri lås

Problemer med batteri lås ; udfordret da afdeling i Fredericia er lukket. Men det er ikke et problem; for med app kommer cykelfavoritten og henter cyklen , fixer den, og afleverer den igen .
Tak til afdeling Odense for god service .

2024幎1月11日

KÊre Anja,
Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder utroligt meget for os. Tak for, at du er med til at bruge appen Service2Bike og for at sprede nyheden om, hvor nemt det er at få sin cykel repareret og fikset gennem denne mulighed.
Vi håber at kunne hjÊlpe dig en anden gang :)
Mvh Nick // Cykelfavoritten

Hej Cykelfavoritten

Så er der blevet rettet op på denne sag og jeg fÞler med godt tilfreds nu, ros for at tage mig alvorligt og der er blevet lavet det som skulle laves.

Hej Cykelfavoritten. I er ikke men cykelfavorit fremadrettet, jeg har efter mine 2 kÞb af cykler i jeres butik i Ry ikke det bedste at sige, sÊlger er faktisk flink nok! Jeg er bare ikke god til dårlig service og så til overpris! Lille serviceeftersyn er 350 kr lige ud af vinduet! De har ikke engang vÊret ude og se om cyklen fejler noget, det er fÞrst da jeg selv prÞver cyklen at jeg selv finder fejlen! Overpris på skift af bremser og bremseklodser. Dette er desvÊrre ikke fÞrste gang jeg oplever det i denne butik, men fÞrste gang fik de rettet op på det, derfor skulle de selvfÞlgelig have et forsÞg mere! Denne opgave kunne de ikke lÞse, så det bliver sidste gang for mig.
Mvh Rasmus

2023幎11月14日

KÊre Rasmus.
Tusind tak for begge anmeldelser her på trustpilot. Vi tager alt feedback fra vores kunder alvorligt og vil strÊbe efter at forbedre vores processer for at undgå lignende situationer i fremtiden.
Vi er glade for at vi kunne rette op på sagen og at du fÞler dig taget alvorligt.
Vi håber at du igen vil besÞge vores vÊrksted i nÊrmeste fremtid.
Ha en rigtig dejlig dag :)
Mvh Nick Cykelfavoritten

Cykelfavoritten i Ry super butik !

Cykelfavoritten i Ry super butik !! De havde lige det vÊrktÞj jeg manglede og endda billigere end jeg havde fundet det til på nettet i en online butik. Jeg havde ellers tÊnkt mig at bestille det på nettet men vil gerne have det med det samme. Så i håb om at de havde i butikken kÞrte jeg forbi. Her fik jeg det jeg skulle bruge på en lÞrdag og endda til en billigere pris. Alt sammen med et smil og meget venlig betjening.

2023幎8月12日

Hej :)
Tak for din anmeldelse af vores butik i Ry. Vi er glade for, at hÞre du har haft en god oplevelse og at vi havde produktet du lige stod og manglede. Vi vil glÊde os til at byde dig velkommen igen. Rigtig god dag Mvh // Nick Cykelfavoritten

Ringe service/eftersyn/reparation. Odense RÞdegårdsvej

Betalte for Service - EfterspÊnding. SmÞring, Justering, Sikkerhedstjek mm. 350kr. plus moms.
Der var ingen smÞring af kÊden. Der var/er slÞr i kronlejer. Bremseklodser nedslidt. Ingen information om dette.
Baghjul havde sprungne egern og fÊlg var skÊv. Sagde udtrykkelig at der skulle ekstra kraftige egern på da almindelige springer, hvis vÊgte er over 100kg, med cyklisten og indkÞbsvarer.
Der blev sat et brugt baghjul på "UDEN" kraftigere egern og de springer!!!
Bad om at stÞttebenet blev afpasset, så cyklen ikke står stejlt og har let ved at vÊlte.
Det blev heller ikke lavet.
Der sad gamle lygter på cyklen, der ikke virkede og skulle afmonteres, kommenterede det dog ikke, men de sad stadig på cyklen, da jeg hentede den.
Ser ikke ud til at cykelsmeden har lÊst hvad der skulle laves på cyklen!!

2023幎7月1日

Hej Kent
Vi er kede af at hÞrer at din oplevelse på vores vÊrksted ikke har levet op til dine forventninger. Vi vil rigtig gerne have en dialog med dig ang. denne oplevelse så vi kan få lÞst problemet. Hvis du er venligt at oplyse mig dit telefonnummer på en mail til os, så kontakter vi dig så vi kan få din cykel lavet som du Þnsker det.
Du kan mail til os på info@cykelfavoritten.dk
Rigtig god dag.

Odenses bedste cykelbutik

Odenses bedste cykelbutik. Super service og altid et smil på lÊben samt gode råd. Du får hvad du betaler for og det er altid i orden det der bliver lavet.

2023幎9月27日

KÊre Mads.
Tak for dine meget pÊne ord - dem sÊtter vi stor pris på. Rigtig god dag
De bedste hilsner Nick // Cykelfavoritten