Vi fik en helt kanon service af Kasper i Silkeborg, da vi handlede en super god og fair prissat el-ladcykel. Kanon og Êrlig vejledning hele veje igennem! 5/5 ð€©âš Vi kan varmt anbefale at handle her!... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastisk hente-bringe service lÞste et GIGANTISK problem for mig :D og nu har jeg en kÞreklar cykel igen... jubiiiii Nemt og bekvemt.. og som altid: venlig og hjÊlpsom betjening hele vejen rundt -... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
I Silkeborg findes flere cykelforretninger, men ingen kan som CykelFavoritten i Silkeborg forstÃ¥ at lytte til kundens behov og Þnsker, respektere et begrÊnset budget og servicere ekstra ved bÃ¥de kÞb... ãã£ãšèŠã
- èªè»¢è»å±
- èªè»¢è»ã¬ã³ã¿ã« ãµãŒãã¹
- èªè»¢è»ä¿®çåº
- ãã€ã¯ ã¢ã¯ã»ãµãªãŒå°éåº
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Cykelfavoritten er din cykelbutik i Silkeborg og omegn. Vi har et godt udvalg af cykler til ethvert behov og står naturligvis også for reparationer mm.
SÞndergade 36, 8600, Silkeborg, ãã³ããŒã¯
- info@cykelfavoritten.dk
- cykelfavoritten.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 33ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Skide god service fra Ry butikken.
Skide god service fra Ry butikken.
Hurtig og let. Der ikke noget som de ikke kan.
Kan klart anbefales.

Cykelfavoritten ããã®åç
Magen til kompetent og behagelig person skal man lede lÊnge efter
Jeg har i dag talt med en medarbejder fra cykelfavoritten om muligt kÞb af drÞmme cykel. Magen til kompetent og behagelig person skal man lede lÊnge efter i cykelverdenen. Han gav sig god tid til at hÞre om mine behov og kom med gode råd til salg af min gamle cykel. Jeg vil helt sikkert fremover anbefale alle jeg kender i cykelverdenen, til at bruge cykelfavoritten.

Cykelfavoritten ããã®åç
Tak for den flotte og bedste service
Tak for den flotte og bedste service. Både ifm. reparation og kÞb af ny cykel.
Servicen et ALTID i top!!! Bertram hjalp med valg af den helt perfekte cykel til vores datter. ð

Cykelfavoritten ããã®åç
Vurdering helt hen i skovenâŠ
Var omkring Favoritten i Ry maj 2024 for at fÃ¥ en pris pÃ¥ et ALMINDELIGT servicetjek pÃ¥ min 6 Ã¥r gamle cykel - en cykel, som fra start har vÊret passet med service, som stÃ¥r parkeret under tag, og som kun bliver brugt engang imellem til smÃ¥ture i Ry. Jeg fik oplyst, at prisen for et servicetjek af min cykel ville vÊre 600 kr. og at der dertil burde skiftes kÊde og tandhjul for 400 kr. Selv vurderer jeg, at den foreslÃ¥ede indsats vil vÊre fuldstÊndigt âoverkillâ. Jeg har fundet andre cykelsmede i Skanderborg, som kan lÞse opgaven passende og langt billigere. Ãrgerligt, nÃ¥r man bor i Ry og endda har kÞbt cyklen i selvsamme butik.

Cykelfavoritten ããã®åç
Helt klart kun en stjerne og de bliverâŠ
Helt klart kun en stjerne og de bliver aldrig "favoritten". Kunne jeg have givet negative stjerner så havde jeg gjort det.
Jeg kÞber en cykel i feb. 23 og fortÊller at jeg skal bruge en XL. Jeg får at vide at det er den korrekte stÞrrelse og kÞber herefter en cykel til 35.000,-. Jeg kÞrer på cyklen i nogen tid, hvor jeg ikke kan få denne til at passe men har opfattelsen af at jeg har kÞbt en XL. Jeg opdager så at de har solgt mig en medium [M] som er alt for lille i forhold til mig (jeg er 192 cm).
Jeg meddeler straks dette til Cykelfavoritten, med tilbud om 3 mulige lÞsningsforslag. De afviser alle disse og tilbyder at tilbagekÞbe cyklen til 15.500,- hvilket er 19.500 mindre end jeg har givet. Dette finder jeg så urimeligt og et forsÞg på at tjene på egne fejl og svigagtige salgsmetoder.
Derfor: Hold dig langt vÊk fra denne butik, da de ikke står ved deres egne fejl.
Jeg har kendskab til en tilsvarende sag hvor de ligeledes ikke står ved deres ansvar.
Sagen er indklaget til NÊvnets hus og afventer afgÞrelse
Silkeborg
Stort tak til Nick for at få lÞst mine problemer med Service2Bike.
Og et kÊmpe tak til vÊrkstedet for da jeg fik min cykel retur stod den knivskarp, ja tandhulene og kÊden så nÊrmest nye ud!
Og sidst men ikke mindst tak til butikken for den knivskarpe pris jeg fik for det hele.
Og så bliver jeg også lige nÞd til at sige tak for at det hele gik så hurtigt, det var godt nok vildt!

Cykelfavoritten ããã®åç
Jeg kan kun anbefale Nick ogâŠ
Jeg kan kun anbefale Nick og Cykelfavoritten.
Jeg kÞrer fra Randers hvergang jeg skal til cykelhandler for at få en kanon service eller en god handel i Cykelfavoritten i Silkeborg.

Fin service
Fik på en lÊngere cykeltur akut et problem med min cykel. Jeg henvendte mig hos Cykelfavoritten i Ry. Personalet var meget imÞdekommende og kiggede på det med det samme og afhjalp meget hurtigt problemet -
oven i kÞbet uden beregning. Fik i tillÊg en kop varm kaffe mens jeg ventede. Havde ikke vÊret der fÞr, men det virker som en meget fin butik. Rigtig fin service. Tak for det!

Cykelfavoritten ããã®åç
Kun for professionelle, ikke for almindelige mennesker
Skulle jeg vurdere butikken alene havde jeg gerne givet 5 stjerne.
DesvÊrre lever vÊrkstedet ikke op til butikkens god service, tvÊrtimod. Jeg har desvÊrre kun haft dÃ¥rlige oplevelser med vÊrkstedet, ikke kun har det kostet enorme mÊngder tid og nogle penge, men har ogsÃ¥ fÃ¥et Þdelagt min nye cykel ad to omgange, Þv. For mig virker det som om en gennemsnitlig dame som mig, ikke er âfinâ nok til vÊrkstedet.
Jeg handler stadig gerne i butikken, men kommer ikke til at benytte vÊrkstedet igen.
Cykelfavoritten i Silkeborg er bedst i byen
Cykelfavoritten i Silkeborg har altid god kundeservice og deres reparationer er altid i tiptop
Det er efter min mening den bedste cykelforretning og cykelvÊrksted i byen og jeg fÞler mig altid velkommen og der er altid tid til hvis jeg blot har lille ting (f.eks. en lÞs cykelkurv) som bliver ordnet med det samme.
Kort sagt: et besÞg hos Cykelfavoritten - altid et besÞg hos Cykelfavoritten ð

Cykelfavoritten ããã®åç
Hele pladen fuld med spam
Hele pladen fuld med spam, incl. SMS'er kl. 20.00 om aftenen. Det er jo til at argumenterer for at man ikke har meldt marketing fra (det gÞr jeg nu altid) men SMS er jo direkte ulovligt.

Cykelfavoritten ããã®åç
Silkeborg afdelingen er med uhyreâŠ
Silkeborg afdelingen er med uhyre dygtige og imÞdekommende personale.
Fagprofessionelle og hjÊlpsomme. Jeg har ikke tidligere oplevet samme service.
Hermed mine bedste anbefalinger

ÃGTE SERVICE OG LYDHÃRHED
I Silkeborg findes flere cykelforretninger, men ingen kan som
CykelFavoritten i Silkeborg forstå at lytte til kundens behov og Þnsker, respektere et begrÊnset budget og servicere ekstra ved både kÞb af cykler, tilbehÞr og overvejelser mht reparation. TAK for ikke at presse eller vÊre ligeglad. Det har vÊret de bedste kÞb og de bedste processer, vi har oplevet hos jer. Der kunne andre forhandlere lÊre af...

Cykelfavoritten ããã®åç
Fantastisk service og hurtig hjÊlp
Fantastisk service og hurtig hjÊlp. Kan klart anbefalesðð»

Problemer med batteri lås
Problemer med batteri lås ; udfordret da afdeling i Fredericia er lukket. Men det er ikke et problem; for med app kommer cykelfavoritten og henter cyklen , fixer den, og afleverer den igen .
Tak til afdeling Odense for god service .

Cykelfavoritten ããã®åç
Fantastisk service i ry butikken

Hej Cykelfavoritten
Så er der blevet rettet op på denne sag og jeg fÞler med godt tilfreds nu, ros for at tage mig alvorligt og der er blevet lavet det som skulle laves.
Hej Cykelfavoritten. I er ikke men cykelfavorit fremadrettet, jeg har efter mine 2 kÞb af cykler i jeres butik i Ry ikke det bedste at sige, sÊlger er faktisk flink nok! Jeg er bare ikke god til dårlig service og så til overpris! Lille serviceeftersyn er 350 kr lige ud af vinduet! De har ikke engang vÊret ude og se om cyklen fejler noget, det er fÞrst da jeg selv prÞver cyklen at jeg selv finder fejlen! Overpris på skift af bremser og bremseklodser. Dette er desvÊrre ikke fÞrste gang jeg oplever det i denne butik, men fÞrste gang fik de rettet op på det, derfor skulle de selvfÞlgelig have et forsÞg mere! Denne opgave kunne de ikke lÞse, så det bliver sidste gang for mig.
Mvh Rasmus

Cykelfavoritten ããã®åç
Cykelfavoritten i Ry super butik !
Cykelfavoritten i Ry super butik !! De havde lige det vÊrktÞj jeg manglede og endda billigere end jeg havde fundet det til på nettet i en online butik. Jeg havde ellers tÊnkt mig at bestille det på nettet men vil gerne have det med det samme. Så i håb om at de havde i butikken kÞrte jeg forbi. Her fik jeg det jeg skulle bruge på en lÞrdag og endda til en billigere pris. Alt sammen med et smil og meget venlig betjening.

Ringe service/eftersyn/reparation. Odense RÞdegårdsvej
Betalte for Service - EfterspÊnding. SmÞring, Justering, Sikkerhedstjek mm. 350kr. plus moms.
Der var ingen smÞring af kÊden. Der var/er slÞr i kronlejer. Bremseklodser nedslidt. Ingen information om dette.
Baghjul havde sprungne egern og fÊlg var skÊv. Sagde udtrykkelig at der skulle ekstra kraftige egern på da almindelige springer, hvis vÊgte er over 100kg, med cyklisten og indkÞbsvarer.
Der blev sat et brugt baghjul på "UDEN" kraftigere egern og de springer!!!
Bad om at stÞttebenet blev afpasset, så cyklen ikke står stejlt og har let ved at vÊlte.
Det blev heller ikke lavet.
Der sad gamle lygter på cyklen, der ikke virkede og skulle afmonteres, kommenterede det dog ikke, men de sad stadig på cyklen, da jeg hentede den.
Ser ikke ud til at cykelsmeden har lÊst hvad der skulle laves på cyklen!!

Odenses bedste cykelbutik
Odenses bedste cykelbutik. Super service og altid et smil på lÊben samt gode råd. Du får hvad du betaler for og det er altid i orden det der bliver lavet.