Cykelfavoritten レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi fik en helt kanon service af Kasper i Silkeborg, da vi handlede en super god og fair prissat el-ladcykel. Kanon og Êrlig vejledning hele veje igennem! 5/5 🀩✚ Vi kan varmt anbefale at handle her!... もっず芋る

Jeg har i dag talt med en medarbejder fra cykelfavoritten om muligt kÞb af drÞmme cykel. Magen til kompetent og behagelig person skal man lede lÊnge efter i cykelverdenen. Han gav sig god tid til at h... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk hente-bringe service lÞste et GIGANTISK problem for mig :D og nu har jeg en kÞreklar cykel igen... jubiiiii Nemt og bekvemt.. og som altid: venlig og hjÊlpsom betjening hele vejen rundt -... もっず芋る

䌁業が回答したした

I Silkeborg findes flere cykelforretninger, men ingen kan som CykelFavoritten i Silkeborg forstÃ¥ at lytte til kundens behov og Þnsker, respektere et begrÊnset budget og servicere ekstra ved bÃ¥de kÞb... もっず芋る

䌁業情報

1. 自転車屋
  2. 自転車レンタル サヌビス
  3. 自転車修理店
  4. バむク アクセサリヌ専門店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Cykelfavoritten er din cykelbutik i Silkeborg og omegn. Vi har et godt udvalg af cykler til ethvert behov og står naturligvis også for reparationer mm.

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 14ä»¶

レビュヌを曞く

SkÞn oplevelse af 2 E- Fly elcykler i

SkÞn oplevelse af 2 E- Fly elcykler i Odense, meget kompetente medarbejdere og super venlige, der var åbenbart en fejl på den ene fra fabrikken og det blev lavet med det samme og med lovning på, at hvis det ikke kunne laves fik vi bare en ny.

2023幎9月16日

Cykelfavoritten からの回答

KÊre Zebina. Tusind tak for dine 5 stjerner her på Trustpilot. Jeg er glad for at hÞre, at du er blevet taget godt imod i vores butik i Odense.

Jeg Þnsker dig en rigtig god dag
De bedste hilsner Nick // Cykelfavoritten

Fantastisk service i Cykelfavoritten i Ry

Fantastisk modtagelse i butikken. NÞj hvor er det lÊnge siden jeg har fÃ¥et sÃ¥ god kundeservice👍🀗
Super bytteservice, hjÊlp og vejledning. Fik alle reflekser, lygter mm med hjem, så vores sÞns cykel kunne blive klar til cykeltjek i skolen.
Og det bedste var beskeden fra sÊlgeren lige inden jeg skulle gÃ¥. “Hvis noget driller dig, sÃ¥ kommer du blot her ned med cyklen, sÃ¥ fixer vi det. Det er sku God kundeservice👍👏

Tak til Cykelfavoritten i Ry🀗 Ved godt hvor vi gÃ¥r hen, nÊste gang vi fÃ¥r brug for hjÊlp til cyklerne her i familien.
Lone

2023幎9月13日

KÊre Lone.
Tusind tak for din fine anmeldelse og tiden du har taget dig.
Vi er meget glade for at hÞre om din oplevelse i vores butik i Ry.

Rigtig god dag til dig og din familie :)

Mvh Nick // Cykelfavoritten

Meget behagelig og serviceminded

Jeg er super godt tilfreds med Cykelfavoritten i Silkeborg. Jeg bruger dem til at fixe mine cykler, og det har de gjort upåklageligt hver gang. Jeg fik sidste gang hentet min cykel på adressen og kunne få den leveret igen gratis. Det er god service!

2023幎9月14日

Hej Anders.
Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glade for du har haft en god oplevelse :)

Rigtig god dag

Mvh Nick // Cykelfavoritten

Bedste service i landet !

Bedste service i landet !
Super service cykel afleveret kl 09.00 var lavet og klar kl 16.00 samme dag. Super venlige ansatte og yderst imÞdekommende ! Jeg har fundet min favorit cykel mekanikker ved Cykelfavoritten i Ry!

2023幎7月12日

KÊre Mads.
Mange tak for din anmeldelse, vi sÊtter stor pris på den og de pÊne ord.

Mvh Nick / Cykelfavoritten

Virkelig hjÊlpsomme og professionelle.

Virkelig hjÊlpsomme og professionelle.
Skulle bruge et lille vÊrktÞj som kun de havde. De var virkelig hjÊlpsomme med at fortÊlle hvad jeg havde brug for og hvordan jeg kommer videre.

2023幎7月3日

Hej Rasmus.
Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er meget glade for at du har fÞlt dig tryg og godt klÊdt på ved dit kÞb.

Rigtig god sommer :)

Nick // Cykelfavoritten

Har lige kÞbt elcykler

Har lige kÞbt elcykler. Oplever en utrolig god service. Umiddelbart billige eftersyn (6 stk.).

2023幎6月15日

Hej Lars.
Tak for dine anmeldelse og fordi du valgte at handle hos Cykelfavoritten, det er vi glade for.

Rigtig god sommer til dig

Mvh Nick / Cykelfavoritten

Virkelig venlige og kompetente og de

Virkelig venlige og kompetente og de vil virkelig gerne lÞse kundens problemer top!

2023幎6月9日

Hej Dennis,
Tusind tak for de pÊne ord, det sÊtter vi stor pris på og håber at se dig en anden gang.

Var i Odense

Var i Odense, hvor jeg mÞdte et fantastisk vellidt og sÞdt personale der vejledte mig til min nye Gazelle cykel. 5 stjerner herfra👍👍👍👍👍😊

2023幎6月21日

Svend Bo,
Tak for din tid, du har taget dig at skrive en anmeldelse, det er vi glade for - endnu bedre, at du har fÞlt dig 100 % tryg ved vor fantastiske medarbejdere.

Vi Þnsker dig stort tillykke med din nye cykel.

Mvh // Cykelfavoritten

Tubeless mtb

Fik lavet tubeless til min mtb, den stod klar dagen efter. Super service i Odense💪🏌

2023幎6月23日

Cykelfavoritten からの回答

KÊre Oskar, Vi er utrolig glade for at du har haft en god oplevelse, i vores butik i Odense.

Vi håber at se dig en anden gang.
Rigtig god sommer :)

Butikken i Odense er

Butikken i Odense er anbefalelsesvÊrdig. Fik vanvittig god service til opgradering af min landevej cykel af Frederik.KÊmpe god service og top professionel.

2023幎6月21日

KÊre Julie.
Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os.
Vi håber, at se dig en anden gang :)

Rigtig rigtig god service

Rigtig rigtig god service, af b.l.a. Frederik. Elsker den butik

2023幎6月8日

KÊre Filippa,
Tusind tak, fordi du har givet dig tid til at skrive en anmeldelse - det sÊtter vi stor pris .

Vi Þnsker dig en rigtig god sommer

Mvh // Cykelfavoritten

KÞbte en ny cykel i Odense afdelingen

Har lige kÞbt en rigtig lÊkker "Gravel Bike" i Odense afdelingen. Stort udvalg, fantastisk betjening og meget hÞj viden i forhold til at finde den rigtige cykel til mig......... Jeg kommer helt sikkert igen :-)

KÊre Niels.

Tusind tak for at dele din oplevelse, vi er glade for du har valgt at handle din nye Gravel bike, hos os.

Vi vil glÊde os til at se dig en anden gang.

God sommer og god tur på cyklen ;)

Fantastisk service

Fantastisk service, hurtig og god betjening fra drengene hos Cykelfavoritten i Odense

2023幎6月23日

KÊre Christian.
Mange tak for den anmeldelse, vi håber at se dig en anden gang.

Rigtig god dag og sommer

Mvh Cykelfavoritten

Super service.

Super service.

Kom med et hjul der skulle rettes op pÃ¥ fruens ladcykel, og sÃ¥ fik min egen lige en vask mens jeg venter 🀘👍

KÊre Leffe,
Tak for din anmeldelse - Vi sÊtter stor pris på dine ord.

Herlig oplevelse

fik lavet både eftersyn, skiftet tandhjul, kÊde og den store rensning.
Der var suverÊn kommunikation og de lavede tingene hurtigt og effektivt

Cykelfavoritten からの回答

KÊre Rune, Tak for din anmeldelse :) Vi er super glade for at du har haft en god oplevelse og håber at du besÞger os en anden gang.

// Cykelfavoritten

Den stÞrste og varmeste anbefalinger

Den stÞrste og varmeste anbefalinger til drengene i Odense..

Service i top klasse ⭐⭐⭐⭐⭐
Rådgivning i top klasse ⭐⭐⭐⭐⭐

Ja bare alt i top klasse 🚲⭐

2023幎5月24日

Cykelfavoritten からの回答

Hej Mathias, Tak for de mange stjerner og pÊne ord. Vi sÊtter stor pris på du har taget dig tiden til at lave en anmeldelse. Jeg Þnsker dig en rigtig god dag . Mvh Nick // Cykelfavoritten

Har kÞbt en cykel i lÞrdags

Har kÞbt en cykel i lÞrdags. Pengene er friskt trukket med det samme. Der blev lovet vi kunne hente den mandag når vi fik en sms. Vi har pt intet hÞrt. KÊmpe dårlig service. O stjerner herfra.
Opgave nummer 9623.
Det vil klÊde butikken med en opdatering på kÞbet.

2023幎4月29日

KÊre Aksel.

Tak for din anmeldelse her på Trust Pilot.

Jeg er meget ked af, at hÞre du ikke har modtaget en SMS om at du kunne afhente din cykel.
Vi har arbejdet på hÞjtryk for at få alle cykler klar til tiden, efter vores store lagersalg hvor cyklen er kÞbt.
DesvÊrre for os og denne ene stjerne, så var cyklen klar, men ved en fejl har de ikke fået meldt i systemet, at cyklen kunne afhentes. Dette gÞr vi nemlig manuelt og derfor har du ikke modtaget SMS'en fra os.
Det er selvfÞlgelig beklageligt.
Jeg ved cyklen nu er gode hÊnder hos jer og håber i bliver glad for kÞbet .

Rigtig god dag
Mvh Nick Cykelfavoritten

Jeg var i tvivl om hvilken cykelhjelm

Jeg var i tvivl om hvilken cykelhjelm jeg skulle vÊlge. Jeg fik en helt fantastisk og grundig gennemgang af hvad forskellen var, og hvad den sikreste hjelm ville vÊre. Super service af en MEGET kompetent medarbejder.

2023幎3月4日

KÊre Hans.
Et stort tak, for den tid du har taget dig til at give os 5 stjerner med på vejen. Det sÊtter vi stor pris på.
Det er dejligt at hÞre at du har fÞlt dig i gode hÊnder her hos Cykelfavoritten.
Vi Þnsker dig en fantastisk dag.
Mvh // Cykelfavoritten.