Cykelfavoritten レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Vi fik en helt kanon service af Kasper i Silkeborg, da vi handlede en super god og fair prissat el-ladcykel. Kanon og Êrlig vejledning hele veje igennem! 5/5 🀩✚ Vi kan varmt anbefale at handle her!... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har i dag talt med en medarbejder fra cykelfavoritten om muligt kÞb af drÞmme cykel. Magen til kompetent og behagelig person skal man lede lÊnge efter i cykelverdenen. Han gav sig god tid til at h... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk hente-bringe service lÞste et GIGANTISK problem for mig :D og nu har jeg en kÞreklar cykel igen... jubiiiii Nemt og bekvemt.. og som altid: venlig og hjÊlpsom betjening hele vejen rundt -... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

I Silkeborg findes flere cykelforretninger, men ingen kan som CykelFavoritten i Silkeborg forstÃ¥ at lytte til kundens behov og Þnsker, respektere et begrÊnset budget og servicere ekstra ved bÃ¥de kÞb... もっず芋る

䌁業情報

1. 自転車屋
  2. 自転車レンタル サヌビス
  3. 自転車修理店
  4. バむク アクセサリヌ専門店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Cykelfavoritten er din cykelbutik i Silkeborg og omegn. Vi har et godt udvalg af cykler til ethvert behov og står naturligvis også for reparationer mm.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 14ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Supergod service til aftalte priser

God rådgivning og udfÞrelse af opgradering af cykelkomponenter.

2023幎2月20日

Hej Simon.
Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot. vi er glade for, at din oplevelse har vÊret god og tryg og Þnsker dig en rigtig god dag.
MVH // Cykelfavoritten

Topklasse - service.

Jeg har netop kÞbt ny el-cykel hos Cykelfavoritten Silkeborg og oplevede et serviceniveau i topklasse på alle parametre.

2023幎1月15日

Hej Jytte.
Tak fordi du har valgt din nye cykel hos os i Cykelfavoritten.
Vi er glade for at du har haft en rigtig god oplevelse - vi ser frem til at hjÊlpe dig en anden gang.
Rigtigt god dag :)
// Cykelfavoritten Silkebog

Alt som aftalt

Har lige kÞbt en ny cykel og aftalte div. udstyr, alt var som aftalt ved afhentningen, kÞbte ekstra udstyr og de hjalp med monteringen uden ekstra betaling, fÞlte mig rigtig godt behandlet.
Jeg har fundet min nye cykelhandler/vÊrksted

2023幎1月3日

Hej Bennie.
Tusind tak for at du har givet dig tid til at skrive en anmeldelse, og ikke mindst tak for de pÊne ord. Jeg er super glad for at du fÞler dig rigtigt godt behandlet og har lyst til at vende tilbage. Rigtig god dag. Mvh Nick Haslund, Cykelfavoritten

Altid god service!

Kom ind med min 10 år gamle stÞvede el-cykel, der trÊngte til en kÊrlig hånd.
fuld service, ny bremse og kÊde, mine gear er blevet ordnet og min cykel kÞrer bedre end nogensinde!

Altid god service til en knivskarp pris!

2022幎9月23日

Cykelfavoritten からの回答

KÊre Charina. Tusind tak for din fine anmeldelse - Det sÊtter vi utrolig stor pris på. Vi er glade for at kunne hjÊlpe dig og din cykel godt på vej. Rigtig god dag
MVH Cykelfavoritten

Kundevenlige

God og saglig fortÊlling om el-cykler. Endte med et kÞb og fik dejligt nedslag på service på en tidligere kÞbt el-cykel. Og så er det altid rart at kunne stÞtte lokalt. Kan klart anbefale denne forretning.

2022幎9月7日

KÊre Erik.

Tusind tak for din anmeldelse her på Trust Pilot, Det sÊtter vi stor pris på.

Rigtig god dag.
Mvh // Cykelfavoritten.

Silkeborgs bedste service 😊 stor

Silkeborgs bedste service 😊 stor faglig viden.
De finder altid en lÞsning, og sÃ¥ er stemningen i butikken er i top 😊😊

2022幎8月31日

KÊre Dennis.
Tusind tak for dine stjerner, du har givet Cykelfavoritten. Det sÊtter vi stor pris på .

// Team Cykelfavoritten

5぀星のうち1の評䟡

bad tyre

Rented 2 MTB for 5 days, not the cheapest price I must say.
Not the slightest discount for the long rental.
I had a puncture, luckily I was near a bike shop; the man there changed the tube and checked accurately the tyre, but didn't find any spike or glass; "it is the tyre, a very old and worn out rubber" and showed us how amazingly damaged it was. We paid 249 DKK.
We then rode for a few meters and the tyre got flat again. Back to the shop, the man said "there's nothing to do, it's a bad tyre" and called Cykelfavoritten who came and collected us and the bikes, changing tube and putting a new tyre.
I asked Cykelfavoritten to give me the 249 DKK back but they told me I should have called them and not paid another shop. Maybe I should have called them from paradise since I was lucky I didn't fall and break my head...

2022幎8月21日

Hi
Thank you for taking the time to write a review.

We are very sorry that we have not been able to meet your expectations about reimbursement of your bill with another bikeshop.
We are always ready to help with our rented bikes if a problem arise, just call us anytime.

we wish you a good day

// Cykelfavoritten

Super service🚎🏻🚎🏻

Utrolig hurtig reparation af min cykel i dag (25.07.22)👍
SÃ¥ kan jeg komme ud at cykle igen, dagen efter afslutningen pÃ¥ det flotte TOUR DE FRANCE🚎🏻
Ikke for at vinde noget, men blot for at få motion/frisk luft i og omkring dejlige Silkeborg🌳🌳🌲🌲🌳🌳🌲🌲
(🚎🏻Danmarks Outdoor Hovedstad 🚎🏻🌲🌲🌲🌲🌳🌞)

Motto fra glad kunde😃

Mange laver cykler🚎🏻🚎🏻🚎🏻🚎🏻🚎🏻
Undgå “nitten”😅
Brug Cykelfavoritten🚎🏻💪
I Silkeborg og Ry
Kom til at cykle som Vingegaard
Fra Thy🇩🇰

God cykel sommer til alle🚎🏻🌞

2022幎7月25日

Hej Bo.
TUSIND TAK, for både smil på lÊben og for en skÞn anmeldelse at lÊse :) Ha' en fantastisk dag
Mange hilsner Cykelfavoritten.

Skulle bruge en elcykel

Skulle bruge en elcykel. Blev vejledt grundigt af personalet og fik gjort en god handel.
Vil helt sikkert handle der igen og kan anbefale andre at handle der.
Torben NÞrby.

2022幎7月24日

Cykelfavoritten からの回答

Hej Torben. Mange tak for din anmeldelse, Det er vi meget taknemmelig for. Mvh Cykelfavoritten

5぀星のうち5の評䟡

Det var mit fÞrste besÞg i

Det var mit fÞrste besÞg i Cykelfavoritten Ry, efter de overtog butik og service fra Ry cykler.
Ved indlevering havde min el-cykel ganske mange problemer, så jeg blev glÊdelig overrasket over serviceeftersynet. Serviceeftersynet var hurtigt, yderst kompetent, (cyklen kÞrer igen som en drÞm), og så var det sågar til en yderst fornuftig pris!
Godt gået Cykelfavoritten, I får 5 stjerner fra mig!

2022幎7月6日

Hej Anette.
Tusind tak, fordi du har givet dig tid til at skrive en anmeldelse, her på Trustpilot.
Hvor er vi glade for, at du igen kan kÞre rundt på din cykel uden problemer. Vi er utrolig glade for din pÊne omtale og de stjerne du har tildelt os, det sÊtter vi virkelig meget pris på.
Vi Þnsker dig den bedste sommer

Mange hilsner fra // Cykelfavoritten :)

Vores FAVORIT

Professionel, imÞdekommende betjening og fin service hele vejen igennem:)

Det er lige prÊcis i Cykelfavoritten i Silkeborg, at min mand fandt vore fÞrste elcykler, så den er nu vores FAVORIT:)

2022幎6月13日

Hej Maria,
Tusind tak for den fine tilbagemeldelse på os, som butik.
Hvor er det fedt at hÞre.
Vi Þnsker jer den bedste sommer og håber i får nogle skÞnne sommerminder på jeres elcykler.
De bedste hilsner fra Cykelfavoritten

Go service

KÞbte min fÞrste Elcykel i Silkeborg butikken, efter jeg havde besÞgt to andre butikken som ikke havde det jeg sÞgte. Favoritten hÞrte hvad jeg sÞgte og gav mig en go service og en go pris.

2022幎5月20日

Hej, :)
Tusind tak for din anmeldelse og de fine ord. Hvor er vi glade for, at vi kunne vÊre behjÊlpelig med at finde en god El-cykel til dig. Vi Þnsker dig en skÞn dag og en rigtig god tur på din nye cykel
// Cykelfavoritten :)

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk god og kompetent service og

Fantastisk god og kompetent service og vejledning - både i Silkeborg og Ry. Jeg har kÞbt en cykel hvert sted og er yderst tilfreds.
Vejledningen har vÊret virkelig god og jeg er kommet hjem med to cykler, som til fulde opfylder mine behov. Jeg vil til enhver tid anbefale Cykelfavoritten.

2022幎5月11日

Hej Lone.
Tusind tak, for din meget fine anmeldelse af både Silkeborg og Ry butikken. SkÞnt at du har vÊret forbi begge butikker :) det er vi meget glade for.
Det er altid vores mål, at alle vores kunder bliver godt kÞrende udfra deres behov. Så super fedt.
Vi Þnsker dig en rullende, skÞn dag

5぀星のうち1の評䟡

Er ikke til at stole på

Er ikke til at stole på
Indleverede et hjul torsdag morgen til rep.
Blev lovet det muligvis var fÊrdig til fyraften
Fredag middag ringede jeg til vÊrkstedet og fik at vide at de begyndte på hjulet med det samme. Ankom til vÊrkstedet kl 1500, da var de ikke begyndt endnu.
Tog hjulet med og finder et andet vÊrksted

2022幎4月29日

Hej Erik.
Tak for din henvendelse.
Vi bestrÊber os altid på at give vores kunder den bedste service, derfor er vi meget kede af, at hÞre du har haft den oplevelse.
Vi havde utroligt travlt den fredag og det er selvfÞlgeligt vores fejl, at hjulet ikke var klar som aftalt, det beklager vi meget.
Vi tilbÞd dog også, at vi ville lave hjulet med det samme imens du var her, så du kunne få det med - desvÊrre havde du ikke tid til det.
Vi håber du alligevel en dag, får lyst til at besÞge os igen.

5぀星のうち5の評䟡

Super service i butikken i Ry

Super kompetent, Êrlig og imÞdekommende service i butikken i Ry. Det får os til at kÞbe og reparere cykler lokalt igen!

2022幎4月25日

Hej Christina,
Tak for de fine ord, det sÊtter vi stor pris på.
Vi Þnsker dig en god dag.

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har handlet flere gange med Nick og

Jeg har handlet flere gange med Nick og hans folk i Silkeborg og ALTID mÞdes man af et smil og en rigtig god service! En kÊmpe forskel i forhold til byens stÞrste cykelbutik - så lille og vågen viser sig igen bedre end stor og doven :-)

2022幎4月8日

Cykelfavoritten からの回答

Hej Jan,, Mange tak for din fine anmeldelse og din stÞtte ved at handle hos os, Cykelfavoritten det sÊtter vi utrolig meget pris på.

Super service i Ry

Kom til Favoritten i Ry trÊkkende min gamle cykel !!
Da jeg hentede den var den nÊsten så god som ny efter servicering af flinke folk med respekt for en cykel der har tjent mig godt i mange år. Og prisen absolut rimelig. Tak for det.
Birthe

2022幎3月30日

KÊre Birthe.
Tusind tak for dine pÊne ord , dem sÊtte vi meget stor pris på. Vi er glade for, at vi har kunne hjÊlpe dig med din cykel og Þnsker dig mange gode cykelture fremover.

Rigtig god dag til dig

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス