Vi fik en helt kanon service af Kasper i Silkeborg, da vi handlede en super god og fair prissat el-ladcykel. Kanon og Êrlig vejledning hele veje igennem! 5/5 ð€©âš Vi kan varmt anbefale at handle her!... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har i dag talt med en medarbejder fra cykelfavoritten om muligt kÞb af drÞmme cykel. Magen til kompetent og behagelig person skal man lede lÊnge efter i cykelverdenen. Han gav sig god tid til at h... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastisk hente-bringe service lÞste et GIGANTISK problem for mig :D og nu har jeg en kÞreklar cykel igen... jubiiiii Nemt og bekvemt.. og som altid: venlig og hjÊlpsom betjening hele vejen rundt -... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
I Silkeborg findes flere cykelforretninger, men ingen kan som CykelFavoritten i Silkeborg forstÃ¥ at lytte til kundens behov og Þnsker, respektere et begrÊnset budget og servicere ekstra ved bÃ¥de kÞb... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- èªè»¢è»å±
- èªè»¢è»ã¬ã³ã¿ã« ãµãŒãã¹
- èªè»¢è»ä¿®çåº
- ãã€ã¯ ã¢ã¯ã»ãµãªãŒå°éåº
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Cykelfavoritten er din cykelbutik i Silkeborg og omegn. Vi har et godt udvalg af cykler til ethvert behov og står naturligvis også for reparationer mm.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Har vÊret kunde der i mange år
Har vÊret kunde der i mange år. Super service, godt humÞr og villig til at hjÊlpe med at lÞse problemer andre cykelhandlere har opgivet. Den bedste anbefaling herfra.

Cykelfavoritten ããã®åç
Rigtig god service og hurtig levering
Rigtig god service og hurtig levering. En god oplevelse og helt sikkert et sted ,hvor jeg vil handle igen.

Cykelfavoritten ããã®åç
De bedste anbefalinger !!
Har aldrig haft andet end 100% positiv oplevelse. Fagligt dygtige, fair priser og tid til personlig service.
Bedste anbefalinger / Carsten, Silkeborg

Cykelfavoritten ããã®åç
Super service og hurtig forsendelse
Super service og hurtig forsendelse. Eneste butik der havde produktet jeg sÞgte â leveret med GLS indenfor 2 hverdage og sÃ¥ med en personlig fin besked i kassen.
Mere kan man ikke forvente!

CykelFavoritten levere den absolutâŠ
CykelFavoritten levere den absolut bedste service jeg har oplevet i branchen! Personalet er altid imÞdekommende og yderst kompetente, uanset om det er ved nye indkÞb eller service/reparation. CykelFavoritten er stedet af henvende sig, uanset om du er supermotionist, på udkik efter en hverdags, måske en elcykel, ung eller Êldre - de har cykler og udstyr til alle behov.

Cykelfavoritten ããã®åç
Det er den bedste service og kan klartâŠ
Det er den bedste service og kan klart anbefale forretningen.
Kompetente medarbejdere og de er med på det sidste nye der trender.
100% herfra!

Fantastisk proffessionel service ogâŠ
Fantastisk proffessionel service og venligt personale.
Og altid stÊrke tilbud til ethvert cykelbehov

Cykelfavoritten ããã®åç
Fed butik og godt vÊrksted
Butikken har en god udstilling og godt vÊrksted

KÞbeloven gÊlder efter forgodtbefindende
Kommer med sÞforklaringer frem for at skifte ting, der uden tvivl er dÊkket af kÞbeloven. Kan IKKE anbefales.
Opdatering efter svar: You wish! Jeg har skam kÞbt cykel hos jer, og det var fÞrste og sidste gang!

Cykelfavoritten ããã®åç
let onlinehandel og god kundeservice
KÞbte en fed Norden cykel online, til vores datter. Cyklen kom hurtigt, desvÊrre med en skramme på bagagebÊret. Vi rettede henvendelse til cykelfavoritten der hurtigt bestilte et nyt og sendte hjem til os.
Vi handler gerne igen !
VÊrkstedet har klargjort minâŠ
VÊrkstedet har klargjort min Rynkebycykel til Paris. Den kÞrer som en drÞm igen ð€©
Cykelfavoritten kan varmt anbefalesâŠ
Cykelfavoritten kan varmt anbefales herfra. KÞbte i går ny cykel med den bedste service.
Har lige haft lejet en mtb
Har lige haft lejet en mtb, og det var en mega fed oplevelse.
Hos Cykelfavoritten fÃ¥r jeg altid denâŠ
Hos Cykelfavoritten fÃ¥r jeg altid den bedste service og bliver altid mÞdt af smilende og glade medarbejdere ð man kan mÊrke den gode atmosfÊre med det samme man trÊder ind af dÞren, og hvis man vil vente pÃ¥ sin cykel er der ogsÃ¥ altid kaffe mm. Klar til kunderne ððŒ
Cykelfavoritten får min varmeste anbefaling.
Jeg har besÞgt butikken for at fÃ¥âŠ
Jeg har besÞgt butikken for at få samlet en racercykel. Udover hurtigt veludfÞrt arbejde fik jeg super kundeservice. Kan klart anbefale Cykelfavoritten.
Jeg har besÞgt butikken for at spÞrgeâŠ
Jeg har besÞgt butikken for at spÞrge om råd til min spinningcykel. Til trods for at det ikke var deres opgave så fik jeg en super kundeservice der strakte sig langt ud over hvad jeg havde forventet. det er helt sikkert at jeg vil hende her når behovet kommer. For det gÞr det helt sikkert.
Helt i top
På jagt efter 2 elcykler fra Kalkhoff fÞrte os fra LÞkken til Cykelfavoritten i Silkeborg. Det fortrÞd vi ikke. Sikke en service. Så engageret og vidende om cyklerne. à benbart også god for en handel. Da ventetiden på cyklerne blev lÊngere end forventet, kompenserede Cykelfavoritten med bedre bremser og cykellåse. EfterfÞlgende har vi kontaktet dem et par gange, hvor servicen har vÊret helt i top.
KÞbte 2 racercykler til forretningensâŠ
KÞbte 2 racercykler til forretningens outletsalg. Fantastisk vejledning og gode priser. Anbefaler firmaet til alle typer cykelkÞbere nÞrder, motionister og kÞbere som bare skal have en almindelig transportcykel. Altid venlig betjening
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã