FARE!! FARE!!! FuldstÊndig frihed! - skal kÊmpe for mine rettigheder via en europÊisk advarselsordre! Varerne kom forst ikke - de blev sà leveret et andet sted, pakket ud og sa ekstremt ramp... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fick problem vid betalningen dÃ¥ köpet drogs 2 gÃ¥nger. Kontaktade kundservice som i sin tur kontaktade klarna som löste problemet. Fick Àven denna info via Mail vilket uppskattades. I övrigt tyckte jag... ãã£ãšèŠã
BestÀlld pÃ¥ fredagen, packades, skickades pÃ¥ samma dag. Att sedan Postnord övertrÀffade sig sjÀlv och levererade pÃ¥ mÃ¥ndagen var en positiv överraskning. HjÀlmen till full belÃ¥tenhet vad gÀller utseen... ãã£ãšèŠã
FrÃ¥n hemsidan var det enkelt för mig att hitta rÀtt val Àven om jag skulle tycka att filtreringen saknas för en elsparkcykel. Leveransen gick smidig sÃ¥ idag kunde jag ge mig ut pÃ¥ den första lÀngre f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
BYT GRATIS | STORT URVAL TILL Là GA PRISER Vi har över 3000 hjÀlmar på lager - i 350 olika modeller! CykelhjÀlm.com har cykelhjÀlmar för alla tillfÀllen. Oavsett om du letar efter en skatehjÀlm till rullskridskorna, en Bell hjÀlm till racercykeln, barnets försa cykelhjÀlm eller en moderiktig Nutcase cykelhjÀlm. Du kan också lÀsa goda råd innan du köper din nÀsta cykelhjÀlm. BestÀll nu - lev. 1-2 vardager.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
SuverÀn!
Mycket bra och anpassningsbar till min stora hjÀrna,rekommederas.
Enkelt och smidigt
Smidigt att bestÀlla allt funkade mycket bra
Otrevligt bemötande från kundservice

CykelhjÀlm.com ããã®åç
Snabbt och effektivt
Snabbt och effektivt. Samt trevligt meddelande från butiken
Har anvÀnt min cykelhjÀlm
Har anvÀnt min cykelhjÀlm, mycket bra passform.
SÀkerheten kan jag inte uttala mig om. Valde rÀtt fÀrg ( gul).
Lite lång leveranstid, annars mycket nöjd.
HjÀlmarna kom som de skulle
HjÀlmarna kom som de skulle. Lite dÃ¥ligt med info. Fick en âfakturaâ fast jag betalat med kort. Lite smÃ¥skrufs som kan bÀttras pÃ¥. Annars överlag en bra upplevelse!
Köper en hjÀlm som skall matcha minâŠ
Köper en hjÀlm som skall matcha min cykel den på bilderna Àr matt svart med grå logga! NÀr jag får hem den Àr loggan brand/neonorange... och remmarna skriker lika starkt i den fÀrgen! skitful helt enkelt! Tycker inte det Àr ok att sÀlja en vara med falsk marknadsföring!
Snabb leverans bestÀll pÃ¥ söndag pÃ¥âŠ
Snabb leverans bestÀll på söndag på onsdag hade jag paketet mycket bra pris på hjÀlmen
Snabb leverans !
Ordered and payed for home delivery
Ordered and payed for home delivery, did not get it!
FrÃ¥n hemsidan var det enkelt för migâŠ
Från hemsidan var det enkelt för mig att hitta rÀtt val Àven om jag skulle tycka att filtreringen saknas för en elsparkcykel.
Leveransen gick smidig så idag kunde jag ge mig ut på den första lÀngre fÀrden ute i trafiken dÀr det kÀndes tryggt med att ha en hjÀlm på huvudet som inte begrÀnsade synfÀltet och satte bra utmed huvudet.
CykelhjÀlm
Snabb leverans. Vara enligt förvÀntan. LÀtt att betala.
Varan var slut trots att den fanns pÃ¥âŠ
Varan var slut trots att den fanns på lager.
Skickat ett e-mail att dom ska annullera köpet och sÀtta tillbaka pengarna, inget svar alls!!!!!
Ringde till dom också inget vettigt svar förutom att jag skulle skicka ett e-mail!!
Riktigt besviken, inget köp dÀr i framtiden!
Får vÀl se om pengarna sÀtts tillbaka, annars får man gå vidare till högre instans

CykelhjÀlm.com ããã®åç
En lite roligare hjÀlm med snyggâŠ
En lite roligare hjÀlm med snygg passform. Snabb leverans.
HjÀlmen stÀmde bra överens med beskrivningen
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã