FARE!! FARE!!! FuldstÊndig frihed! - skal kÊmpe for mine rettigheder via en europÊisk advarselsordre! Varerne kom forst ikke - de blev sà leveret et andet sted, pakket ud og sa ekstremt ramp... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fick problem vid betalningen dÃ¥ köpet drogs 2 gÃ¥nger. Kontaktade kundservice som i sin tur kontaktade klarna som löste problemet. Fick Àven denna info via Mail vilket uppskattades. I övrigt tyckte jag... ãã£ãšèŠã
BestÀlld pÃ¥ fredagen, packades, skickades pÃ¥ samma dag. Att sedan Postnord övertrÀffade sig sjÀlv och levererade pÃ¥ mÃ¥ndagen var en positiv överraskning. HjÀlmen till full belÃ¥tenhet vad gÀller utseen... ãã£ãšèŠã
FrÃ¥n hemsidan var det enkelt för mig att hitta rÀtt val Àven om jag skulle tycka att filtreringen saknas för en elsparkcykel. Leveransen gick smidig sÃ¥ idag kunde jag ge mig ut pÃ¥ den första lÀngre f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
BYT GRATIS | STORT URVAL TILL Là GA PRISER Vi har över 3000 hjÀlmar på lager - i 350 olika modeller! CykelhjÀlm.com har cykelhjÀlmar för alla tillfÀllen. Oavsett om du letar efter en skatehjÀlm till rullskridskorna, en Bell hjÀlm till racercykeln, barnets försa cykelhjÀlm eller en moderiktig Nutcase cykelhjÀlm. Du kan också lÀsa goda råd innan du köper din nÀsta cykelhjÀlm. BestÀll nu - lev. 1-2 vardager.
é£çµ¡å
Marielundvej 30, 1.sal, dÞr 48, DK-2730, Herlev, ãã³ããŒã¯
- kontakt@cykelhjelm.com
- cykelhjÀlm.com
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Problem att få remmarna att rÀcka till
Problem att få remmarna att rÀcka till. Ev skickar vi tillbaka den.
Snabbt och bra
Skojigt motiv
Skojigt motiv! (Vattenmelon) LÀtt att stÀlla in. Bra hakspÀnne. Lite tung men det får en leva med om en vill ha en skojig hjÀlm!
Snabbt och smidigt
Snabbt och smidigt! Leverans fram till dörren.
Barnbarnet var nöjd med utseende ochâŠ
Barnbarnet var nöjd med utseende och passform. Den Àr inte testad i skarpt lÀge och hoppas det aldrig behövs.
Bra hemsida
Bra hemsida, lÀtt att bestÀlla och snabb leverans. Jag Àr dessutom supernöjd med min nya cykelhjÀlm.
JÀttebra service men dyr retur
Fantaskisk snabb service
Fantaskisk snabb service. BestÀllde på söndag och fick paketet på torsdagen, levererat till dörren.
Det blev ingen leverans med DHL somâŠ
Det blev ingen leverans med DHL som egentligen angivit, istÀllet var det Postnord som leverade en dag senare Àn vad det skulle har tagit med DHL.
Helnöjd kund!
BÀsta pris och bra handlÀggning/information om ordern.
Priset var bra och leverans till dörrenâŠ
Priset var bra och leverans till dörren också bra men det tog nÀstan 14 arbetsdagar vilket var lite i lÀngsta laget
Bra pris
Bra pris, bra leveranstid Àven om dörrleverans Àr vÀrdelöst och skickade mitt paket på en extra resa med förlÀngd leveranstid som följd. Det Àr bÀttre att leverera direkt till ombud vilket inte fanns som alternativ vid bestÀllning. Orginalkartongen som hjÀlmen låg i var öppnad vilket drar ner mitt betyg. Annars fungerade det som förvÀntat.
Snabb leverans.
BestÀllde den 4 dec
BestÀllde den 4 dec. 2019- har Ànnu inte sett röken av någon hjÀlm.
inget spårningsnr. ingenting. Mycket dåligt !!!!!!
Har fortfarande inte fått leverans.

CykelhjÀlm.com ããã®åç
Leveranstid lÀngre Àn 15 dagar.....

CykelhjÀlm.com ããã®åç
Tillverkaren âgrip grab â Àr vÀldigtâŠ
Tillverkaren âgrip grab â Àr vÀldigt snÃ¥la pÃ¥ storlekarna pÃ¥ cykelskoöverdrag. Jag behöver 48/49 till mina 44-or.
Strul.
Jag fick aldrig en orderbekrÀftelse.Inte ens ett sms nÀr det skulle anlÀnda. Mailade supporten efter ca 10 dagar och undrade var paketet var och fick då snabbt ett tracking nr. Visade sig att dem försökt leverera hem men ingen tog emot.Då levererades paketet till utlÀmningsstÀllet men det fick jag aldrig heller veta.
Gick dock att lösa ut paketet med streckkoden jag fick tillsammans med tracking nummret.
Allt löste sig men det gick inte problemfritt
(Jag fick iallafall rÀtt grejor som jag bestÀllt!)
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã