Jeg er meget imponeret over den service, jeg fik hos Cykelmakker. Det var utrolig nemt at bestille hjælp, og hele forløbet var hurtigt og problemfrit. Teknikeren kom allerede om morgenen hjemme... もっと見る
企業が回答しました
Hurtigt og effektivt fik jeg løst mit problem. Behandlingstiden fra jeg meldte fejlen til min cykel var klar igen var under to dage. Nem, hurtigt og gennemsigtig kommunikation. Jeg er meget tilfred... もっと見る
企業が回答しました
Excellent service! I booked a repair for my bicycle’s side wheels through the app. The stated response time was within 5 working days, but they responded on Sunday and completed the repair on Monday m... もっと見る
企業が回答しました
Hurtig respons,ingen bøvl.Kunne dog have brugt en lille tilbagemelding,når arbejdet var gjort.Ellers meget tilfreds.
企業が回答しました
Cykelmakker er en cykelservice til alle cykler solgt hos Salling Group (Bilka, Føtex & BR). Et landsdækkende netværk af professionelle cykelmekanikere, hvor servicen kommer i første række.
Silkeborgvej 142, kl. 1 & 2, 8000, Aarhus C, デンマーク
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Et virkeligt ringe produkt og service, jeg kan desværre ikke anbefale dette firma denne gang.

Cykelmakker.dk からの回答
Nemt at registrere sagen, og opgaven også løst inden for rimelig tid

Cykelmakker.dk からの回答
Meget hurtig service og reparation.
Indleveret onsdag og kunne hentes torsdag.
Rigtig god oplevelse.

Cykelmakker.dk からの回答
Hurtig respons på min reparation på trods af det var i julen/nytåret den blev registreret. Reparation dagen efter henvendelse på hjemmeadressen på trods af vi har på ferie, stod I trofast i kulden😳
Kan varmt anbefale👍💪🏼

Cykelmakker.dk からの回答
Trods travlhed pga jul og nytår, var servicen helt i top. Stod med en skærm på min elcykel der ikke ville tænde, lige inden juleaften. De modtog cyklen nogle dage efter og så snart helligdagene var ovre gik der kun 2 dage, så var cyklen fikset og klar til afhentning. Alt i alt en god oplevelse :)

Cykelmakker.dk からの回答
Super service! Appen fungerer udemærket, indlevering av cykel, al info man får og det går hurtigt med alt.

Cykelmakker.dk からの回答
Har i dag endelig fået lavet vores ladcykel efter at jeg bestilte 2 nye hjul ved cykelmakker.
Det viste sig at dækkene ikke kunne sættes ordenligt på fælgene og at de derfor hoppede. Cykelmekanikeren forsøgte at få dem til at sidde i 45 min men måtte opgive, og der skulle nye dæk på hjulene, trods at de var helt nye ved købet hos cykelmakker.
Jeg anbefaler at man leder efter et alternativ end dette firma

Cykelmakker.dk からの回答
Virkelig god service. Afleveret min cykel og dagen efter var den fikset. Blev ovenikøbet ringet op da der skal nyt batteri men det kommer først efter det nye år. Låner en så tip top klasse.
Meget sød og venlig som jeg talte med.

Cykelmakker.dk からの回答
Det var nemt at booke og få en tid. Jeg kunne allerede få min cykel dagen efter.

Cykelmakker.dk からの回答
Fik skiftet den defekte krank på under 1 døgn fra indlevering til udlevering af cyklen. Super service og gør at jeg fremover vil være tryg ved at købe cykler hos Bilka!
Eneste kritikpunkt var den meget sparsommelige beskrevet indlevering proces hos Føtex Nørrebro. En beskrivelse af at man bare skal gå til bagindgangen og ringe til personalet vil kunne hjælpe andre kunder fremover :)

Cykelmakker.dk からの回答
Svarede relativt hurtigt (kun 3 hverdage), og havde fikset cyklen til UG inden jeg skulle på arbejde dagen efter, med en fin rapport om fejl og udbedring. Flinke og super service.

Lynhurtig service!
Min oplader fik en løs forbindelse. Jeg oprettede sagen i systemet og allerede efter et par dage lå der en ny oplader på mit trappetrin.

Nemt!
Udfyldte nemt appen, afleverede cyklen og fik den repareret - færdig to dage efter. Så nemt det hele.

Cykelmakker.dk からの回答
Virkelig god service! Havde fået en cykel med fejl, som de kom ud og fiksede på min adresse

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。