Cykelmesteren har i min tid med min nye cykel som jeg kÞbte sidste Ã¥r, vÊret helt fantastisk til at hjÊlpe mig med alt det jeg som handicappet fÞrtidspensionist har udsat min cykel for. Tusind tak M... ãã£ãšèŠã
Vanvittigt flinke gutter! Jeg var lige punkteret pÃ¥ vej til arbejde, og havde dagen forinden fÃ¥et sat ny slange i mit dÊk. Var irriteret over dette. Gik ind til gutterne hos cykel mesteren og forklar... ãã£ãšèŠã
Cykelmesteren pÃ¥ Borgergade 26 (KÞbenhavn) fÃ¥r 5/5 for en fantastisk service. Skulle have skiftet bremseklodser pÃ¥ cyklen og fik, efter eget Þnske, lov til at lÃ¥ne vÊrktÞj sÃ¥ jeg kunne gÞre det ved bu... ãã£ãšèŠã
Jeg kÞbte min perfekte nye cykel med hjÊlpen af Mikkel, som var der til at rÃ¥dgive mig under hele processen. Jeg anbefaler butikken, da medarbejderne siger tingene som de er og hjÊlpe med at forkla... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
super service og Michal fik solgt migâŠ
super service og Michal fik solgt mig en cykel, tak for hjÊlpen og jeg fÞler mig i bedste hÊnder hos cykelmesteren
Dette er den absolut bedste service jegâŠ
Dette er den absolut bedste service jeg nogensinde har fået hos en cykelhanndler. Ved en fejl kommer jeg til at knÊkke en skrue på styret, og skal bestile et nyt fremspring - men istedet monterer Cykelmesteren et de havde i butikken - og uden beregning for som man sagde ' vi skal alle vÊre glade ' - dette kan ikke gÞres bedre. Mange tak.
Skide god og hurtig service
Riiigtig god og hurtig service! Michael var meget behjÊlpelig :)
Kan klart anbefale!
Kan kun anbefale cykelmester iâŠ
Kan kun anbefale cykelmester i borgergade! Gode og hurtige OG sÞde! TAK fra Ursula
Genial service
Genial service, fantastisk gode mennesker og altid bedste kvalitet âš Havde en skÞn cykel oplevelse hos Michael og Mester ð€ðŒð€ðŒ
Super sÞde
Super sÞde! De lÃ¥nte mig en cykellÃ¥s mens jeg var til mÞde, fordi jeg havde glemt min egenð
Skide fed service af Michael
Skide fed service af Michael! Tak for hjÊlpen!
Top service!
Helt igennem effektiv og frembragende service. Min cykel trÊngte efterhånden, både til nyt dÊk og diverse andet, men nu kÞrer den som smurt.
Super god service
Super god service. Kom ned med min totalskadede cykel. Super flinke og kom med god vejledning ift. forsikring. De skrottede den tilmed gratis.
RIGTIG god service!
Fremragende og lynhurtig service afâŠ
Fremragende og lynhurtig service af super sÞde folk, og til lave priser! 3. gang jeg får fikset min cykel hos dem, og det er bestemt ikke sidste gang.
5 stjerner for god service
Hos Cykelmesteren er de altid så venlige og hjÊlpsomme. Jeg fik god vejledning ift ny kÞb af cykel. Jeg kan klart anbefale Cykelmesteren! 5 stjerner herfra! Også glÊder jeg mig til at hente min nye cykel.
En ordenlig cykelsmed.
Cykelmesteren er hvad man kan kalde en god gammeldags cykelsmed, hvor mekanikeren faktisk ved hvad han laver. Det de reparerer fungerer. Der er personlig, venlig betjening og tonen er engageret og indsigtsfuld. Priserne er rimelige - Jeg kan godt anbefale Cykel Mesteren.
Jimmy fra cykelmesteren
Jimmy fra cykelmesteren var rigtig behagelig og hjÊlpsom, da jeg skulle have videre sendt en pakke med UPS, som de ikke selv ville/kunne.. sÃ¥ en klar anbefaling, fra min side ð
Meget behjÊlpelige medarbejdere vedâŠ
Meget behjÊlpelige medarbejdere ved Cykel Mesteren
I dag tog jeg cyklen ind til byen, var forbi Cykel Mesteren
I dag tog jeg cyklen ind til byen, på vejen ramte jeg en metalplade på vejen og fik nappet slangen i fordÊkket.
Jeg gik indtil Cykel Mesteren på Borgergade 26. Jeg skulle bruge en slange til et 700x23C dÊk, så jeg kunne komme hjem igen. Cykel Mesteren skal have 75,- kr for en sådan slange - almindeligvis betaler jeg 100,- kr for 5 stk. (I samme kvalitet!)
Jeg syntes det er for groft at tage 75,- kr for en simpel slange til en standard cykel.
Det er muligt at priserne er steget, men ikke med flere hundrede procent.
Der kommer jeg IKKE igen!