レビュアーのコメントを見てみましょう
Varning! Köpte spis S6364kve och fann att den inte går att justera hjulen i framkanten. Detta gäller i stort alla spisar nu från Cylinda. Så passar endast bänkhöjd 90,0cm! Jo medföljer fötter att mo... もっと見る
Under all kritik ihop med elgiganten.
Under all kritik ihop med elgiganten.
Köpte en tvättmaskin från Cylinda via elgiganten 2023. Funkade till en början bra men sen började den smälla något fruktansvärt för ca 6 månader. Solklart reklamationsärende. Av slagen gick mitt golv sönder, kläder har gått sönder I maskinen pga mitt I allt så lossnar plasten som fördelar vikten på kläderna.
Jag kontaktar elgiganten och dom säger att de måste skicka ut tekniker från cylinda, jag säger att jag tänker inte stå för någon sådan kostnad. De försäkrar mig om att det är cylinda som står för det.
Cylinda kommer, beställer en ny plast del, bokar ny tid och sätter fast den men inte ordentligt utan det är en stor glipa var på när jag testat maskinen så fastnar min tröja där i.
Cylinda skickar en faktura till mig på 2000:- på ett dåligt och inte fullföljt jobbet då maskinen skakar och slår så den nästan vandrar ut ur badrummet själv.
Fruktansvärt dålig service där båda parter skyller på varandra och har ingen ansvarig chef man kan prata med.
Väldigt tråkigt och väldigt besviken. Fakturan måste jag betala då det inte är ett "ursprungsfel"
Har nu skickat in en anmälan med både bevis mail och bilder som visar att dom skickar över problemen och skyller på varandra.
Ugnsluckan exploderade - usel hjälp
Vår ugn från Cylinda gick sönder i december. Ugnsluckan exploderade p g a ett felmonterat glas, mycket obehagligt. Efter lite strul fick vi kontakt med kundservice. Reparationen skulle gå på garantin. Nu har det gått fyra månader och vi har fortfarande inte en ny ugnslucka. Cylinda svarar inte på våra meddelanden och underleverantören säger att Cylinda inte kan leverera reservdelar. Bortsett från hur lång tid det tagit är det riktigt usel stil att inte svara på frågor eller följa upp ärendet. Det är huvudet i sanden från Cylinda, som dessutom inte tycks kunna reparera sina egna maskiner.
VARNING för deras maskiner
VARNING för deras maskiner! Välj vilket annat märke som helst. Maskin som inte ens är 1år gammal gick sönder och enligt dem går det inte på garantin. Helt galet dålig kvalitet! Och reparationen kostar nästan 50% av inköpspriset. Går den sönder igen kommer jag KASTA och med glädje köpa annat märke. Tidigare erfarenhet av andra märken där service varit utmärkt.
Rostig tvättmaskin
Köpte i juli 2021 en tvättmaskin av märket Cylinda. I slutet av 2025 har vi vid ett flertal tillfällen märkt att tvättmaskinen läcker vatten. Tills lut hittade vi ett rosthål vid tvättmedelsfacket och tog då kontakt med Cylinda. Vi får svaret att garantin oftast inte tar på rost men att de kunde skicka ut en tekniker att titta på det. MEN om felet inte går på garantin så får vi stå för kostnaden för teknikern på 1 599 kr. Vem vill då riskera att ta ut en tekniker och kanske inte få ut något på garantin och då få betala 1 599 kr för ingenting. Kommer inte att köpa av Cylinda igen!
Varning
Varning!
Köpte spis S6364kve och fann att den inte går att justera hjulen i framkanten. Detta gäller i stort alla spisar nu från Cylinda. Så passar endast bänkhöjd 90,0cm! Jo medföljer fötter att montera bak men då omöjligt att justera dom på plats. Och ingen info alls i manualen om dom och hur dom tänkt det ska gå till att justera dom på plats, är omöjligt. Tillbakagång från spisstandard sedan 50år! Så välj annat fabrikat som har kvar höjdjustering av framhjulen bakifrån när spisen står på plats tex Elektrolux,Huskvarna, Elvita mfl mfl
Har fläkt
Har fläkt, frys och kyl från Cylinda och det var det sämsta val jag kunde ha gjort i alla val. Det hjälper inte om priserna är låga då information, support och reservdelar brister så otroligt, det hela har över tid blivit mycket dyrt och kommer att bli det. Jag ångrar djupt mitt val av Cylinda då det gjort mina investeringar över tid mycket kostsamma. Kommer aldrig mer att köpa något från varumärket och ser fram emot att få betala dyra investeringar för att byta ut varumärket till mer kostnadseffektiva och mer miljövänliga val, då man då kanske slipper att oroa sig för ohälsa, rost och mögel, fukt och elände som bland annat dessa produkter ger/har gett. Golv som blir förstördra, knappar som spricker snabbt, liksom hyllor och inte kvalitetssäkrat går att beställa nya. Det går inte ens att beställa en ny knapp till fläkten trots varuspec, när den gamla har spruckit efter fem års använding. Den nya kommer med en helt annan dimension som inte går att använda i hålet, trots en kostnad på nästan ett tusen svenska kronor. Nej till Cylinda, det är över tid allt för kostsamma produkter om du inte vill byta golv var tidonde år och inredning - vem vill det?
Frys slutade fungera precis efter 3 år, noll ersättning
Företaget vägrar reklamera en frys som slutade fungera innan 3 års reklamation då de säger att vi skulle kontaktat dem några dagar tidigare (förseningen berodde på långsam återkoppling från Elgiganten). Vi har nu varit utan frys i två månader och fick besked idag om att vi nu inte får en ny frys samt att vi ska betala 1500kr för att en tekniker kom hit och sa att frysen inte fungerar (!). Fruktansvärt dålig kundservice och kass produkt, vi kommer aldrig mer köpa från Cylinda eller Elgiganten.
Det har gått 2 månader och…
Det har gått 2 månader och tvättmaskinen är inte lagad trots 8 inbokade besök varav ett resulterade att någon dök upp utan att reparera och återkoppling på varför den fortfarande inte fungerar.
P.S den kopplades in för 6 månader sedan. ….
Dålig kundtjänst, dåliga vitvaror
Köpte på hösten 2021 en diskmaskin med 5 års garanti. I slutet av november 2025, 4 år gammal, gick diskmaskinen sönder. Jag felanmälde hos Cylinda, fick hit en reparatör inom en vecka som konstaterade att det är en elektronikdel som har gått sönder och behöver bytas ut. Efter det besöket i början av december har jag inte hört ett knyst. Jag har nu varit utan fungerande diskmaskin i 2 månader. Jag har försökt kontakta Cylinda genom deras formulär på hemsidan för 6 dagar sedan och har inte fått något svar från dem. När jag har ringt dem har de bara hänvisat till firman som de har lagt ut reparationen på. Man tror att en diskmaskin som säljs med 5 års garanti ska hålla åtminstone något längre än garantiperioden, och hoppas även på en snabb hantering och reparation av vitvaran om det behövs. Jag vet inte när jag kommer ha en fungerande diskmaskin igen, men jag kommer aldrig mer köpa Cylinda nästa gång jag behöver nya vitvaror. Undvik!
Uppdatering: efter 3 månaders väntan fick jag en ny diskmaskin av Cylinda, efter att reparatören som var hos mig sist rekommenderade att de skulle ersätta med en ny maskin, eftersom felet inte kunde lokaliseras med mindre än att hela maskinen skulle behöva plockas isär. Efter besked att jag skulle få en ny maskin gick det relativt snabbt.
Sämsta servicen ever
Sämsta servicen ever. Dom bokar upp tider man väntar, 1:a besöket kom dom och fotade vår spis, trots att dom hade alla uppgifter. Vid 2:a besöket dök dom inte upp alls. Då sa do att dom skulle kolla OM reservdelarna kommit, Skickar mail men nu svarar dom inte alls på det.
Hur kan dom ens få existera?????
Köpte en cylinda frys augusti 2021
Köpte en cylinda frys augusti 2021
Innan ett år gått hade frysen lagt av 3 gånger det var något element som byttes av reparatör 3 gånger efter sista bytet så blev frysen 40 grader varm . Efter massor av samtal med cylinda fick vi en ny frys av en annan cylinda sort . Mars 2022 fick vi den nya , nu har den också havererat och allt är igen smält . Ringde Cylinda då gäller inte reklamation för vi fick en ny men annan sort då gäller det bara 3 år och det har gått 3 och ett halvt år . Kan bara säga KÖP INGET AV MÄRKET CYLINDA SKITPRODUKTER. TILL OCH MED REPARATÖREN SA ATT HAN LÄMNAT BOSCH FÖR DET VAR SÅ LITE ARBETE MED DEM FÖR DE HADE SÅ BRA PRODUKTER ? MEDANS CYLINDA PRODUKTER HADE HAN FULLT UPP MED . Det säger ju allt om Cylinda .
Dyrt
Trodde jag hade blivit scammad, pga att faktura som kom 6månader efter jobbet slutfördes och på ett beloppet på 5600kr för att köpa in en ny ugnslucka med skatt och arbetsuppgift. (Tycker dock fortfarande att "Arbetskostnad och besökskostnad" är en scam
För du måste ju BESÖKA en för att kunna utföra ARBETET. Så ni tar egentligen betalt för 2saker, som är automatiskt kopplat till om man gör ena uppgiften så görs den andra.
Men erkänner att jag hade fel om att ni hade fifflat med priset på glasluckan. Men på riktigt, så är det SJUKT dyrt.. 5600 för en ny ugnslucka. När man kan få en helt ny ugn av samma modell för 5000-5500 . Farsans misstag han får stå för det. Men som även sagt, SJUKA PRISER. Och jag är nog inte den enda som tycker att ni tar betalt 2gånger för att få uppgiften slutförd. (Vi hade inte bett om installation, men när han kom med luckan, så gick han bara in och installerade den. Vad skulle jag gjort? ) det är som sagt vissa saker jag tycker fakturan gör allt lite sjukt.
710kr för "arbetskostnad" som pågick i HELA 2 minuter. Som jag kunde gjort själv. Därför vi inte bad om installation.
Och Besökskostnad 530kr
Så total belopp är 1240 på en installation ingen bad om.
2/5
Varning för Cylinda
Köpte en Cylinda diskmaskin 10 juni 2025, efter en vecka läckte den avloppsvatten Cylinda kontaktades, en servicefirma kom dagen efter och hämtade maskinen ytterligare en dag senare kom den tillbaka lagad, bra så långt.
28 juli sprutade det vatten igen, nu färskvatten. Cylinda kontaktades nu tog det lång tid, det slutade med att en ny maskin levererades hem 2 september.
Den nya låter väldigt högt det tjuter i hela huset, efter varit igång 15 min stannar den med felkod F5. Ny kontakt med Cylinda, först 28 september kom Cylindateknikern och konstaterade fel på pumpen. En ny pump beställdes, sen hände inget! Efter otaliga samtal med Cylinda lovades en tid till 7 november kl 14,00. 14,45 ringde teknikern och sa att pumpen inte kommit. Fler samtal till Cylinda men det hände inget. 2 dec åkte jag till Elon Jönköping där maskinen köpts och begärde hävning av köpet, efter en del palaver där fick jag pengarna tillbaka. Nästan sex månader utan fungerande diskmaskin är riktigt uselt!
Snart ett års väntan på ny maskin
Jag felanmälan vår cylinda diskmaskin i mars i år. Serviceteknikern konstaterade att vi skulle få en ny. Den nya skulle komma i april. Ingen maskin kom i april efter samtal sa kundtjänst att den var beställd. Ingen ny diskmaskin i maj, juni, juli, augusti eller september. Många samtal till kundtjänst som inte verkar kunna ta tag i något (eller inte har möjlighet). Beslutades att vi skulle få pengar istället. Nu är det snart december och vi har inte fått pengarna än. Aldrig mer Cylinda och en anmälan till ARN!!!
Absolut sämsta after sales
Detta är tveklöst det absolut i särklass sämsta bemötandet i kvadrat jag någonsin fått. Vilka skojare som sitter som sk support
Cylinda diskmaskin mycket dålig kvalitet
Köpte en Cylinda diskmaskin. Sned, dåligt ihopsatt, gick knappt att få in i diskmaskinsutrymmet. Bakre ben vek sig. Står 45 decibel men jag har aldrig hört en så högljudd diskmaskin, skrangliga korgar och hjul. Känns som mycket mycket dålig kvalitet. Ångrat mig.
Köpte tvättmaskin och torktumlare 2022
Köpte tvättmaskin och torktumlare 2022. Tvättmaskinen har bytts ut 2 ggr då betongfundamenten krackelerade. Torktumlaren har oxå pajat 2 ggr. All heder åt cylinda supporten och teknikerna som varit kanon synd att grejorna har hållit så dålig kvalite.
Ny tvättmaskin i januari
Ny tvättmaskin i januari, det var fel på den från början. Centrifugering 1400 varv fungerar inte. Vid 1200 fastnar maskinen på 22 minuter, står och pumpar, hoppar sen till 16 min alt fastnar den på 11 minuter. En reparatör kom i januari och beställde reservdel. Visade sig vara fel del. Ringt många gånger sedan januari. All konversation innan mars/april är borta pga nytt datasystem (?) hos Cylinda. De hittar inte reservdelar då de flyttat lagret. Fortsatte ringa. Och idag kom äntligen ny del som installerades. Funkar maskinen? Nej. Samma problem men nu centrifugerar den inte på 12 min programmet och snabbtvätt 40 minuter. Får återigen bryta strömmen för att öppna luckan.
Efter alla turer blev det en Cylinda…
Efter alla turer blev det en Cylinda DM4405RFC en diskmaskin tänkte äntligen har man åter en diskmaskin, men va händer efter 1 månad får man upp F1 på displayen bara ringa å göra en felanmälan ringde strax 08:30 men där hör man en röst att det är 18 st före ikön sen skulle man ha foto på vad det finns på maskinen med mera. Men behöva att vänta 18 st före fick man hicka synd att man ej läste denna sida om cylinda och då hade jag personligen köpt ett annat märke
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。