Hisense Sverige レビュヌ 78

TrustScore 5段階評䟡の4

4.1

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jag ringde till Hisense dÃ¥ min frys gick sönder. Jag Kom i kontakt med Gabriela som visade mycket bra service genom att vara lyhörd och förstÃ¥elig kring problematiken. Redan samma dag har Gabriela lös... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jag köpte en ny diskmaskin bla för att jag uppskattade den lÃ¥ga el och vatten förbrukningen pÃ¥ ekoprogrammet. Problemet Àr dock att programmet inte diskar rent, speciellt inte besticken. NÀr jag konta... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Köpt kyl och frys pÃ¥ Elgiganten men dÀr hÀnvisades jag till Hisense. NÀr jag vÀl hade kontakt med Hisense och en mÀnniska sÃ¥ funkade allt jÀttebra och snabbt. (Men trÃ¥kigt med knappbal och dataröster... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

I was in contact with Ivan regarding a warranty issue. He was very helpful and reachable, and quick to answer my questions.

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Hisense Àr en global tillverkare av hemelektronik och TV-apparater som kombinerar de senaste tekniktrenderna med prisvÀrda premiumlösningar. Företaget strÀvar efter att förbÀttra livskvaliteten genom innovativa produkter som förenklar och förhöjer vardagen.

• DybendalsvÊnget 3, 2630, Taastrup, デンマヌク

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Jag ringde till Hisense då min frys

Jag ringde till Hisense då min frys gick sönder. Jag Kom i kontakt med Gabriela som visade mycket bra service genom att vara lyhörd och förståelig kring problematiken. Redan samma dag har Gabriela löst med snabb återkoppling och jag fick hjÀlp med frysen! Tack till Gabriela och Hisense!

2026幎4月14日
5぀星のうち1の評䟡

Ny diskmaskin diskar inte rent

Jag köpte en ny diskmaskin bla för att jag uppskattade den låga el och vatten förbrukningen på ekoprogrammet. Problemet Àr dock att programmet inte diskar rent, speciellt inte besticken. NÀr jag kontaktar Hisense angående detta får jag till svar att jag ska diska på ett annat program. Det Àr en ren bluff att sÀlja en diskmaskin med program som inte diskar rent normalt smutsad disk.

2026幎3月9日

Tack Ivan och Gabby för snabb hjÀlp med

Tack Ivan och Gabby för snabb hjÀlp med att fixa saknad fjÀrrkontroll..

2026幎2月24日

Hej Mikael,

Stort tack för att du tog dig tid att lÀmna en positiv recension hÀr på Trustpilot! Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med våra tjÀnster och service samt Ivan & Gabbys insats. Ditt stöd och feedback betyder mycket för oss och hjÀlper oss att fortsÀtta förbÀttra oss.

Mvh. Hisense Sverige

5぀星のうち5の評䟡

“Gabriela bemötte mig pÃ¥ ett vÀldigt

“Gabriela bemötte mig pÃ¥ ett vÀldigt bra sÀtt och servicen var fantastisk. Jag Àr mycket nöjd.”

2026幎2月6日

Hej Ahmad,

Stort tack för att du tog dig tid att lÀmna en positiv recension hÀr på Trustpilot! Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med våra tjÀnster och service samt Gabrielas insats. Ditt stöd och feedback betyder mycket för oss och hjÀlper oss att fortsÀtta förbÀttra oss.

Mvh. Hisense Sverige

5぀星のうち5の評䟡

var kontakt med Hisense igår och fick

var kontakt med Hisense igår och fick prata med Gabriela, och jag var lite upprörd för att jag fick fel fÀrg på mitt handtag till kylen, frysen har en annan fÀrg ser inte klokt ut.

Sen hade jag problem med wifi som frysen snÀllt installerade utan problem men kylen var riktigt bitch som bara vÀgrade att fullfölja processen.

Men allt Àr löst med både wifi och handtaget kommer antagligen på posten snabb respons av Gabriela.
bad om en vinhylla så får vi se om det går att lösa smidigt..

fick Àven en annan bÀttre manual till kylen som var mer utförligt beskriven
TACK

2026幎1月16日

Hisense Sverige からの回答

Vi Àr glada att höra att problemen med både handtaget och WiFi Àr lösta, och att du fick snabb hjÀlp. Vi uppskattar din återkoppling och hoppas att vi Àven kan hjÀlpa dig med vinhyllan. Tack för att du delat med dig av din upplevelse!

5぀星のうち5の評䟡

Snabb och positiv återkoppling av Ivan

Snabb och positiv återkoppling av Ivan. Ivan hade också tanke på vår dotter som skar sig på det som gick sönder. Snyggt jobbat!

2026幎1月6日

Hej Lennart,
Tack för din fina feedback! Vi Àr glada att höra att Ivan kunde hjÀlpa dig snabbt och med omtanke. Att han Àven uppmÀrksammade er dotters situation visar verkligen pÃ¥ vÃ¥rt engagemang för kundernas trygghet och vÀlmÃ¥ende. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela detta – det betyder mycket för oss!

5぀星のうち5の評䟡

Fast and great service from Ivan and

Fast and great service from Ivan and Herman.

2025幎12月19日

Hi Pontus,
Thank you so much for your kind words! We’re thrilled to hear that Ivan and Herman provided fast and excellent service. Your feedback means a lot to us, and we’ll make sure to share it with them.

Snabbt och tydligt svar

Snabbt och tydligt svar! Mkt nöjd

2025幎12月4日

Hej Ellenor,
Tack för din positiva feedback! Vi Àr glada att höra att du fick ett snabbt och tydligt svar och att du Àr nöjd med vår service. Det betyder mycket för oss!

5぀星のうち1の評䟡

Det Àr svÃ¥rt att hitta nÃ¥got positivt

Det Àr svÃ¥rt att hitta nÃ¥got positivt nÀr det gÀller det hÀr mÀrket som inte borde fÃ¥ finnas i Sverige dÃ¥ de varken nÃ¥r upp till kraven pÃ¥ produkterna och Àn mindre pÃ¥ kundservice. Dum som jag var sÃ¥ köpte jag en Hisense ugn som naturligtvis inte fungerade, utan den stÀngde av sig sjÀlv efter halva tiden. Maten som jag hade i ugnen fick jag slÀnga. NÀr jag ringde Gabriella pÃ¥ kundservice och krÀvde pengarna tillbaka sÃ¥ ville hon ha en bild pÃ¥ maten. Jag skickade en bild och en sammanstÀllning pÃ¥ kostnaderna för köttet. DÃ¥ Ã¥terkom hon 2 VECKOR senare och DÅ ville hon Àven ha ett KVITTOT pÃ¥ maten. Jag sa dÃ¥ till henne att om hon hade frÃ¥gat efter kvittot nÀr jag felanmÀlde ugnen och fortfarande hade kvittot, sÃ¥ hade hon kunnat fÃ¥ det. Beviset fanns ju pÃ¥ bilden. Jag frÃ¥gade Àven om hur lÀnge hon sjÀlv sparar pÃ¥ sina matkvitton? De flesta mÀnniskor slÀnger sina kvitton direkt nÀr de kommit hem nÀr de ser att allt Àr korrekt med varorna som man lÀger in i kylen. MEN inte Gabriela pÃ¥ Hisense. Hon skrev
”Jag har kontaktat vÃ¥r ansvarig avdelning och Ã¥terkommer nÀr jag har fÃ¥tt ett svar.”
Men hon återkom aldrig och har gjort sig oantrÀffbar nÀr jag söker henne.
Jag tycker att Gabriela och Hisense istÀllet ska ha sin Kickoff på Mc Donalds. DÀr kan de lågbegåvade ostört leka i bollhavet, Àta en Kidsmeal och få en leksak på köpet.

2025幎10月20日

Hej Lennart,
Tack för att du delar din upplevelse med oss. Vi beklagar verkligen att produkten och vår service inte levde upp till dina förvÀntningar. Det Àr absolut inte den standard vi strÀvar efter. Vi tar din feedback på största allvar och vill gÀrna undersöka Àrendet nÀrmare för att hitta en lösning.
VÀnligen kontakta oss direkt på teknisksupport.se@hisense.com, så att vi kan hjÀlpa dig vidare. Din input Àr vÀrdefull för att vi ska kunna förbÀttra både våra produkter och vår kundservice.

5぀星のうち5の評䟡

Great service from Ivan och Herman.

2025幎12月2日

Hisense Sverige からの回答

Thank you for your wonderful feedback! We’re delighted to hear that Ivan and Herman provided you with great service. Your support means a lot to us, and we look forward to assisting you again in the future!

5぀星のうち5の評䟡

VÀldigt bra bemötande och trevligt!

VÀldigt bra bemötande och trevligt!
Jag fick hjÀlp genom videosamtal och det gick superbra!
Tack för bra service!

2025幎11月24日

Hisense Sverige からの回答

Vi Àr glada att videosamtalet fungerade så bra och att du upplevde vårt bemötande som positivt. Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss!

5぀星のうち5の評䟡

Fick super hjÀlp av Ivan nÀr min

Fick super hjÀlp av Ivan nÀr min fjÀrrkontroll la av. Snabbt svar och lösningsorienterad!

2025幎11月20日

Hisense Sverige からの回答

Vad roligt att du fick bra hjÀlp nÀr din fjÀrrkontroll slutade fungera! Vi Àr glada att du upplevde snabb och lösningsorienterad service. Tack för din återkoppling!

FjÀrrkontroll

Jag fick kontakt med Gabriella nÀr min fjÀrrkontroll slutade fungera. Hon försökte med flera olika åtgÀrder och ringde tillbaka som utlovat och slÀppte inte förrÀn problemet var löst.
Mkt bra service.

2025幎11月17日

Hisense Sverige からの回答

Vi Àr glada att höra att du upplevde så bra service. Det Àr viktigt för oss att hjÀlpa våra kunder tills problemet Àr löst och vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse. Tack för din återkoppling!

Thank you to Ivan and Anastasijas for

Thank you to Ivan and Anastasijas for the quick and smooth Customer support!

2025幎11月14日

Hisense Sverige からの回答

Thank you so much for your kind words! We’re delighted to hear that Ivan and Anastasija were able to assist you quickly and smoothly. Your feedback means a lot to us, and we’ll make sure to share it with the team.
If there’s anything else we can help you with, please don’t hesitate to reach out.
Best regards,
Team ASKO

5぀星のうち5の評䟡

Köpt kyl och frys på Elgiganten

Köpt kyl och frys på Elgiganten men dÀr hÀnvisades jag till Hisense. NÀr jag vÀl hade kontakt med Hisense och en mÀnniska så funkade allt jÀttebra och snabbt. (Men tråkigt med knappbal och dataröster innan jag kom dit.) Anastasija var hjÀlpsam och tog sig tid och var trevlig. Högsta betyg till henne och servicen. Ivan på reservdelar återkopplade omgående, var kunnig och hjÀlpsam utan stress, jÀttebra. Hisenses kundservice ger jag högsta betyg. /Bertil

2025幎11月7日

Hisense Sverige からの回答

Vi Àr glada att höra att du fick bra och snabb service. Vi beklagar knappvalen och datarösterna. Det Àr fint att Anastasija och Ivan var så hjÀlpsamma. Tack för din återkoppling och högsta betyg!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。