レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Levering dakraam duurde langer dan afgesproken (tekort aan personeel aldus Daglichten.nl) maar wel keurig gemonteerd. Er werd heel netjes gewerkt en alle afval is meegenomen. Wij zijn heel tevreden!... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Ik ben heel blij met de nieuwe kunststof kozijnen! Ze zien er supermooi uit en isoleren echt goed. De monteurs waren vriendelijk en werkten netjes. Het duurde zeker langer dan gepland, maar het eindre... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Dan maar weer op deze manier proberen (zie een aantal maanden terug mijn vorige review). Pas bij een slechte review krijg je een reactie (met het verzoek deze weg te halen). Ondertussen nog steeds i... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Geachte heer Kruyt, kunt u de lekkages op gaan lossen die al vanaf juli 2025 aanwezig zijn na het plaatsen van de dakkappellen? Ga communiceren! Pak ook gelijk de vervolgschade op! We hebben van het b... もっず芋る

䌁業情報

1. 建蚭䌁業

圓該䌁業による蚘述

Daglichten Nederland is specialist in hoogwaardige kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien en op maat gemaakte Dakalux® prefab dakkapellen. Vanuit onze eigen productie en met jarenlange ervaring realiseren wij duurzame en onderhoudsvrije oplossingen die zorgen voor méér leefruimte, méér daglicht en méér wooncomfort. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsprofielen en A-merken en leveren maatwerk dat perfect aansluit op de stijl en wensen van iedere woning. Of het nu gaat om een complete renovatie, het vervangen van kozijnen of het plaatsen van een dakkapel: wij begeleiden onze klanten van advies en ontwerp tot productie en vakkundige montage. Waar staan wij voor? ✔ Persoonlijk en eerlijk advies ✔ Heldere communicatie en transparante afspraken ✔ Duurzame, energiezuinige oplossingen ✔ Onderhoudsarme kwaliteitsproducten ✔ Professionele montage door ervaren vakmensen Een Dakalux® dakkapel verandert uw zolder in een volwaardige leefruimte en verhoogt direct de waarde van uw woning. Onze kunststof kozijnen combineren een strakke uitstraling met uitstekende isolatie en inbraakwerende veiligheid. Bij Daglichten Nederland geloven wij in kwaliteit op hoogte — letterlijk én figuurlijk. Wij streven naar langdurige relaties met onze klanten en zetten ons elke dag in om verwachtingen te overtreffen. Officiële verklaring – Faillissementsprocedure januari 2026 Op 20 januari 2026 is Daglichten.nl was door de rechtbank Rotterdam failliet verklaard.Tegen dit vonnis is direct verzet ingesteld. De rechtbank heeft het faillissement inmiddels vernietigd. Juridisch betekent dit dat de situatie is hersteld alsof er geen faillissement heeft bestaan. Daglichten.nl is volledig operationeel en voert alle lopende opdrachten uit. Wij begrijpen dat deze situatie vragen kan oproepen en beantwoorden deze graag rechtstreeks via onze officiële contactkanalen.

連絡先

通垞1カ月以䞊経っおから回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Zeer slechte ervaring

In juli 2024 zijn wij in contact gekomen met Daglichten en hebben wij een offerte ondertekend om alle kozijnen van ons huis te laten vervangen. Op dat moment lijkt het allemaal mooi en worden de eerste beloftes al gegeven. In oktober 2024 was de planning dat de opdracht uitgevoerd zou worden, maar vanaf dat moment is de slechte communicatie vanuit Daglichten begonnen. De enige momenten waarbij Daglichten wel weet hoe te communiceren, is als er facturen aanbetaald dienen te worden. Oktober werd al snel november, en november werd al snel december. Na meerdere keren contact geprobeerd op te nemen, en een hoop frustratie en loze beloftes verder in februari 2025 te horen gekregen dat ze eind vorig jaar overgestapt zijn naar een andere leverancier. Afgelopen 16 april stond dan eindelijk de plaatsing van de kozijnen, geleverd door de nieuwe leverancier gepland. Toch heeft Daglichten het lef om 2 uur voor de afgesproken tijd de plaatsing te annuleren. Hierbij ligt het altijd aan iemand anders, maar nooit aan Daglichten. Nu bijna weer een maand verder, is de communicatie nog steeds belabberd en krijg je alleen maar te horen dat er later contact wordt opgenomen omdat Ron met een andere klant bezig is. Helaas blijft dat later structureel uit, en hoor je niks meer. Ik kan niks anders dan mij aansluiten bij de andere slechte reviews hieronder. Ga niet met Daglichten in zee, dat voorkomt een hoop frustratie.

2025幎5月10日
自発的なレビュヌ

Wees gewaarschuwd

Niet met deze lui in zee gaan. Januari 2024 bestelling geplaatst. En volledige bedrag aanbetaald. Juni 2024 zouden de kozijnen geleverd worden. Wij wachten nog altijd op onze kozijnen en krijgen Daglichten zeer slecht tot niet te pakken. Zodra er eindelijk contact is, worden er allemaal redenen bij gehaald die ik zeer in twijfel trek. Mails zouden niet aankomen, maar ik heb sterk het vermoeden dat deze nooit verstuurd worden en achteraf worden bewerkt om te laten lijken alsof de mail wel was verzonden. Men heeft schijnbaar ook belangst, want afspraken worden alleen verzet per mail (die dus niet aankomen, lees: niet worden verzonden) en een klein belletje is niet mogelijk. Gek genoeg komen de mails die hun goed uitkomen wel aan. Vervolgens wordt beloofd binnen 1-2-3 werkdagen iets te laten weten. Dit gebeurt NOOIT. Zodra een slechte review wordt geplaatst reageert men wel snel. Met het verzoek om deze te verwijderen omdat het anders allemaal nog langer gaat duren. Deze review zal blijven staan. Consumenten: wees gewaarschuwd!

2025幎3月18日
自発的なレビュヌ
Daglichten Nederland ロゎ

Daglichten Nederland からの回答

Beste heer Van Duijn,

Allereerst vinden wij het oprecht vervelend om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Dat is niet hoe wij met onze klanten willen omgaan en zeker niet het gevoel dat wij willen achterlaten.

Uw bestelling en de geplande levering zijn inderdaad fors vertraagd. Daar lopen wij niet voor weg. De vertraging is ontstaan door een samenloop van omstandigheden in onze organisatie en leveringsketen, wat uiteindelijk heeft geleid tot een situatie die voor u — en ook voor ons — zeer onwenselijk is geweest.

Wat betreft de communicatie: wij herkennen ons niet in het beeld dat e-mails bewust niet verstuurd of achteraf bewerkt zouden zijn. Dat is absoluut niet het geval. Wij hebben in die periode aantoonbaar te maken gehad met technische en organisatorische problemen, waardoor communicatie niet altijd tijdig of correct is verlopen. Dat is geen excuus, maar wel de verklaring. Dat had beter gemoeten, daar nemen wij verantwoordelijkheid voor.

Ook willen wij duidelijk maken dat wij nooit dreigen met verdere vertraging bij het plaatsen van een review. Wij vragen soms om rechtstreeks contact om de situatie op te lossen, omdat publieke discussies een oplossing vaak niet versnellen. Uw review verwijderen of laten staan is uiteraard volledig uw keuze.

Wij begrijpen dat uw vertrouwen geschaad is. Tegelijkertijd willen wij benadrukken dat wij onze verplichtingen nakomen en uw opdracht niet uit het oog verloren zijn. Indien u daarvoor openstaat, gaan wij graag opnieuw met u in gesprek om:

een concrete en schriftelijke planning vast te leggen

volledige transparantie te geven over de status

en samen tot een passende oplossing te komen

U kunt rechtstreeks contact mailen op onder vermelding van uw ordernummer, zodat wij dit met prioriteit oppakken.

Wij betreuren de ontstane situatie en hopen alsnog tot een correcte afronding te komen.

Daglichten.nl

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス