Teveel luister boeken
Teveel audio boeken, ik had graag meer keus gewild met eboeken. Bijvoorbeeld dat je van een bepaalde serie kunt selecteren of je de luister versie of de eboek versie zou willen lezen.
Je kunt via de app niet het abonnement opzeggen terwijl ze dat wel aangeven dat je het kan. Ik vindt dit heel klantonvriendelijk.
Lid worden kan in een klik !!!!!!!!
En je abonnement staat ook niet bij je abonnementen als je kijkt in je Iphone bij al je abonnementen. Niet handig als je checkt welke abonnementen je allemaal heb lopen.
Dit was met stip de beste aankoop van 2024 ! Voor nog geen 15 euro luister ik elke week minimaal 2 boeken van goede schrijvers . Waar ik eerst makkelijk 30 euro voor een john grisham boek neerlegde lees ik ze nu voor de helft allemaal. Mijn dagen zijn een sruk leuker geworden. De site werkt gewoon goed ik kan een slaaptimer instellen er is een boekenplank . Het is gewoon top.
Ik ben al jaren lid bij ze geweest, maar deze laatste maanden waren niet naar de kwaliteit dat ze beloofden. Dit gaat voornamelijk over het wisselen van de abonnementen. Van een 1 persoons abonnement naar een familie is geeprobleem. Betekent voor hun gewoon meer geld, maar gaan naar een later abonnement, ho maar! Ik was 4 maanden van te voren naar een studenten abbo, maar ik werd nog steeds voor een familie abbo aangeslagen. Ik wilde klantenservice hierover vragen, maar dat kon alleen via een mail met een wachttijd van 2 dagen. Wat belachelijk dat ze er 2 dagen over doen om je te antwoorden! Eindelijk antwoord te hebben gekregen, mailt de medewerker me dat het is gelukt en dat ik mag genieten van mijn studenten abbo, om een week later weer te zien dat het familie bedrag is afgeschreven. Dus ik heb het helemaal beindigt met Storytel
Ik zocht op een bepaald luisterboek. Storytel liet een foto zien dat suggereerde het luisterboek te hebben. Ik me aangemeld als lid. Blijkt het luisterboek er helemaal niet te zijn, maar een ebook. ( duh ik heb de 6 delen in de kast staan.) Chatbot geeft na 10 minuten over en weer te hebben geappt eindelijk aan dat ik na 2 dagen antwoord ga krijgen op mijn vraag waar ik het luisterboek zou kunnen vinden. Van een email krijg ik niet eens een ontvangen bericht van storytel, toen maar abo weer opgezegd dit koste meer dan een half uur zoeken en proberen. O ja de app willen gebruiken is ook redelijk hogeschool.
Van de 7 luisterboeken die ik wilde luisteren hadden ze er 0,0. Best heel teleurstellend dat een storyTEL vnm ebooks heeft...
Het aanbod en de app van luisterboeken bij de BIEB is groter, goedkoper, makkelijker en beter.....
30 days free trial probeer die maar eens te stoppen. Eerst moet je checken hoe je ook alweer was aangemeld (via app of web of in house aankoop) dat is al een zoektocht. Abbo stoppen via app is niet mogelijk, website geeft alleen vele verschillende mogelijkheden zonder een passende link te geven. Met chatbot kom je natuurlijk niet verder ook niet met email. Uiteindelijk (na zeker half uur zoeken) via website en die gaf bij abbo beëindigen een 400 Error pagina. 3x geprobeerd en na 45 minuten kreeg ik het voor elkaar.
Het bedrijf voelt als 1 grote SCAM!!
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã