DAHLs produkter rÀddade min hy. Efter Ã¥r av dÃ¥lig hy sÃ¥ provade jag deras produkter och jag Àr vÀldigt nöjd! Har en mycket kÀnslig hy och aldrig upplevt problem sedan jag började anvÀnda deras produkt... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag har anvÀnt Dahls produkter i över 15 Ã¥r. NÀr jag började hade jag rosacea, svÃ¥r akne och mycket torr hud. Min hud var kÀnslig och svÃ¥r att balansera, och jag hade testat det mesta. Idag, 15 Ã¥r... ãã£ãšèŠã
Riktigt nöjd med produkterna. Köper de åter och åter igen. Det Àr inte bara produkten som Àr bra utan sjÀlva schemat man följer, tydligt och enkelt.
Supersnabb leverans och jÀttebra produkter! Handlat dessa i flera Ã¥r, testat andra under tiden av nyfikenhet - men blir alltid att Ã¥terkomma till Dahl. AnvÀnder enbart detta mÀrke för alla mina hudv... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bra produkter och snabb leverans
toppen produkter
Alltid bra!
BÀsta ansiktsmasken
BÀsta ansiktsmasken! Aldrig anvÀnt en bÀttre lermask i mitt liv. Snabb leverans. Inget att klaga på.
Löst min problemhy
Supersnabb leverans och jÀttebra produkter! Handlat dessa i flera år, testat andra under tiden av nyfikenhet - men blir alltid att återkomma till Dahl.
AnvÀnder enbart detta mÀrke för alla mina hudvårds-steg och min rosacea och tidigare finnar hålls i konsekvent schack.
Toppen bra fuktkrÀm för rosacea hud ochâŠ
Toppen bra fuktkrÀm för rosacea hud och kÀnslig hud.
Snabb leverans och bra produkter!
Mycket bra effekt
DAHL Àr en krÀm med mycket bra effekt. Jag hade tidigare finnar i hela ansiktet, men efter att jag började anvÀnda den hÀr krÀmen minskade finnarna och huden blev klarare. Jag har anvÀnt den hÀr krÀmen i 5 år nu och kommer att fortsÀtta anvÀnda den.
Mycket smidigt att bestÀlla snabbâŠ
Mycket smidigt att bestÀlla snabb leverens bra produkter mot acne för min son.
BÀsta produkterna nÃ¥gonsin för rosaceaâŠ
BÀsta produkterna någonsin för rosacea hud! Supersnabb leverans och fantastisk kundtjÀnst!
Great customer support!
My bad! Of course its me being an idiot and not seeing the response I got on the support ticket ð€Šðœââïž
Which is really nice; it made me a bit sad when I thought DAHL did not respond. Very happy to be proven wrong. Love the products and have been using them for over 10y. Thank you â€ïž

DAHL Skincare ããã®åç
Dessa produkter har helt tagit bort min rosacea
Dessa produkter har helt tagit bort min rosacea nÀr ingenting alls har fungerat (antibiotika, mediciner, krÀmer hos dermatolog plus till och med sprutor för nÀsselutslag). Aktivator har dessutom som en fin bieffekt krymt mina porer och gjort huden slÀtare
Jag fick ett mail dÀr Dahl SkincareâŠ
Jag fick ett mail dÀr Dahl Skincare pÃ¥stÃ¥r att de ser att âjag inte kommit igÃ¥ng medâ deras produkter Ànnu. Det stÀmmer ju eftersom jag inte köpt nÃ¥got frÃ¥n dem och inte heller Àr intresserad av det. Respektera min privacy!

DAHL Skincare ããã®åç
Förut levererades varorna inom max 36h.
Förut levererades varorna inom max 36h.
Nu berÀknas de levereras inom 5 dagar plus att frakten blivit dyrare.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ