DAHLs produkter rÀddade min hy. Efter Ã¥r av dÃ¥lig hy sÃ¥ provade jag deras produkter och jag Àr vÀldigt nöjd! Har en mycket kÀnslig hy och aldrig upplevt problem sedan jag började anvÀnda deras produkt... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag har anvÀnt Dahls produkter i över 15 Ã¥r. NÀr jag började hade jag rosacea, svÃ¥r akne och mycket torr hud. Min hud var kÀnslig och svÃ¥r att balansera, och jag hade testat det mesta. Idag, 15 Ã¥r... ãã£ãšèŠã
Riktigt nöjd med produkterna. Köper de åter och åter igen. Det Àr inte bara produkten som Àr bra utan sjÀlva schemat man följer, tydligt och enkelt.
Supersnabb leverans och jÀttebra produkter! Handlat dessa i flera Ã¥r, testat andra under tiden av nyfikenhet - men blir alltid att Ã¥terkomma till Dahl. AnvÀnder enbart detta mÀrke för alla mina hudv... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Paketet levererades på mindre Àn 24h!
Otroligt snabb leverans som vanligt
Otroligt snabb leverans som vanligt. Förstår inte hur alla inte kan leverera lika fort.
Beroendeframkallande
TyvÀrr så Àr produkten beroendeframkallande
Så sköna att anvÀnda. De har hjÀlpt mig
snabbt och smidigt
JÀttesnabb leverans!
Dahl ansiktstvÀtt Àr hÃ¥ller acnenâŠ
Dahl ansiktstvÀtt Àr håller acnen borta. Kommer aldrig sluta.
Fantastiskt snabb leverans ochâŠ
Fantastiskt snabb leverans och produkterna har verkligen hjÀlpt min rosacea.
Supersnabb leverans och toppenprodukter!
Supersnabb leverans som alltid, produkterna Àr outstanding!!!
Otroligt bra produkter och otroligtâŠ
Otroligt bra produkter och otroligt snabb leverans ð
TyvÀrr en av varorna levererades trasig

DAHL Skincare ããã®åç
Oslagbar snabbhet och tydlighet iâŠ
Oslagbar snabbhet och tydlighet i leveransen!
Det stÃ¥r att den motverkar perioralâŠ
Det står att den motverkar perioral dermatitis och rosacea men så Àr inte fallet eftersom nÀr jag fick hem den så anvÀnde jag den 4 dagar och då huden blev vÀrre och nÀr jag kollade noga på produktens ingredienser så står det (fragrance) och detta skadar huden och gör perioral dermatitis vÀrre. Hur kan man ha det Àmnet på något som ska vara reparerande? Helt missnöjd.

DAHL Skincare ããã®åç
BÀsta mot rosacea
Produkterna passar min hud perfekt, dÀmpat min rosacea ordentligt.
Snabba och de bÀsta produkterna
Snabba och de bÀsta produkterna! HjÀlpt med min rosacea. FÃ¥tt tillbaka min hud igen. Ãr sÃ¥ jÀkla nöjd!
AnvÀnt i flera år nu, kommer aldrig sluta.
höga priser
BÀsta produkterna och snabb leverans.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ