DAHLs produkter rÀddade min hy. Efter Ã¥r av dÃ¥lig hy sÃ¥ provade jag deras produkter och jag Àr vÀldigt nöjd! Har en mycket kÀnslig hy och aldrig upplevt problem sedan jag började anvÀnda deras produkt... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag har anvÀnt Dahls produkter i över 15 Ã¥r. NÀr jag började hade jag rosacea, svÃ¥r akne och mycket torr hud. Min hud var kÀnslig och svÃ¥r att balansera, och jag hade testat det mesta. Idag, 15 Ã¥r... ãã£ãšèŠã
Riktigt nöjd med produkterna. Köper de åter och åter igen. Det Àr inte bara produkten som Àr bra utan sjÀlva schemat man följer, tydligt och enkelt.
Supersnabb leverans och jÀttebra produkter! Handlat dessa i flera Ã¥r, testat andra under tiden av nyfikenhet - men blir alltid att Ã¥terkomma till Dahl. AnvÀnder enbart detta mÀrke för alla mina hudv... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
BÀsta bÀsta hudvÃ¥rdsprodukter för acneâŠ
BÀsta bÀsta hudvårdsprodukter för acne samt oljig hud. Har anvÀnt massvis med andra dyra produkter från olika lÀnder men nu har jag Àntligen hittat en produkt som passar!
JÀttebra produkter som verkligen harâŠ
JÀttebra produkter som verkligen har fungerat på min acne! Alltid snabb leverans också.
Snabb leverans och uppdaterad info frÃ¥nâŠ
Snabb leverans och uppdaterad info från köp till leverans!
SÃ¥ sjukt snabba
Så sjukt snabba, får alltid dagen efter.
Snabb leverans och mycket bra produkterâŠ
Snabb leverans och mycket bra produkter som passar min hy!
BÀsta Dahl
Dahl har gjort underverk med min hud. Kommer ALDRIG att byta. Super bra produkter och snabb leverans.
Bara Àlskar!
Supersnabb leverans
Supersnabb leverans! Varorna funkar kanon också. Topp-betyg!
Bra och dryg dagkrÀm
Bra och dryg dagkrÀm! Dessutom galet snabb leverans, bestÀllde på eftermiddagen/kvÀll och dagen efter hade Postnord delat ut i brevlådan.
Tack
Otroligt snabb leverans
Otroligt snabb leverans! BestÀllde vid 16-tiden och fick det levererat innan klockan 10 dagen efter.
Produkterna funkar jÀtte bra för minâŠ
Produkterna funkar jÀtte bra för min Rosacea. Ãnskar lite rabatt ibland nÀr man Àr en trogen kund.
Produkterna kommer snabbt.
Toppen ð
Otroligt snabb leverans och vÀldigt braâŠ
Otroligt snabb leverans och vÀldigt bra varor ð
Alltid pÃ¥litliga och otroligt snabbâŠ
Alltid pålitliga och otroligt snabb leverans.VÀldigt bra produkter för problemhy. 5av 5 stjÀrnor
Allting går smidigt och lÀtt
Allting går smidigt och lÀtt. Kommer fram otroligt snabbt. Enda kruxet Àr att jag inte kan Àndra min e-postadress på mina sidor. Vilket gör att jag Inter får erbjudande.
Easy to order very quick deliveryâŠ
Easy to order very quick delivery fantastic products
Bra bemötande och snabb leverans
Jag gjorde bestÀllningen nÀr jag kom hem efter en hudkonsultation hos Aknespcialisten nÀr jag kom hem igår torsdag kl1630 jag får varorna dagen efter fredag kl1700. Iponerande! Tack för supersnabb leverans och för att jag får komma igång med min behandling snabbt. Stort Tack Mvh Peter
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ