Daikin Belux レビュヌ 2,274

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Onze airco werd vlot en zorgvuldig geplaatst. Toch zijn we wat ontgoocheld over het uitzicht op het balkon. Ik vind dat jullie bij de verkoop meteen afdeksystemen moeten voorzien. Tip: Het is nu perfe... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Elle travaille d'une maniÚre trÚs professionnelle et trÚs propre. Tous forage et carottage est fait un utilisant un aspirateur puissant: résultat pas de poussiÚre. Renseignements fourni avant commande... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Installation d'un climatiseur dans notre living. Exposition plein sud donc température élevée par grand soleil. ce climatiseur devrait nous aider à réduire la température ambiante lors des fortes ch... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Het centrum verkoopt niet, geeft enkel uitleg en kan mogelijks leveranciers opnoemen, afhankelijk van de werf. Het is aan de eigenaar zelf om te beslissen wie hij zal contacteren. Zeker de moeite waa... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 空調システム提䟛業者
  2. 暖房噚具提䟛業者
  3. ボむラヌ・暖房サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Ontdek de airco en warmtepomp oplossingen van Daikin | Pompes à chaleur et airco. Découvrez les solutions sur mesure chez Daikin

連絡先

Vlotte communicatie

Vlotte communicatie. Duidelijke afspraken

2026幎3月10日

Daikin Belux からの回答

Heel erg bedankt voor deze perfecte beoordeling! We zijn blij dat u van de service heeft genoten. Patrick

5぀星のうち5の評䟡

Project centrale verwarming vervangen door warmtepomp

We kregen een goede uitleg over de verschillende richtingen die we uit kunnen om over te gaan van cv op gaz naar warmtepomp met of zonder het behouden van de radiatoren. Ook het aspect sanitair warm water werd besproken.

2026幎3月25日

goede uitleg

2026幎3月12日

Daikin Belux からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We blijven ons verbeteren om uitmuntendheid te bereiken. Patrick

Very useful visit

Discussions were fruitful and a great learning experience to know my options and limits.

2026幎3月21日

Daikin Belux からの回答

A big thank you for this perfect rating! We are thrilled that you enjoyed the service. Patrick

5぀星のうち4の評䟡

Bonne explication du fonctionnement et

Bonne explication du fonctionnement et présentation des modÚles exposés. Pour une approche personnalisée il faut contacter un installateur

2026幎3月19日

Daikin Belux からの回答

Merci beaucoup pour votre retour positif. Nous sommes heureux que vous soyez satisfait(e) de notre service. Nous allons continuer à nous améliorer pour atteindre l'excellence. Patrick

Verzorgde uitvoering

Verzorgde uitvoering. Wat jammer van de meerkost.

2026幎2月26日

heel correct

heel correct. goede uitleg, na de werken alles netjes achtergelaten. Ook nadien nog extra hulp bij het aanmelden en het invullen voor de cashback.

2026幎3月5日

Tevreden klanten

Vriendelijke technieker die zijn werk tot in de puntjes afgewerkt heeft, we zijn heel tevreden van onze daikin toestellen .

2026幎3月1日

5぀星のうち5の評䟡

Zeer interessant voor wie in daikin geïnteresseerd is.

We werden vriendelijk ontvangen in een huiselijke sfeer. Daarna kregen we een drankje en een rondleiding met een duidelijke uitleg van de mogelijkheden die er waren.
Een aanrader.

2026幎3月15日

5぀星のうち4の評䟡

Zeer tevreden van daikin.

Wij zijn zeer tevreden van daikin en onze installateur wouter vrancken!

2026幎2月23日

Vriendelijke ontvangst

Vriendelijke ontvangst. Alle toestellen zijn aanwezig in de toonzaal. Goede uitleg over de werking.

2026幎3月12日

Nuttig en vlot

Efficient bezoek en volledige info voor warmtepompboiler Daikin. Ook meteen te bezichtigen.

2026幎3月7日

Topproduct

2026幎2月22日

5぀星のうち5の評䟡

Alles is binnen een redelijke termijn

Alles is binnen een redelijke termijn en erg professioneel afgehandeld door de installateur.De begeleiding na de verkoop is ook zeer goed verlopen.Proficiat en bedankt!

2026幎2月22日

Accueil sympathique

Accueil sympathique. Avons reçu les réponses à toutes nos questions techniques sauf bien sûr aux détails relatifs à une installation qui relÚvent plutÎt d'un... installateur

2026幎3月9日

Daikin Belux からの回答

Un grand merci pour cette note parfaite ! Nous sommes ravis que vous ayez apprécié le service. Patrick

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。