レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Manglede varmt vand og det lykkedes at hidkalde Dalmo samme dag - selvom vi ikke kendte hinanden. EfterfÞlgende har de besÞgt os endnu en gang og skiftet vandhane, lavet service pÃ¥ fyr samt indregule... もっず芋る

Levering og udskiftning af toiletskÃ¥l, samt underlimet vask efter prisoverslag. Arbejdet er perfekt udfÞrt, bÃ¥de toiletskÃ¥lens fugning og tilpasning, samt den undelimede vask er fuget/limet flot. Det... もっず芋る

Kom ud pÃ¥ dagen, hvor vi havde vÊret i dialog og fiksede vores opgave hurtigt og effektivt. Vi skulle have afmonteret en gammel radiator, og her var Mark til stor hjÊlp. Han fiksede dette, lÃ¥ste sig s... もっず芋る

SÃ¥ fik vi skiftet brusevÊg og dÞr samt skiftet hÃ¥ndvask med tilhÞrende underskab/skuffer. I samme entreprise blev 3 stk stophaner udskiftet samt blandingsbatteri og vandlÃ¥s. Christian og Mark e... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 配管工

圓該䌁業による蚘述

Vi elsker henvisninger og god omtale. Derfor gÞr vi alt hvad vi kan for at fortjene dem!

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

47件のレビュヌ

Manglede varmt vand og det lykkedes at

Manglede varmt vand og det lykkedes at hidkalde Dalmo samme dag - selvom vi ikke kendte hinanden. EfterfÞlgende har de besÞgt os endnu en gang og skiftet vandhane, lavet service på fyr samt indreguleret vores gulvvarme. I skrivende stund er de bestilt igen til at installere en håndklÊdevarmer.
Punktlige, grundige og virkelig serviceminded

2025幎9月3日

Dalmo får 5 stjerner!!!

Dalmos gode folk har klaret en stor del af vores gulvvarme som ingen fÞr har kunne få styr på. De har hjulpet os i nÞd ved lugtgener fra forkert konstruerede aflÞb, sprÊngte uderÞr, tilstoppede svÊre aflÞb, fejlkonstruktioner ved fyr, dryppende haner, udskiftet radiator, med mere. De leverer en excellent og hurtig service. Kloge og sÞde folk som er grundige og ordentlige og tÊnker helheder og helt fornuftigt. Giver gode råd og gÞr ikke noget unÞdigt. Det fÞles som en ekstremt stor tryghed at vide vi kan ringe til Dalmo! VÊr sÞde mod dem. De er unikke og vi skal vÊrne om gode folk som dem. Tak for jer, Dalmo!

2025幎8月7日
自発的なレビュヌ

Levering og udskiftning af toiletskål

Levering og udskiftning af toiletskål, samt underlimet vask efter prisoverslag. Arbejdet er perfekt udfÞrt, både toiletskålens fugning og tilpasning, samt den undelimede vask er fuget/limet flot. Det monterede er afprÞvet og testet for tÊthed. Prisoverslag er konkurencedygtigt. Meget venligt personale, mester og elev, der begge sÊtter en Êre i veludfÞrt arbejde, hvilket også ses på den afsluttende oprydning og bortskaffelse af affald.

2025幎7月31日
自発的なレビュヌ

UdfÞrt arbejde var fint, men prisen skuffer

Jeg fik udfÞrt en mindre VVS-opgave, som blev lÞst fint. Dog blev der faktureret for mere tid, end jeg oplevede der blev brugt, da en del af tiden gik med telefonsamtaler uden for min lejligheden ikke relevant for min opgave.

For det arbejde, der blev udfÞrt, fÞles prisen alt for hÞj, og jeg står tilbage med en fÞlelse af, at opgaven blev unÞdigt dyr.

Jeg vÊrdsÊtter det udfÞrte arbejde, men kan desvÊrre ikke anbefale ud fra denne oplevelse.

2024幎11月11日

Amagers bedste VVS’er

Vi fik taget en radiator ned og sat en ny op i vores lejlighed. Kontakten til Dalmo var grundig og behagelig. Vi fik en ca pris fra start og det holdt, ingen skjulte ekstra ting på regningen, alt stemte. Under opsÊtning var montÞr super sÞd og behagelig. Han var god til at vejlede og give sin egen mening så jeg var klÊdt på til at trÊffe nogle gode valg for placering og termostat mm. Derudover fik vi også en kop kaffe og hygge snak over arbejdet.
Jeg er så ovenud tilfreds med hele oplevelsen, at jeg varmt kan anbefalede Dalmo til alle.

2024幎8月28日
自発的なレビュヌ

PÃ¥lideligt og kompetent service af gulvvarme og varmt vand

Dalmo har serviceret vores gulvvarme og varmvandsanlÊg. Christian var meget imÞdekommende, og svarede tålmodig på alle mine spÞrgsmål, også på SMS. Han forklarede, hvorfor ekpansionsbeholderen skulle skiftes og indrettede anlÊgget prÊcis efter vores Þnsker. Han kom til tiden, og regningen var absolut i orden.

Stefan & Barbara

2024幎7月15日
自発的なレビュヌ

Vi kan kun anbefale dem til andre.

Vi har tidligere forsÞgt at få hjÊlp fra en anden VVS'er omkring skift af stophaner - dog uden de kunne få det til at lykkedes. Vi kontaktede derfor Dalmo VVS som skiftede dem på ingen tid og samtidig med hÞj service.

Vi kan kun anbefale dem til andre.

2024幎7月9日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。