レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

0 stjerner i kunde pleje Havde kÞbt en deal men fik at vide at bilen var alt for beskidt og at det kun var vedligehold i den pakke selvom, der stod noget andet da vi kÞbte dealen. Han virkede ikk... もっず芋る

Vandt en ozonbehandling af min bil. Bestilte tid og fik tilbud pÃ¥ rengÞring. Da jeg kom der ud, anbefalede de en dyrere rengÞring, men da jeg sagde at jeg ikke ville betale mere end det aftalte og... もっず芋る

Havde bestilt indvendig rengÞring plus rens af alle sÊder. SÊderne var mere beskidte end da bilen blev afleveret. Fuld af hvide skjolder. Ruderne var ikke pudset og bilen kun pletvis stÞvsuget.... もっず芋る

Jeg kom med en virkelig ulÊkker bil, med store plamager og fedt pletter, snavs og mug pÃ¥ mÃ¥tter er helt vÊk. Alt snavs og fedt pletter, indtÞrret chokolade pÃ¥ panellet og i sidelommerne, sÞdeindtrÊk e... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌ ディテヌリング業
  2. カヌコヌティング店
  3. ハむダヌ サヌビス
  4. 掗車

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Aalborg Bildampvask-Bilpleje og klargÞring center tilbyder professionel rengÞring biler ved Aalborg Storecenter. Ny form for bilvask.( Steam car wash)

3.0

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

155件のレビュヌ

Ingen til stede trods tidsbestilling

Jeg bookede en tid for to uger siden til rengÞring af bil indvendigt og har fået en bekrÊftelse på tiden.

Har forsÞgt at ringe til dem hele dagen for at få bekrÊftet, at jeg har en tid, samt sendt en e-mail, men jeg har ikke fået noget svar.

Da jeg ankommer til stedet er det lukket på trods af at jeg har en tid. En kvinde, som arbejder i nabofirma informerede om, at det sker hele tiden.

2021幎10月19日

Ligeglad med bookinger

Man booker en tid via deres hjemmeside, men når man kommer til aftalt tid så er der lukket og låst på trods af man får ikke en men hele to bekrÊftelser på tiden fra dem. Og ingen reaktion på efterfÞlgende mail og opfÞlgning.

2021幎10月1日
自発的なレビュヌ

Synes det er latterligt elendigt at man

Synes det er latterligt elendigt at man kan ringe derud og sige at man har haft en syg hund i bilen der har brÊkket sig sÃ¥ man skal ha varerummet gjort rent hvortil de svare at “det kan vi sagtens klare, du kommer bare herud”
SÃ¥ tager man den 40 min lange kÞretur bare for at komme ud og fÃ¥ af vide at de altsÃ¥ ikke ville gÞre en bil ren der havde vÊret hund i for sÃ¥ skulle de gÞre deres udstyr rent for at de nÊste biler ikke kommer til at lugte

Og det kunne man ikke ha sagt i telefonen!?!? Forbandede klamphuggere!!!!

2021幎7月14日
自発的なレビュヌ

kÞbt en deal til Hobro damp og

kÞbt en deal til Hobro damp og håndvask....utroligt deal bruger dette firma. En meget trÊls oplevelse...han gad ikke tage vores person uden at få flre penge oveni det jeg havde betalt for deal...så måtte kÞre 2 x 50 km til ingen nytte...en ubehagelig person---bilen var nyvasket og kun 1,5 år gammel. men efter fÞlgende lÊst alt det som brugere har at sige om dette firma...negatavitet og dårlig oplevelse som det mest fremherskende

2021幎6月30日

Buler

Jeg sÃ¥ pÃ¥ nettet Aalborg bildampvask laver smÃ¥ buler de vil gerne have man mÞder op sÃ¥ de kan se skaden, sÃ¥ det gjorde jeg, men da jeg kom var der en halv sur mand der bare sagde det gÞr vi ikke mere. stÃ¥r pÃ¥ jeres hjemmeside sÃ¥ fjern det dog sÃ¥ man ikke kÞrer forgÊves. Helt fra fr havn det sgu ikke i orden😡

2021幎4月7日

KÊmpe og arrogant idiot

KÊmpe og arrogant idiot. Beder os om at kÞre helt ud til ham, hvor han så siger at han ikke vil lave nogen form for rengÞring og at jeg bare skal smide min bil ud, fordi at der åbenbart var for meget at rengÞre. RÊdselsfuld attitude

2021幎3月17日
自発的なレビュヌ

Hold jer langt vÊk fra dem

Hold jer langt vÊk fra dem ! Aldrig har jeg fået så dårlig en betjening og mÞdt så ubehÞvlet mennesker ! KÞbt et Deal hos dem i sommers til min aygo.... da jeg kom og hentede den var der flere ting jeg undrede mig over som ikke var lavet ordentligt!! Spurgte ind til det og blev bare svaret meget ubehageligt tilbage ,jeg sagde til sidst at jeg aldrig ville benytte mig af dem mere, og fik det svar at jeg aldrig skulle komme ud til dem igen ! Jeg var rystet over denne betjening .

2021幎1月5日

HOLD JER VÆK!!!

Kan absolut IKKE anbefales, de sÊlger deals til kr. 349,- (de skriver normalpris 1220,-)nÃ¥r du sÃ¥ kommer med bilen, er der nÊrmest intet med i prisen og lige pludselig skal du betale 2000,- oveni dit dealbevis🙄
For som medarbejderen sagde, man kan jo ikke fÃ¥ en bil rengjort for 349,-, da jeg nÊvnte det var en deal hvor i skriver normalprisen er 1220,- grinede han bare, slog ud med armene i vejret og gik🙄 SÃ¥ forventer jeg kan fÃ¥ mine to beviser refunderet ved DOWNTOWN, da det jo er falsk markedsfÞring
Skal siges det var en Ford Ka jeg skulle have rengjort, så det var ikke fordi jeg kom med en stor bil - så tror kun det er lejetÞjsbiler de rengÞr/polerer for de 349,-

2020幎12月16日
自発的なレビュヌ

Forsikringsselskaber henvender sig forgÊves.

Siden 31/7-20 hvor jeg skrev en anmeldelse herinde omkring Damp-Vask i Aalborg så har mit forsikringsselskab forsÞgt og kontakte dem uden held.

“Vi har lÞbende kontaktet Ålborg Bildampvask for at fÃ¥ deres forsikringsoplysninger.
Vores henvendelser er ikke blevet besvaret og det har derfor ikke vÊret muligt at fremskaffe deres forsikringsoplysninger.”

Mere useriÞs firma skal man lede lÊnge efter.
De vil gerne tjene hurtig og nemme penge, men udbedre de ÞdelÊggelser de laver vil de ikke, sÃ¥ lader man da bare vÊr med og svare.😡

Utroligt man intet kan gÞre!
Sådan firmaer kan forsÊtte uden konsekvenser..

Så kan kun sige LAD VÆR MED OG BENYTTE JER AF DEM!!!!!!!

2020幎12月16日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ