0 stjerner i kunde pleje Havde kÞbt en deal men fik at vide at bilen var alt for beskidt og at det kun var vedligehold i den pakke selvom, der stod noget andet da vi kÞbte dealen. Han virkede ikk... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vandt en ozonbehandling af min bil. Bestilte tid og fik tilbud pÃ¥ rengÞring. Da jeg kom der ud, anbefalede de en dyrere rengÞring, men da jeg sagde at jeg ikke ville betale mere end det aftalte og... ãã£ãšèŠã
Havde bestilt indvendig rengÞring plus rens af alle sÊder. SÊderne var mere beskidte end da bilen blev afleveret. Fuld af hvide skjolder. Ruderne var ikke pudset og bilen kun pletvis stÞvsuget.... ãã£ãšèŠã
Jeg kom med en virkelig ulÊkker bil, med store plamager og fedt pletter, snavs og mug pÃ¥ mÃ¥tter er helt vÊk. Alt snavs og fedt pletter, indtÞrret chokolade pÃ¥ panellet og i sidelommerne, sÞdeindtrÊk e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Aalborg Bildampvask-Bilpleje og klargÞring center tilbyder professionel rengÞring biler ved Aalborg Storecenter. Ny form for bilvask.( Steam car wash)
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super rengjorte biler
Super rengjorte biler - sender min bedste anbefaling ððŒ
Monkey shine - spild af penge..
Har vÊret en tur ved aalborg dampvask på en deal til 999.- for en pakke 4, og 6.. (+ 200kr ekstra for udvendigt og 200kr ekstra indvendigt da det var en stationcar) men efter at have hentet bilen, må jeg sige det er slet ikke gjort ordentligt. Ratstammen var slet ikke gjort ren, bundmåtten var ikke rengjort ordentligt, radio/ramme vat stadig beskidte, kopholdere var stadig beskidte og ikke ordenligt rengjort. DÞrsider var ikke ordentlig rene, gearposen lander stadig stÞv/skidt. Motorrummet var kun lige blevet sprÞjtet med shine slet ikke rengjort de mest nemme steder. SÊderne havde man kun renset på fladerne og ikke taget kanterne. TankdÊkslet var ikke rengjort. Og så var den sÞlet ind i venylmakeup, pedalerne var sÞlet ind. Så måtte holde ind på en tank pg tÞrre dem af hvis jeg skulle indgå en ulykke.
Ren monky shine virkelig spild af penge
Ok rengÞring og betjening
Ok rengÞring og betjening. Som forventet i forhold til kÞb af deal bevis.
DAMP-VASK.DK lavede en skade pÃ¥ min bilâŠ
DAMP-VASK.DK lavede en skade på min bil ifbm. rengÞring. Den nÊgter de kategorisk at erstatte, og de har INGEN FORSIKRING! JÞsses. Spar dig selv for en masse besvÊr og gå langt udenom dette firma. For uanset hvor billigt de sÊlger deres ydelser på DEAL.DK, er det bestemt ikke hovedpinen vÊrd. HåblÞst foretagende.
For 1 Ã¥r siden kÞbte jeg en deal tilâŠ
For 1 år siden kÞbte jeg en deal til 349. Min bil var meget beskidt og jeg kunne godt regne ud at den skulle have noget ekstra . Han påmindede mig venligt om at jeg skulle passe bedre på min bil - hvilket han havde fuldstÊndig ret i. Jeg fik renset lakken og fik derefter lakforsegling . Og bilen var som ny da jeg hentede den igen. Jeg får så fast et rabatkort hvor jeg kommer med den hver 3. måned . Rabatkortet lyder på 349 kr og jeg har nu vÊret ude med den 4 gange og kun betalt de 349 kr . Bilen er hver gang som ny, og jeg nyder at kÞre derfra i en skinnende bil.
Absolut en god service .
Jeg havde ikke på noget tidspunkt forventet at bilen kunne gÞres ren fÞrste gang, på dealen til 349 da bilen var ekstremt beskidt. Men det blir den fremover . Så for 349 kr blir min bil gjort skånsomt ren hver 3 måned . Har anbefalet dampvask til mange :-)
fantastisk service og fantastiskâŠ
fantastisk service og fantastisk resultat.
Jeg har brug dem flere gange, både ved rengÞring som vedligeholdelse og når jeg har skulle aflevere leasingbil tilbage eller sÊlge en bil.
Der er ingen opgave de drenge ikke kan klare. Jeg kan varmt anbefale dem.
Snyd eller snyd?
Et gavekort som man betaler for, men alligevel ingen vÊrdi har. Utroligt de stadigvÊk er kÞrende. Svarer til at kÞbe et gavekort til restaurant, men vil du have kÞd og sovs med koster det ekstra.
Super lÊkker service og pÊn rengÞring
Super lÊkker service og pÊn rengÞring. Kan varmt anbefales, i hvertfald ikke sidste gang jeg kommer herhen ð
Aldrig har jeg fÃ¥et sÃ¥ dÃ¥rligâŠ
Aldrig har jeg fÃ¥et sÃ¥ dÃ¥rlig behandling. Havde en deal fra deal.dk som jeg havde fÃ¥et en tid til i dag og da jeg kom Ã¥bnede han dÞrene og sagde at den ikke ville blive ren med den deal jeg havde kÞbt som indebar pakke 2 og 6. Ãhh sagde jeg sÃ¥.. Jeg regner bare med at fÃ¥ de ting gjort rene som dealen lyder pÃ¥. Og hvis du ikke kan fjerne hundehÃ¥r fra bagagerum gÞr det ingenting.
Men han blev ved med at holde på at jeg bare ville klage bagefter så jeg skulle bare kontakte deal.dk og få mine penge tilbage.
Stod nÊrmest måbende over hans behandling af kunder. Men måtte kÞre igen. Nu håber jeg da bare jeg kan få mine penge tilbage.
Kan på ingen måde anbefale denne rengÞringsmand. Sådan snakker man bare ikke til kunder.
God service og super rengÞring
God service og super rengÞring, fÞles som en helt ny bil igen.
Rigtig god service
Rigtig god service. Vi kom med en meget beskidt bil, og aftalte en pris for rengÞring. Da vi hentede bilen var den som ny, og de havde gjort den meget mere ren end vi havde forventet. Flinkt personale. Vi kommer igen!!
Aldrig mere Aalborg Bildampvask.
KÞber en deal til 349,- og ved godt, at jeg kommer til at betale ekstra for bilens stÞrrelse. Bilen er en Volvo v40. Han kigger på bilen 30 sek. og siger, at det kan de ikke gÞre. Jeg spÞrger, om de ikke bare kan gÞre hvad de kan for belÞbet, det er trods alt en vÊrdi på 1000 kr. på dealen, det gider han ikke. KÞrer efterfÞlgende op på Skalborg Bakke til Central Car Wash, som vil gÞre det for 700 kr., så er det jo underligt, at han ikke vil til en deal til vÊrdi på 1000 kr. der var ingen deal over det. Det er kun for at tiltrÊkke kunder. Aldrig mere
Aalborg Bildampvask.
Brug dine penge et andet sted!
Brug dine penge et andet sted!! Jeg har sjÊldent oplevet så dårlig service (eller mangel på samme) og at blive talt så meget ned til i Danmark... Hele vejen igennem en meget ubehagelig oplevelse!
Jeg lejer jÊvnligt min bil ud og havde netop fået den nyrengjort tilbage fra en sÞd lejer dagen inden, hvilket jeg fortalte da jeg overleverede bilen til Aalborg Bildampvask. Til det fortalte han mig, at så ville de ikke kunne gÞre mere end der allerede var gjort. Det lÞd lidt mÊrkeligt, men jeg kunne ikke på stående fod huske hvad der var inkluderet i den "indvendige rens" jeg havde booket, men jeg mente dog at der skulle vÊre damprens og grundig stÞvsugning inkluderet (det viste sig, at det bare var en alm. stÞvsugning, men ikke mellem sÊder osv. - ikke lige dét jeg havde forventet ved en "bilklargÞring").
Da jeg spurgte, om ikke der var en damprens med i den indvendige pakke, belÊrte han mig om, at den lille pakke jo ikke rengÞr men kun desinficerer, og at jeg skulle have kÞbt en store pakke, hvis jeg ville have at bilen blev gjort rent med damp. Jeg fortalte, at det havde jeg ikke kunne lÊse mig til på deres hjemmeside, hvilket resulterede i, at han blev sur på mig og fortalte, at de altså havde haft 500 kunder allerede (med det tror jeg han mente, at de andre kunder havde forstået hvad der var inkluderet, så det var i hvert fald ikke ham, der gjorde noget galt, men bare mig, der ikke forstod det)...
Mens han på nedgÞrende vis og på nÊsten uforståeligt dansk fik forklaret mig ovenstående, forsÞgte jeg febrilsk at finde hjemmesiden på min mobil, så jeg kunne se, hvad der rent faktisk var inkluderet i den pakke jeg havde kÞbt, da jeg helt oprigtigt ikke forstod hvad han forsÞgte at forklare mig - både pga. sprogbarrierer og fordi det ganske simpelt ikke var forklaret med et gran af overbÊrenhed eller imÞdekommenhed.
Han havde dog ikke tålmodighed til, at jeg ville undersÞge hvad der var inkluderet, så efter at have snakket sammen i sammenlagt 4-5 minutter, fortalte han mig, mens han var på vej tilbage mod vÊrkstedet, at "nu kunne han altså ikke bruge mere tid på mig, så jeg skulle trÊffe en hurtig beslutning, om jeg ville have en rengÞring eller en refundering". Det skal dertil siges, at han ikke kunne love, at jeg kunne få pengene retur hvis man sÞgte om en refundering. Det var hele vejen igennem utrolig tydeligt at mÊrke, at han mener, at hans tid er for dyrebar til at snakke med kunder. Jeg ved ikke, hvad det er for en måde at bygge en forretning op på, og jeg er ikke sikker på at det bliver ved at lÞbe rundt... Jeg vil i hvert fald til hver en tid fraråde folk at bruge deres penge derude, desvÊrre. Jeg valgte en refundering, for jeg ville helt Êrligt hellere miste pengene end at interagere ét minut lÊngere med ham, så ubehageligt var det.
Det eneste positive var, at jeg rent faktisk endte med at få mine penge retur, men det skal jeg vist takke Downtown for, da det var dem jeg havde kÞbt vÊrdibeviset hos. Det var ikke fÞrste gang, de havde lavet refunderinger derude fra ;-)
ForfÊrdelig oplevelse!
Havde kÞbt en deal til 600 kr., som bestod af pakke 2 og pakke 6.
Vi havde lÊst at hvis bilen var beskidt, så ville der komme en ekstra regning. Så vi havde på forhånd selv stÞvsuget, rengjort indvendigt og vasket det vÊrste vÊk udvendigt. Alligevel får vi tudet Þrene fulde af at bilen er meget beskidt, til trods for at vores 1,5 år gamle bil, ikke har vÊret så ren i lang tid.. Men ja, vi er jo kommet med den fordi den ikke er ren!
Der skal en hvid brud ind og ud af den om et par dage, så bilen skal skinne!
Da vi skal hente den, undrer vi os over at der er pletter på sÊdet, da det ikke er noget vi har lagt mÊrke til fÞr.. Men vi får at vide at så kan vi kÞbe en dybdegående sÊderens, det er vi selvfÞlgelig ikke interesseret i..
derud over er der en del steder, hvor de ihvertfald på ingen måde har gjort sig umage, og det er jo hurtigt afslÞret, da vi har en hvid bil. Vi påpeger bare 1 enkelt sted, for det er der kjolen skal ind og ud..
Men fra start, bliver vi hÞvlet ned!!! De er så voldsomt uforskammede, men vi fik at vide at vi ikke kunne forvente mere for 350 kr. Vi brugte en del tid på at prÞve at forklare at det var 600 kr. + tillÊg da det er en station car..
Vi blev aldrig enige!!
Men vi kommer ihvertfald ALDRIG igen!!
Fuldt ud tilfreds
God service med et fantastisk resultat - min bil er som ny igen ð Kan kun anbefale herfra!
SÃ DAN SKAL DET GÃRES
Har lige fået en ny bil igen takke vÊre Aalborg Bildampvask, den skinner som ny selv fÊlge og dÊk,
lugter som da den var ny, de var fÊrdig fÞr tid og til den aftalte pris, så mine bedste anbefalinger herfra.
Ole Kokholm.
God service og rigtigt flot resultat
God service og rigtigt flot resultat - kan klart anbefales :)
KÞbt et tilbud
KÞbt et tilbud, og wow bilen har aldrig vÊret så ren siden jeg kÞbt den. Kommer gerne igen når bilen trÊnger.
Aldrig mere Aalborg Bildampvask.
KÞber en deal til 349,- og ved godt, at jeg kommer til at betale ekstra for bilens stÞrrelse. Bilen er en Skoda Fabia. Ringer for at bestille tid og får at vide, at jeg skal booke online. Nu har jeg betalt 349 og jeg ved ikke, hvad jeg kan få for de penge. Jeg vÊlger to pakker indvendig og 2 pakker til udvendig. Jeg skulle give 750,- EKSTRA for at få bilen rengjort. Jeg er glad for, at der ikke var 25 grader eller mere udenfor. For at der ikke skal vÊre fugt i bilen bagefter, lader de bilen stå i tomgang med fuld varme og blÊs. Jeg havde sÊdevarme de nÊste 50 km vi kÞrte. Fakturaen på de 750 blev betalt kontant. Fakturaen kunne vÊre lavet tilfÊldigt på computeren og de 750 kunne ryge lige ned i lommen. Jeg kommer der aldrig igen. Der var ingen deal over det. Det er kun for at tiltrÊkke kunder. Aldrig mere
Aalborg Bildampvask.
Havde 6 stjerner vÊret muligt havde deâŠ
Havde 6 stjerner vÊret muligt havde de fået det ! Super service, en bil der blev rengjort ud over alle forventninger ! Så hvis i har en bil fyldt med hundehår og andre genstridige pletter så er det her stedet for dig !
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ