PGVG.no レビュヌ 1,751

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Kundeservice 10/10🔥 Om du stikker innom butikken vil du fÃ¥ hjelp fra A til Å. Her er det lite fokus pÃ¥ mer salg, men pÃ¥ hva du som kunde trenger. For oss som ikke forstÃ¥r stort av det tekniske ka... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fikk fÞrst en fantastisk service hos PGVG pÃ¥ Sortland da jeg var pÃ¥ besÞk hos familie der. Var ogsÃ¥ sÃ¥ fornÞyd med Endura T22 sÃ¥ jeg mÃ¥tte bestille en til nÃ¥r jeg kom hjem, og det var veldig rask leve... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Veldig fornÞyd!! Har vÊrt i butikken flere ganger, og ogsÃ¥ handlet pÃ¥ nett. Begge deler var positive opplevelser. I butikken var det rikt utvalg, god oversikt, og fikk god veiledning og tips nÃ¥r jeg... もっず芋る

䌁業情報

1. 電子タバコ店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Norges ledende nettbutikk av Elektroniske Sigaretter, Ejuice og Dampevarer. Esigarett og damp raskt hjem til deg!

連絡先

(1,751)

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Super rask responstid

Har handlet et par ganger i denne nettbutikken og vil fortsette å handle der. Bortsett fra at de har den varen jeg vil ha, er den uvanlige korte leveringstiden det desidert beste. Under 2 dager fra jeg bestilte på nett, til varen var levert i postkassen min.

2023幎12月6日

Kundeservice 10/10🔥

Kundeservice 10/10🔥
Om du stikker innom butikken vil du få hjelp fra A til Å. Her er det lite fokus på mer salg, men på hva du som kunde trenger.
For oss som ikke forstår stort av det tekniske kan de som jobber der gi en forklaring selv en på 80 skulle forstått. (Skulle til å skrive selv ett barn, men vis meg den ungen som ikke forstår tekniske ting... )
Anbefaler pÃ¥ det aller sterkeste Ã¥ dra innom butikken om du ikke vet helt hva du vil ha. Du fÃ¥r ogsÃ¥ muligheten til Ã¥ teste e juice, sikkert fler enn meg som har gjort bom kjÞp pÃ¥ nett. 😅

2023幎9月12日
5぀星のうち3の評䟡

Halo Freedom Juice

En god rund smak av denne tobakksmaken på innpust,men ikke så sÞt som beskrevet.
På utpost har den en musk parfymeaktig som jeg personlig ikke satte pris på og derfor får denne kun 3 ☆.

2023幎11月19日
5぀星のうち5の評䟡

Rask levering, bra produkt.

Bestilte Tirsdag kveld, og fikk pakken på Torsdag. Raskeste levering jeg har opplevd.

Hvis det er fÞrste gang du bruker vape som meg, anbefaler jeg denne siden veldig. De har flere alternativ til Start kit, og masse forskjellige smaker.

2023幎9月7日

Dette er den beste!

Av alle dampebutikker jeg har vÊrt i topper pgvg alt og alle! Om du er opptatt av kvalitet fra en seriÞs aktÞr innen damp er PGVG den eneste butikken som er gjennomfÞrt bra og proffesjonell! De setter standarden for hvordan en dampebutikk skal vÊre.

2023幎4月3日

pgvg fikser!

Fikk feil coiler en gang, sendte mail om det og allerede neste virkedag var nye coiler på vei. Fikk beholde de feilsendte og de nye riktige uten ekstra kostnad!
SeriÞse og hyggelige folk som ordner fort opp.

Anbefaler pgvg.no pÃ¥ det varmeste👍🏌

2023幎2月19日
5぀星のうち1の評䟡

ADVARSEL! ALDRI MER PGVG.no!!

Har handlet online flere ganger hos pgvg.no, her er problemet: Fleste av flaskene av longfill som jeg har kjÞpt har forseglingen av flaskene vÊrt brutt. Noen av flaskene har hatt mindre vÊske innhold enn det som normalt skal vÊre der! Siste bestilling jeg hadde hos dem, var alle 4 Twelve Monkeys Mangabeys forseglingen brutt, og smaken var absolutt IKKE slik den skal vÊre! Har brukt Mangabeys i flere år, men her hadde de tydeligvis blandet den ut med noe annet. For meg virket det som om de hadde tynnet ut flasken med basevÊske uten smak. Flaskene hadde også gått ut på dato. Kommer aldri til å bestille der igjen. Dette går ikke ann, PGVG.no!!

Til PGVG.no som har svart på denne anmeldelsen:
Jeg har bestilt vapejuice fra andre leverandÞrer, mange, mange ganger, og brutt forsegling har aldri skjedd ved ankomst til meg gjennom posten. Kun fra dere. Dette er heller ikke fÞrste gang der forseglingen er brutt. Jeg har hatt andre ordre fra PGVG.no der forseglingen er brutt. Jeg har også mottatt brukte batterier i et annet ordre der jeg har bestilt batterier fra PGVG.no
Mistanken min mot PGVG.no er at dere i enkelte tilfeller tynner ut originalinnhold i vapejuice med basevÊske for å spare penger.
Det ser ut til at dere absolutt bryter forbrukerrettigheter ved kundeforhold.
Forsegling er noe produsentene av vapejuice lager, som er en forsikring om at ingen har tuklet med flaskene når kunden mottar disse.

PGVG.no har mistet meg som kunde, og dette er til advarsel til andre som handler hos denne leverandÞren!

2022幎4月22日

PGVG.no からの回答

Hei Petter, dette var svÊrt trist å hÞre at du har en dårlig opplevelse med oss. FÞrst kan jeg garantere at vi aldri bryter forsegling på flasker, ei heller blander noe annet i produktet enn produsenten har gjort. Hva som har skjedd her tÞr jeg ikke altså ikke å si om ikke det har skjedd noe i frakten til deg. Ber deg ta kontakt med oss på vapemail@pgvg.no så skal vi uansett rydde opp i dette for deg.

Kundeservice

5぀星のうち1の評䟡

Kommer ALDRI til å handle her

Kommer ALDRI til å handle her! Frekk hykler bak kassen med null service! Ansatte står i et glassbur bak kassen UTEN munnbind og nekter min kone og meg å handle der.

2022幎1月25日

PGVG.no からの回答

Hei Just D. Det var svÊrt trist å hÞre om din opplevelse av oss, det oppleves som litt vanskelig å forstå at vi har nektet deg å handle hos oss, det gjÞr oss ikke akkurat til en god butikk. Det eneste som gjÞr at vi ikke kan tillate handel hos oss er eventuelt om man ikke har fylt 18 år. Men ta gjerne kontakt med oss videre så vi kan forstå hva som har skjedd her.

Kundeservice

Utmerket

Har handlet fra PGVG flere ganger og har bare gode erfaringer.

2021幎9月7日

PGVG.no からの回答

Hjertelig takk for den gode omtalen :) Det setter vi umåtelig pris på!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。