Dancenter レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Greit, men litt slitt sommerhus med god plass. Fint med det lille bassenget innendørs, når vi har med barn. At solcellepanelene tømmer overskuddsenergi i bassengrommet, gjør imidlertid varmen der inn... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Fint og rolig sted med stor hage. Veldig hyggelig og hjelpsomme verter som bl.a. sørget for at vi fikk tilgang til SVTV4 under VM i fotball. Lite, eldre hus som var pent innredet. Liten frokostterrass... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Alt var som bildene og beskrivelsen i annonsen. Vi måtte ta kontakt med Dancenter da kloaken gikk tett. Det ordnet seg raskt, og gikk ikke utover ferie oppholdet vårt.

5つ星のうち4の評価

Enkelt å bestille, enkelt med nøkkelutlevering og innlevering Kunne gjerne vært en perm som ligger på bordet ved ankomst og som gir nødvendig informasjon om alt ved huset og leieforholdet

企業情報

1. 旅行・休暇

さまざまな外部ソースから提供された情報

Med flere enn 7.000 feriehus i Skandinavia, er DanCenter en av markedets største formidlere av feriehusutleie. Hos DanCenter finner du feriehus i alle prisklasser i alle de populære ferieområdene i Danmark, Sverige og Norge. Om dere kun er to som skal på tur, eller om dere skal på ferie med hele familien og ser etter et sommerhus med plass til hele gjengen, så finner du helt sikkert det rette feriehuset hos DanCenter. Hos DanCenter kan du leie et feriehus fra 2 dager til 3 uker. Store deler av året kan du fritt velge ankomstdag, og med et enkelt klikk får du se alle last minute-tilbud.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 84

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Fantastisk feriehus med perfekt…

Fantastisk feriehus med perfekt beliggenhet til strand 🤩

Hei,

Det er fantastisk å høre at du hadde en flott opplevelse i feriehuset vårt og at beliggenheten var perfekt for deg å nyte stranden! Vi håper å se deg igjen snart.

5つ星のうち5の評価

Et flott og velutstyrt feriehus som rommet det meste for liten og stor!

Et flott og velutstyrt hus som rommet alt vi kunne ønske for en ferie.
4 barn mell 5 og 9 år, en tenåring og 5 voksne kunne boltre seg med mye forskjellig. Innendørs svømmebasseng, elektronisk dartspill ++, jaccuzi. 40 min til løvepark og legoland. Vi er superfornøyd med oppholdet.

Hej,

Takk for at du delte din positive opplevelse med oss! Det høres ut som om dere hadde en fantastisk ferie med mye moro og avslapning. Vi er glade for å høre at huset var velutstyrt og at dere hadde alt dere trengte. Vi håper å se deg igjen snart!

~Theo

Et fantastisk fint sommerhus

Et fantastisk fint sommerhus, lyst og moderne. God plass til storfamilien, både inne og ute. Perfekt beliggenhet i forhold til strand og turveier.

Hoi,

Bedankt voor je geweldige recensie! We zijn blij om te horen dat je hebt genoten van je verblijf in ons zomerhuis. Het is geweldig om te weten dat de lichte en moderne ruimte, samen met de ruime ruimte zowel binnen als buiten, een comfortabele setting bood voor je uitgebreide familie. We zijn ook blij dat de locatie van het huis dicht bij het strand en de wandelpaden bijdroeg aan je ervaring. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor meer memorabele momenten!

~Arthur

Feriehuset var som beskrevet

Feriehuset var som beskrevet, god standard og kjekk beliggenhet. Vi var ni voksne og fire barn i et hus beskrevet til seksten personer. Utstyrt godt. Innebassenget ble flittig brukt. God plass til voksne også. Fine tur og joggemuligheter rett utenfor døren.

2024年7月20日

Hej,

Takk for at du delte din positive opplevelse med oss! Det er flott å høre at feriehuset var som beskrevet og at du hadde en god opplevelse med beliggenheten, utstyret og bassenget. Det er flott å høre at dere hadde god plass og at det var fine tur- og joggemuligheter i nærheten. Vi håper å kunne ønske deg velkommen tilbake igjen i fremtiden!

Effektivt og ryddig

Effektivt og ryddig , ingen kø med nøkkelboks løsning, og strømmålen digitalt. Ren fin hytte som ligger sentralt.

Hej,

Tusind tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at du havde en effektiv og problemfri oplevelse med vores nøgleboks og digitale strømmåler. Det er også fantastisk at høre, at hytten var ren og godt placeret. Vi håber at byde dig velkommen igen i fremtiden

~Agnes

5つ星のうち4の評価

Flott hus tilpasset mange mennesker i alle aldre.

Flott hus tilpasset mange mennesker, med mange aktiviteter for alle aldre, billiard bordtennis dart basseng sklie.

2024年7月17日

Dancenter からの回答

Tusen takk for at du delte din erfaring med oss! Det høres ut som om du hadde en fantastisk tid på ferieboligen vår med alle de morsomme aktivitetene som var tilgjengelige. Vi er glade for å høre at huset passet godt til behovene dine og at du fant noe for alle aldre å gjøre. Vi håper å se deg igjen snart!

~Anna

5つ星のうち5の評価

Klare og lettforståelige instrukser for…

Klare og lettforståelige instrukser for hvordan man avleser målere, hente nøkler, betale for opphold, m.m

hei,

Takk for tilbakemeldingen din! Vi er glade for å høre at instruksjonene våre var klare og lettforståelige. Vi jobber hardt for å gi våre gjester en problemfri opplevelse fra bestilling til utsjekking. Vi håper du hadde et flott opphold og ser frem til å ønske deg velkommen tilbake snart!

~William

5つ星のうち5の評価

Positivt at man bare ved å holde…

Positivt at man bare ved å holde musepilen på utleiehus så kunne man se beliggenhets-området på kartet.

2024年7月22日

Hei,

Det er flott å høre at du fant vår kartfunksjon nyttig! Vi prøver alltid å gjøre det enklere for våre gjester å finne det perfekte stedet å bo. Takk for at du valgte oss for ditt opphold!

~Arthur

5つ星のうち1の評価

Vi misforstod avlesningen på strøm og…

Vi misforstod avlesningen på strøm og vann,da vi skulle dra .vi prøvde å redigere ,men det gikk ikke .Prøvde da å ringe det lokale Dansenteret ,men stod i kø i timesvis. har derefor ikke fått betalt for strøm og vann .

2024年7月20日

hei!

Takk for at du tok kontakt med oss ​​om problemet med strøm- og vannavlesningene i feriehuset vårt. Vi vil gjerne gjøre ting riktig og hjelpe deg med betaling for strøm og vann. For å lette dette, kan du sende oss en e-post på depositum@dancenter.com? Vårt dedikerte team vil undersøke og løse problemet umiddelbart. Takk for tålmodigheten og samarbeidet. Vi ser frem til å løse denne saken for deg.

~Noah

Koselig og fin feriebolig

Fin beliggenhet, rent og pent. Nøkkelboksen systemet fungerte veldigbra.
4 stjerner fordi det manglet kjøkkenkniver. (brødkniv osv)

hei!

Takk for din positive anmeldelse! Vi er glade for å høre at du likte beliggenheten, rensligheten og nøkkelbokssystemet til feriehuset vårt. Vi beklager ulempene dette medfører. Vi er glade for at du totalt sett hadde et hyggelig opphold. Vi vil fortsette å jobbe med å forbedre tjenestene og fasilitetene våre.

~Noah

5つ星のうち2の評価

Du får hva du betaler....

Baderom var ikke vasket på lenge. Klaget til Dancanter som sendte ut personell for en grundigere rengjøring. Huset bar et preg av manglende rengjøring fra tidligere beboere. Mye døde fluer I vinduskarmer og spindelvev. Huset manglet også rene tørkehåndklær til bad og kjøkken. De som var der fra før av var skitne og ikke vasket.
Ellers et fint hus I landlige omgivelser, lite trafikk og støy fra andre beboere.

2024年6月29日

hei!

Takk for at du deler opplevelsen din med oss. Vi beklager virkelig at du måtte gå gjennom dette under oppholdet. Vennligst skriv oss en e-post på lejerservice@dancenter.com slik at teamet vårt kan se på ulempene du måtte gjennom og jobbe med å gi deg den best mulige løsningen.

~Tony

5つ星のうち4の評価

Fint hus med god plass og beliggenhet

Fint hus med god plass og beliggenhet. Godt uteområde med hagemøbler . Kan sitte ute flere steder å nyte solen. Kort vei til stranden, stille og rolig feriehusområde. Korte avstander til både Randers, Djuts sommerland, Grenaa og andre serverdigheter.

Hei,

akk for at du delte din positive opplevelse med oss! Det er flott å høre at du likte huset, beliggenheten og uteområdet med hagemøbler. Det høres ut som om du hadde en avslappende ferie og fikk muligheten til å nyte solen på flere steder. Det er også flott å høre at du fant beliggenheten praktisk med kort vei til stranden og andre severdigheter. Vi håper å kunne ønske deg velkommen tilbake igjen

~Mark

5つ星のうち5の評価

Kan trygt anbefale andre å leie denne «stugan»

God standard og har alt en trenger, bla helfliset bad med dusj og vaskemaskin. Åpen kjøkkenløsning med induksjonskomfyr og microbølgeovn. På soverommet i 2.etasje er takhøyden noe lav og trappen opp bratt. Passer nok best for 2 personer, siden der kun er et soverom. Det finnes en sovesofa i stuen som eventuelt kan brukes om en er flere. Fin utsikt fra terrassen som har sittegruppe med bord. Her kan sitte og nyte stille sommerkvelder. Den er helt skjermet for innsyn. Egen parkering i hagen foran hytten. Noe trafikkstøy, men det plaget ikke oss. Vertskapet er svært hyggelig og imøtekommende.

Hei,

Takk for at du delte din opplevelse med oss. Det høres ut som om hytten har alt man trenger for et komfortabelt opphold med en flott utsikt fra terrassen. Vi er glade for å høre at vertskapet var hyggelige og imøtekommende. Vi vil gjerne ønske deg velkommen tilbake i fremtiden.

~Anthony

5つ星のうち4の評価

Flott godt utstyrt hus og flotte…

Flott godt utstyrt hus og flotte uteplasser med trampoline, hengekøyer og badestamp. (Køyesenger i 2 soverom begrenser litt antall soveplasser). Nært til strand og Sæby som er veldig koselig.

Hej,

Takk for at du delte din positive opplevelse med oss! Det er flott å høre at du likte huset og uteplassene med trampoline, hengekøyer og badestamp. Vi er glade for å høre at beliggenheten var praktisk for deg og at du likte Sæby. Vi håper å ha gleden av å ønske deg velkommen igjen i fremtiden!

~Theo

5つ星のうち5の評価

Ryddig og grei bestilling og oppfølging

Fikk bekreftelse på bestillingen umiddelbart, deretter nye mailer når turen nærmet seg, med nyttig info som hvor nøkkelutlevering foregikk etc. Hytten så ut akkurat som på bildene, ren og fin.

Hej,

Takk for at du valgte å booke hos oss! Vi er glade for å høre at du fikk bekreftelse på bestillingen umiddelbart og at du mottok nyttig informasjon før turen din. Det er flott å høre at hytten levde opp til forventningene dine og at den var ren og fin. Vi håper du hadde en flott opplevelse og ser frem til å ønske deg velkommen tilbake i fremtiden!

~Paul

5つ星のうち3の評価

Flott beliggenhet og nær-område med…

Flott beliggenhet og nær-område med deilig strand. Men badet er veldig dårlig med mugg.

hei!

Takk for din tilbakemelding. Det er flott å høre at beliggenheten og stranden var hyggelig for deg. Vi beklager ulempene du har medført.

Koselig sommerhus

Huset var veldig fint. Hyggelig innredning, lyst og velutstyrt. Litt langt og bratt fra parkeringen for eldre mennesker men mye bagasje.

Hej,

Takk for at du delte din erfaring med oss. Vi er glade for å høre at du likte innredningen og utstyret i huset. Vi beklager ulempene med parkeringen. Vi vil ta hensyn til tilbakemeldingen din for å forbedre våre tjenester i fremtiden. Takk igjen for at du valgte å bo hos oss!

~Karen

Vi var veldig fornøyd.

Vi var veldig fornøyd.
Beliggenheten , sentralt til stranden og Gilleleje.
Fine turmuligheter.
I leiligheten var alt vi trengte og mer til.

Hej,

Takk for at du delte din positive opplevelse med oss! Det er flott å høre at beliggenheten var perfekt for deg og at du hadde alt du trengte i leiligheten. Vi håper å se deg igjen snart!

~Mark

5つ星のうち5の評価

Moderne hus med godt utstyr og fin…

Moderne hus med godt utstyr og fin beliggenhet. Fungerer godt for flere familier som vil reise sammen på tur

Hei,

Takk for at du valgte å bo hos oss og for å dele din positive opplevelse med oss. Vi er glade for å høre at huset var moderne og godt utstyrt, og at beliggenheten var fin. Vi håper å kunne ønske deg og dine venner og familie velkommen tilbake igjen i fremtiden.

Brukt Dancenter i mange år

Brukt Dancenter i mange år. Alltid greit og ikke noe tull. Eneste dem kan bli bedre på er å svare hvis du lurer på noe under oppholdet.

2024年7月14日

Dancenter からの回答

Hei, tusen takk for din tilbakemelding. Vi er glade for at du har hatt gode erfaringer med oss ​​gjennom mange år. Vi anerkjenner behovet for å forbedre kommunikasjonen under oppholdet. Dette er nyttig tilbakemelding og vi vil ta hensyn til det. ~Vin

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。