Jeg lÊrte at investere med Daniels investeringskursus ð€©
Stor anbefaling af Daniels Investeringskursus. Det her har vÊret min bedste investering til dato. Kurset har givet mig den forstÃ¥else pÃ¥ Aktier og investering jeg havde brug for, for at kunne kaste mig trygt ud i at investere. Kurset har ogsÃ¥ gjort at jeg fÞler mig sikker i hvad og hvordan jeg investere. ð
Når man forstår denne aktieverden, giver det bare meget mere vÊrdi og mening at investere i ens fremtid.
Hvis jeg vidste disse ting om aktier og investering, jeg har fået ud af kurset. Så Êrger jeg mig kun over at jeg ikke havde denne viden for 10 år siden, og var gået igang med at investere fÞr.
Men det gode er, at det aldrig er for sent at starte med at investere, og jeg nu endelig er kommet igang. ð€©
Jeg har kunne lÊgge flere penge til side til investering hver mÃ¥ned, efter jeg har taget kurset. Pga. de tips, lÊring og template som Daniel har lavet, sÃ¥ man kan fÃ¥ lavet sit budget og strategi, for at nÃ¥ sine Þkonomiske mÃ¥l. ð
Daniel er fantastisk til at forklare alt om investering, aktier og skat på en forståelig og spiselig måde, så alle kan vÊre med. Hvis du ikke tror du kan lÊre at investere, så har Daniels kursus gang på gang bevist at investering er for alle uanset niveau og erfaring med investering. Det er så fedt at se, alle dem i gruppen som er kommet igang med investering, som inden havde ingen eller lidt viden omkring det. Men nu er kommet igang.
Fordelene med kurset er også, at man bliver en del af Daniels Eksklusive investeringsgruppe på Facebook, hvor man også kan stille spÞrgsmål til andre som står samme sted, samt at Daniel altid er der til at svare og hjÊlpe hvis man har spÞrgsmål undervejs. Det gÞr en tryg i processen, og jeg fÞler jeg altid kan få den hjÊlp jeg har brug for at investere.
Du får også muligheden for at stille spÞrgsmål, og lÊre mere hver uge når Daniel holder LIve Q&A. Som har givet mig muligheden for at få svar på ting du med tiden er blevet i tvivl om og Þnskede svar på.
MÃ¥ske vi ses i gruppen eller til Live Q&A, jeg kan i hvert fald anbefale alt ved Daniels kursus.
Kurset er et livtidsmedlemskab. Det vil sige vi kan få alt den hjÊlp vi Þnsker resten af livet, via Facebook gruppen og Daniels Live Q&A, samt få mere og bedre viden for hvert år, når Daniel tilfÞjer og opdatere kurset med nyt materiale. Det er virkelig fantastisk.
Tak Daniel for at du vil vidensdele og skabe sÃ¥ hÞj kvalitet i dit kursus. Kan kun se frem til at lÊre meget mere brugbar viden omkring investering fremadrettet fra dig Daniel. ð€ðª
2022幎8æ21æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ