www.nordnet.dk レビュヌ 2,559

TrustScore 5段階評䟡の3.5

3.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Nordnet er ALT for lang tid om at udbetale/overfÞre mine penge til min egen bank, nÃ¥r jeg har solgt aktier. Hvorfor skal det tage dagevis, nÃ¥r man ved at det er et spÞrgsmÃ¥l om sekunder at overfÞrer b... もっず芋る

䌁業が回答したした

ValÞrdage fra stenalderen En ting er at man skal betale ValÞrdage. Det er ikke Nordnets skyld at et for lÊngst forÊldet system stadig opretholdes, sÃ¥ der kan suges penge ud af retail. Men at... もっず芋る

Nem og overskuelig brugerflade. Der kommer hele tiden nye og gode forbedringer, senest AI analyser m.m. Det eneste jeg mangler p.t. et mulighed for at eksportere indholdet i mine lister til en CVS fi... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg er generelt meget glad for Nordnet: deres platform er intuitiv god og kundeservice’n er ogsÃ¥ god. Handelspriserne er i bund, sÃ¥ der er ikke meget at klage over. Jeg savner dog at mine to lange... もっず芋る

䌁業情報

1. 投資サヌビス
  2. 幎金基金

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hos Nordnet kan du handle aktier og investeringsbeviser på en enkel og overskuelig måde. Vi giver dig optimale investeringsmuligheder til lave priser, og det gÊlder også pensionsordninger.

Nordnet Bank

圓該䌁業による蚘述

Ingen faste gebyrer
Hos os er prisen ingen hemmelighed. Aktiehandel fra 29 kr., og du slipper helt for depotgebyrer, VP-gebyr og en lang rÊkke af de andre sÊdvanlige gebyrer.
Stort udvalg
Hos os finder du det meste af det, som man kan investere og spare op i. Aktier, investerings-foreninger, ETF'er, bÞrshandlede råvarer, certifikater, optioner, obligationer, internationale fonde og meget mere.
Enkle vÊrktÞjer
Log ind på nordnet.dk, og få overblik over alle markeder og masser af muligheder. Find eksempelvis din investeringsprofil med Investeringsguiden, bliv inspireret af dygtige investorers portefÞljer på Shareville og behold balancen med portefÞljerapporten.

3.4

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

2559件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

ValÞrdage fra stenalderen

ValÞrdage fra stenalderen

En ting er at man skal betale ValÞrdage. Det er ikke Nordnets skyld at et for lÊngst forÊldet system stadig opretholdes, så der kan suges penge ud af retail.

Men at jeg skal betale renter uden at have mine penge er uacceptabelt. HÊver du penge efter en handel om fredagen får du worst of both worlds: Renter af det overfÞrte belÞb samt 4 dages overfÞrsel.

Med andre ord. Aldrig lav en overfÞrsel fra Nordnet om fredagen, du kan ligeså godt lÞbe skrigende ind i en mur med hovedet fÞrst. Sådan var det at tale med dem.

"Det er ikke dine penge" som hun siger i telefonen.

2026幎4月17日
自発的なレビュヌ

Nordnet er ALT for lang tid om at

Nordnet er ALT for lang tid om at udbetale/overfÞre mine penge til min egen bank, når jeg har solgt aktier. Hvorfor skal det tage dagevis, når man ved at det er et spÞrgsmål om sekunder at overfÞrer belÞb mellem pengeinstitutter? Hvem score renterne i de dage en overfÞrelse tager??

2026幎4月16日

Tak for din feedback.

Vi er ikke en traditionel bank, men en digital investeringsbank.

Det gÞr, at vi ikke altid har de samme frister, som du er vant til fra din normale bank.

Vi arbejder selvfÞlgelig på altid at forbedre og sÊnke tiden for udbetalinger.

Her er vores udbetalingstider, alt efter hvornår du igangsÊtter udbetalingen:

FÞr kl. 14.30 (hverdage): Du har pengene nÊste bankdag.

Efter kl. 14.30, i weekender eller på helligdage: Du har pengene efter to bankdage.

Hvis du har brug for pengene samme dag, kan vi foretage en sammedagsudbetaling, hvis vi modtager din anmodning inden kl. 10.00.

Behandlingstiden skyldes udelukkende overfÞrselsprocesser og ikke et Þnske om at beholde pengene i lÊngere tid.

Simon // Nordnet

Ruin

Jeg har 10.000 kroner på et brÊt, da går det ikke med nordnet

Her er grundlaget hvorfor
Kurtage
0,10%
Mindst
25 DKK

En yderligere udredning på holdning og ufavorabel vil afdÊkke faldgruppe

2026幎4月15日

Bare godt

Nemt at indsÊtte, samt nemt at hÊve

2026幎4月13日

Hej Tom

Vi er glade for at hÞre, at du synes, det er nemt at indsÊtte og hÊve penge. Tusind tak for din positive feedback og de 5 stjerner.

Velfungerende handelsplatform

Velfungerende handelsplatform - måske den bedste...?

2026幎4月13日

Hej Morten

Mange tak for den flotte anmeldelse og din positive feedback. Det betyder meget for os at hÞre at du har haft en god oplevelse med vores platform.

Enkel og overskuelig app

2026幎4月11日

Hej SÞren

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi har netop fokus på at gÞre vores app enkel og overskuelig, så det betyder meget for os, at du også bekrÊfter i, at vi er på rette vej.

Let at anvende

Alle data samlet på en platform. Let at hoppe mellem de forskellige funktioner.

Hej Claus

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det betyder meget for os at hÞre, at du er tilfreds med vores platform og at du har lyst til at dele din oplevelse.

Behagelig service

Jeg fik en behagelig service af den pågÊldende medarbejder

Hej Bent

Vi er glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse med vores service. Tak for din positive feedback og den flotte anmeldelse - det betyder meget for os.

Helle // Nordnet

Nordnet er uden sammenligning den bedste handelsplatform

Nordnet er uden sammenligning, den bedste platform for kÞb og salg af bÞrsnoterede papirer. Nordnets godkendelsesprocedure for valutakonti er dog noget der kan forbedres, idet behandlingstiden er uendelig lang og sikkert ikke nÞdvendig (Saxo Bank har her et meget bedre set-up uden ansÞgning og bÞvl).
Jeg efterlyser fÞlgende egenskab hos Nordnet. Fint at man kan superponere forskellige depoter, det er meget gavnligt. Jeg har imidlertid et stort Þnske om, at dette udvides til muligheden for at definere forskellige grupper af aktier (såkaldte kunstige portefÞljer) ved at markere de aktier, som skal indgå i en given portefÞlje for på den måde at fÞlge temaer og andre specifikke grupper netop med de vÊgtfaktorer som aktuelt afspejler antallet af aktier som ejes.

Hej Anders

Mange tak for din anmeldelse og de pÊne ord om vores platform – det er vi utrolig glade for at hÞre.

Vi sÊtter stor pris på din konkrete feedback vedrÞrende vores valutakonti. Vi er opmÊrksomme på, at behandlingstiden i perioder kan opleves som lang, og vi arbejder lÞbende på at optimere vores processer, så vi kan gÞre det både hurtigere og lettere for vores kunder.

Helle // Nordnet

Nem måde at komme i gang med at investere

Nem måde at komme i gang med at investere, fint at starte ud med et lille belÞb og blive fortrolig med hvordan det fungere og ud fra det at fÞlge de forskellige udsving, en langsigtet opsparing hvor der er op og nedture men hvor tiden selv vise hvornår der igen skal sÊlges

2026幎2月1日

Hej Thomas

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er glade for at hÞre din feedback, og at det har vÊret nemt at komme i gang.

Nyhedsbreve

Jeg har i flere år vÊret tilmeldt nyhedsbreve, og det har fungeret tilfredsstillende.
I den senere tid har Nordnet tÊppebombet investorerne med emails, som ikke giver tilstrÊkkelig vÊrdi. Der har i flere tilfÊlde vÊret tale om indhold, som man forlÊngst har kunnet lÊse andre steder.
En ugentlig mail med et indhold af en hÞjere kvalitet vil vÊre passende (kvalitet frem for kvantitet).

”Ugefokus” og ”Dagens markedsnyheder” er meget relevante mails af passende kvalitet.

TilfÞjelse 12.04.2026
PrÊferencerne giver ikke muliged for at nedbringe hyppigheden af emails til f.eks. et ugentlig eller månedligt niveau. I Þjeblikket sender Nordnet op til 3 nyhedsbreve om dagen. Det skaber stÞj og irritation, når antallet af emails uhÊmmet Þges uden en tilsvarende sikring af kvalitet og imÞdekommelse af modtagernes behov.

Medmindre der sker en forbedring, vil jeg helt afmelde nyhedsbrevene. Jeg får bedre nyheder og analyser fra andre kompetente kilder, som - til forskel fra Nordnet - formår at informere i en afbalanceret og vel struktureret form.

2026幎4月8日

Hej Thorkil

Mange tak for din anmeldelse og feedback, som vi bestemt vil tage til efterretning.

Hvis du ikke allerede er klar over det, vil jeg også gÞre opmÊrksom på, at du i bunden af alle vores e-mails kan finde et link. Her har du mulighed for at Êndre dine prÊferencer, hvis der er bestemte typer af mails, du ikke Þnsker at modtage.

Venlig hilsen,
Simon // Nordnet

Platformen virker efterhånden lidt

Platformen virker efterhånden lidt gammeldags. Har alle funktionerne men kan ikke ses på samme tid.

2026幎4月7日

Hej Morten

Vi sÊtter pris på din feedback, da vi konstant arbejder på at forbedre os og udvikle platformen. Hvis du vil, er du meget velkommen til at kontakte os via beskedfunktionen på Nordnet med dine konkrete input til, hvad du oplever som gammeldags.

God Internet Bank,

2026幎4月3日

Hej Svend

Tak for den flotte anmeldelse - det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at anmelde os her og at du er glad for vores platform.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。