Danliv ApS レビュヌ

3. ごみ回収業
  4. 画家
  5. 構造工孊技術者

圓該䌁業による蚘述

Vi udfÞrer alle typer håndvÊrker, tÞmrer og maler opgaver. Vores mission er at lytte til dine Þnsker og fuldt ud implementere dem, der overgår dine forventninger.

ほが満足

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

dygtige og engagerede håndvÊrkere

Danliv hjalp med alt malerarbejde i forbindelse med en totalrenovering af vores hus. Robert var fra starten ude og gå igennem det hele sammen med mig og gav mig ideer og forslag. Han inkluderede mig i hele processen fra start til slut og gjorde mig opmÊrksom på tekniske detaljer så jeg kunne tage velfunderede faglige beslutninger. Alle fra Danliv kom til tiden og resultatet blev fremragende.

Kan varmt anbefale et samarbejde med Danliv.

2026幎4月29日

Jeg vil anbefale Danliv til ALLE

Jeg vil anbefale ALLE at benytte sig af Danliv.
Jeg er oven ud lykkelig for, at jeg valgte at bruge Danliv til at fuldfÞre renovering af vores kolonihavehus. Jeg blev mÞdt til tiden på adressen og der blev talt i ÞjenhÞjde. Der blev talt til mig, så det var fuldstÊndig forståeligt hvad der var anbefalingen. Min private situation gjorde, at jeg ikke havde mulighed for at gÞre specielt meget selv og Robert fra Danliv var behjÊlpelig hele vejen i gennem og kom tilmed med ekstra ideer til, hvordan vi kunne gÞre tingene bedre og billigere. Jeg har benyttet mig af mange virksomheder gennem min totalrenovering af kolonihaven, men jeg har aldrig fået så fantastisk service og helt i gennem genialt og fÊrdigt produkt som jeg oplevede denne gang.
Af hjertet tak - jeg håber at jeg en dag for brug for jer igen!

2023幎12月18日
自発的なレビュヌ

Det har vÊret en ren fornÞjelse at

Det har vÊret en ren fornÞjelse at anvende Danliv til renovering af vÊrelse på vores 1.sal. Dygtige og effektive håndvÊrkere som overholdt alle vores aftaler til punkt og prikke. Meget detaljeorienteret og et yderst veludfÞrt stykke arbejde. De modtager vores varmeste anbefaling og vi kommer helt definitivt til at kontakte dem igen nÊste gang vi skal have lavet noget på huset.

2023幎10月4日

If we could give 6 stars we would

We have used Danliv to paint an extension of our house. They have provide a greatly professional service and guidance throughout the process. They are hardworking, transparent and, most importantly, you can trust them! We will never use another painter.

Highly recommendable!

2023幎7月27日

Dygtige og professionelle

Vi har brugt Danliv til at få nymalet vores nye hus, og må give stor ros til dem for deres arbejde. De har under hele processen vÊret yderst professionelle, samarbejdsvillige, og lavet et topklasse stykke arbejde hvor resultatet taler for sig selv. Vi kan varmt anbefale dem til jeres nÊste husprojekt

2023幎8月1日