De var hurtig til at booke aftalen i kalenderen, og kommunikationen her var fin. PÃ¥ flyttedagen, ringer de 10 min fÞr aftalt tid og meddeler forsinkelse, et par timer. EfterfÞlgende kan de... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Dansk Logistik kunne ikke vÊre dÃ¥rligere, om de sÃ¥ prÞvede. De kom 6 timer for sent, og endte med at vÊre 28 timer forsinkede! Billeder og mÞbler beskadiget fordi de ikke var pakket ind! Ingen kommu... ãã£ãšèŠã
Vi anvendte Dansk Logistik i December, som leverede jordens vÊrste flytning hvor flere dyre mÞbler blev smadret og ting forsvandt. FlyttemÊndende prÞvede sÃ¥gar at sÊtte prisen op midt i flytningen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vores varmeste anbefalinger Flytningen gik sÃ¥ godt og kÊmpe omhug med vores mÞbler og kasser. Ikke en eneste rids eller skÃ¥r. De klarede og leverede et superflot arbejde. Vi var meget tilfredse vi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vores vision som Logistikfirma er, at tilbyde gennemsigtige, dedikerede og sikre logistiklÞsninger i hele landet. Dansk Logistik er en virksomhed i hastig vÊkst. Vi Þnsker dermed en nÊr kundekontakt, for hele tiden at kunne optimerer vores ydelser, og Þge vores forudsÊtning om at vÊre Danmarksâ foretrukne og mest trovÊrdige logistikpartner. Vores vÊrdier: - Tillid og stÊrke forhold med vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere - En fÊlles forstÃ¥else om Dansk Logistiks retning. - Stolthed og lidenskab for vores arbejde â hver eneste dag. - Kontinuerlig efteruddannelse, der inspirerer til innovative lÞsninger.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg har haft en god oplevelse medâŠ
Jeg har haft en god oplevelse med dansk-logistik, de var til aftalt tid og de var arbejdsomme og virkelig passet på med tingene. Der var undervejs godt humÞr og mÞblerne blev pakket rigtig godt ind. Kan varmt anbefale Dansk-logistik til alle
Synd at nogen andre har haft dÃ¥rligeâŠ
Synd at nogen andre har haft dårlige oplevelser, men ikke alle er heldige. Synes i skal give Dansk - logistik en chance for at gÞr det godt for jer igen. Jeg kan med garanti sige til jer, at jeg har haft en god oplevelse med dem og vil anbefale dem til enhver der skal flytte snart.
Vi havde bestilt en flytning iâŠ
Vi havde bestilt en flytning i weekenden, det ender med at står med bÞrn grÊdende fordi Dansk Logistik ikke tager telefonen.
Vi har på skrift at de skulle vÊre dukket op kl 10.00, men de nÊgter at tage ansvar
Elendig flyttefirma
Elendig flyttefirma. KAN PÃ
INGEN MÃ
DER ANBEFALES
Vi stod og ventede over 2 timer, og det endte med de aldrig dukkede op
5 timers forsinkelse, virkelig dårlig kommunikation på flyttedagen og en ledelse som efterfÞlgende ikke tager ansvar, eskalerer konflikten og snakker ned til kunden
Vores oplevelse har mange sammefald med mange af de andre dårlige anmeldelser her på Trustpilot.
Vi havde 5 timers forsinkelse på vores private flyttelÊs, dårlig kommunikation på flyttedagen, hvor vi selv skulle ringe for opdateringer og en ekstremt ufÞlsom håndtering af vores klage, hvor vi oplevede at blive talt ned til og at Dansk Logistiks kontaktpersoner fralÊgger sin ansvaret og eskalerer konflikten ved at vÊre meget diskussionlystne.
Vi flyttede fra KÞbenhavn til Silkeborg d. 24/1 - 2020. Oprindeligt skulle vores flyttelÊs vÊre fremme kl 16. Det blev rykket til kl 18 og så til kl 19, vel og mÊrke ved at vi selv ringede for opdateringer.
Da alle vores venner og familie står klar kl 19, dukker flyttebilen ikke op. Jeg ringer mange gange forgÊves til kontaktpersonen og til flyttefolkene. Da jeg kl 19:20 får fat på flyttefolkene fortÊller de at de er forsinkede og fÞrst kommer om 1 time og 45 min. Vi sender vores venner og familie hjem, da de har stået standby siden kl 16. Da jeg fik fat på flyttefolkene kl 19:20 var de stadig i Odense, hvorfor de selvfÞlgelig vidste at ankomsttidspunktet kl 19 i Silkeborg ikke holdt, lang tid ingen mit opkald.
Kl 21:00 ankommer flyttelÊsset til adressen.
Da hele vores hjem er i flyttebilen er det meget utrygt og stressende at tidsplanen hele tiden rykker sig. Og da vi kun har et begrÊnset antal mennesker til at hjÊlpe os da flyttelÊsset endelig ankommer, så blev flyttedagen ekstra langstrakt og mere besvÊrlig end vi havde planlagt.
Dansk Logistik valgte på dagen at tage et ekstra flyttelÊs oveni vores lÊs, hvilket vi ikke var informerede om på forhånd og medfÞrte utryghed for os, samt den 5 timers forsinkelse, set fra vores synspunkt.
Vores efterfÞlgende klage blev behandlet på en måde hvor konflikten blev eskaleret, vi blev talt ned til og der blev ikke taget ansvar, men givet virkelig dårlige forklaringer og undskyldninger.
Efter indgivelse af den skriftlige klage har to medarbejdere, Frank og Benjamin, insisteret på at "gennemgå sagen" hvorefter de har henvist til sygdom af en medarbejder og andre uforudsete hÊndelser som har medfÞrt forsinkelsen. Dette var jeg på ingen måde interesseret i at hÞre, da det ikke Êndre på de 5 timers forsinkelse eller vores oplevelse, hvilket jeg har sagt begge gange. Men begge medarbejder insisterede stadig på det. Jeg har aldrig oplevet en kundeservice, hvor der blev brugt så meget energi på at fralÊgge sig ansvaret. Og for det andet passer Dansk Logistiks forklaring med ikke med firmaets hårdtarbejdende flyttefolks forklaring om at den ene medarbejder skulle have fri (og altså ikke var syg) og der skulle tilkaldes en vikar.
14 dage efter vores flytning og 12 dage efter indgivet skriftlig klage (og godtgÞrelsesforslag på 33% (5000 kr)) vender Dansk Logistik tilbage og foreslår en godtgÞrelse på 1000 kr. Jeg finder dog ud af, at vi skal skrive under på at vi ikke vil lave en dårlig anmeldelse på Trustpilot, for at få de 1000kr. Det bliver jeg vred over og siger at det ikke er acceptabelt og spÞrger om Dansk Logistik vil give en hÞjere godtgÞrelse eller om vi skal lÊgge på. Svaret er: "så må vi lÊgge på".
For en god ordens skyld skal det nÊvnes at Dansk Logistik naturligvis kunne have hÃ¥ndteret sagen pÃ¥ en mÃ¥de, hvorved vi havde vÊret tilfredse med en godtgÞrelse pÃ¥ mindre end de 33% (5000 kr) som vi forslog. Men denne mulighed har de forbipasset med deres ekstremt dÃ¥rlige hÃ¥ndtering af vores klage, den lange behandlingstid og den mÃ¥de hvorpÃ¥ konflikten blevet eskaleret af kontaktpersonerne, som oveni kÞbet ikke havde bemyndigelse til at forhandle om godtgÞrelses stÞrrelse, hvilket giver os et indtryk af at de ene og alene hÃ¥bede pÃ¥ at âsnakke os fra" at klage i de 60 min vi sammenlagt har haft dem i rÞret.
Jeg fraråder alle at benytte sig af Dansk Logistik.
UPDATE d. 11/2 - 2020: Dansk Logistik har nu anmeldt min anmeldelse som en falsk anmeldelse som de påstår er lavet af flytkbh.dk !!! Vildt! Jeg er virkelig chokeret!
Flyttefirmaet Dansk Logistik :(
Dansk Logistik bookede jeg start december til at lÞse en opgave for mig til 31.01.2020. En simpel flytning fra X til Y.
D.31.12.2019 kom de og bankede på min dÞr for at flytte!
D.31.01.2020 blev flytningen flyttet frem 2 timer pga. en anden flytnings forlÊngelse. Ved det annoncerede tidspunkt kom der ingen flyttemÊnd, da jeg ringede til hovednummeret var firmaet lukket for weekenden. Heldigvis havde jeg tlf.nr. på de flyttemÊnd som var på min adresse d.31.12.19 og de kunne sÞrge for at jeg fik kontakt med Frank. Han fortalte så at der var yderligere ventetid og at et andet firma, Move it Kbh., skulle flytte for mig i stedet for.
Ingen information og stor utryghed på en fredag aften - puha, helt igennem en dårlig oplevelse.
Jeg kan på ingen måde anbefale Dansk Logistik til nogen.
Gitte Duckert
En Virkelig POSITIV flytning
En Virkelig POSITIV flytning, der gjorde deres arbejd godt. De var stÊrke og friske til at bÊr tingene. De klarede sig meget fint og med god humÞr. De flyttet fra 3 sal til tredje sal, og med god pris. Og vi tvivler på andre overgå kvaliteten, hÞfligheden og udholdenheden vi mÞdte hos Dansk-logistik. Derfor får de vores bedste anbefaling. Og tusind tak for en stÊrk indsats i drenge.
Har haft en god oplevelse medâŠ
Har haft en god oplevelse med Dansk-logistik sidste uge. FlyttemÊndene kom til tiden, behandlede vores ting godt og de pakkede og lÊssede af meget pÊnt. De er venlige og omhyggelige flyttemÊnd. De kan anbefales :)
Vil 100% anbefale dem
Vil 100% anbefale dem. Flytningen gik så nemt, men var lidt misforståelser omkring hvilke adresse der skulle flyttes fra fÞrst, da vi havde forskellige adresser. De klaret det med et smil, hvor 2 af drengene klaret flytningen, knoklede og leverede et superflot arbejde. Vi var meget tilfredse vil til enhver tid bruge Dansk - logistik igen.
Jeg kan ikke vÊre mere tilfreds med minâŠ
Jeg kan ikke vÊre mere tilfreds med min flytning. Vi bestilte 2 flyttemÊnd, og der kom 3. De var hÞflige og hjÊlpsomme. Deres arbejd var professionelt. Derfor vil jeg gerne anbefale Dansk-logistik til alle
Sikke en fantastisk firma
Sikke en fantastisk firma. Jeg bor i Odense og skulle have flyttet rundt på nogle mÞbler. Da jeg lÊste deres gode anmeldelser på nettet, valgte jeg dem. Det viste sig, at deres muligheder for at komme samme dag var på tid og flytningen skete uden problemer. De var virkelig sÞde og rar, derudover som bonus flyttede de et tv bord. Jeg kan kun anbefale dem.
Jeg vil blot dele min oplevelse afâŠ
Jeg vil blot dele min oplevelse af Dansk-logistik ApS flytning og service, som blev udfÞrt af nogen stÊrke og dygtige drenge. De ankom kl 11 og 4 timer senere var de fÊrdig med tÞmning af min lejlighed og derefter flyttet det hele til den anden lejlighed. Det er derfor ikke sidste gang vi bruger dette selskab. Jeg kan varmt anbefale dem og kan sagtens give det videre til alle ð
Absolut super service
Absolut super service - med god pris. God kommunikation med firmaet. Har ikke ord til at komplimentere firmaet, da jeg så hvor hÞflige og professionelt de var. Mange tak for super service.
Helt igennem en glimrende oplevelse
Helt igennem en glimrende oplevelse. Kan kun anbefale Dansk-logistik flyt på det varmeste. Alt som lovet blev holdt absolut ingen skader på noget under flytning.
Top service
Top service. Har nu brugt dem igen. Og de har nu bevist at de er blevet endnu bedre. Eneste flyttefirma jeg nogensinde vil benytte og så lÊnge pris og service forbliver den samme. Kan varmt anbefales. :)
Jeg er fint tilfreds medâŠ
Jeg er fint tilfreds med dansk-logistik. De er flinke og hurtige, så det var en super oplevelse og meget god til at hjÊlpe.
Velfungerende team der passede deresâŠ
Velfungerende team der passede deres arbejde. De er effektive og hurtige. Kan varmt anbefale dem.
Hurtig og effektiv flytning
Hurtig og effektiv flytning. De gjorde et rigtig godt stykke arbejde, hvor alt gik hurtigt, med alt der blev passet godt på. Kan varmt anbefale Dansk-logistik.
Absolut professionelt firma
Absolut professionelt firma, der gÞr sit arbejde uden problemer og er 100% flinke. Meget serviceminded og effektivt. Samtidig med at de holdte aftalen.
Vil helt klart anbefale dansk-logistik
Vil helt klart anbefale dansk-logistik. Rigtig god service og meget dygtig flyttemÊnd der er meget kompetente og virkelig sÞde der passer godt på ens ting.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã