Dansk Logistik ApS レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

De var hurtig til at booke aftalen i kalenderen, og kommunikationen her var fin. PÃ¥ flyttedagen, ringer de 10 min fÞr aftalt tid og meddeler forsinkelse, et par timer. EfterfÞlgende kan de... もっず芋る

Dansk Logistik kunne ikke vÊre dÃ¥rligere, om de sÃ¥ prÞvede. De kom 6 timer for sent, og endte med at vÊre 28 timer forsinkede! Billeder og mÞbler beskadiget fordi de ikke var pakket ind! Ingen kommu... もっず芋る

Vi anvendte Dansk Logistik i December, som leverede jordens vÊrste flytning hvor flere dyre mÞbler blev smadret og ting forsvandt. FlyttemÊndende prÞvede sÃ¥gar at sÊtte prisen op midt i flytningen... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vores varmeste anbefalinger Flytningen gik sÃ¥ godt og kÊmpe omhug med vores mÞbler og kasser. Ikke en eneste rids eller skÃ¥r. De klarede og leverede et superflot arbejde. Vi var meget tilfredse vi... もっず芋る

䌁業情報

1. 茞送䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

Vores vision som Logistikfirma er, at tilbyde gennemsigtige, dedikerede og sikre logistiklÞsninger i hele landet. Dansk Logistik er en virksomhed i hastig vÊkst. Vi Þnsker dermed en nÊr kundekontakt, for hele tiden at kunne optimerer vores ydelser, og Þge vores forudsÊtning om at vÊre Danmarks’ foretrukne og mest trovÊrdige logistikpartner. Vores vÊrdier: - Tillid og stÊrke forhold med vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere - En fÊlles forstÃ¥else om Dansk Logistiks retning. - Stolthed og lidenskab for vores arbejde – hver eneste dag. - Kontinuerlig efteruddannelse, der inspirerer til innovative lÞsninger.

期埅以䞋

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Super god service af Adrian og Jakob.

Super god service af Adrian og Jakob.
-God kommunikation
- Super handyman arbejde, hvor gutterne afmonterede og monterede igen vores seng og klÊdeskab.
- Hurtig flytning.
- PÃ¥passelige med mine ting.

En behagelig oplevelse hvor jeg kunne nyde dagen. Kan stÊrkt anbefales.

2020幎1月8日

De blev

De blev, til vores overraskelse, ret hurtigt fra da de kom til de var fÊrdige og gik igen. Alle aftaler blev overholdt og de var glade og flittige. Kan varmt anbefale Dansk logistik til flytninger.

2020幎1月6日

Absolut uprofessionelt

SvÊre at få fat på og lave en konkret aftale.
Glemte hylder til et skab de skulle flytte i en anden landsdel.
Opgav at få mÞblerne ind i huset - netop hvad de var betalt for. Måtte klare det selv med en veninde.
Svarer efterfÞlgende ikke på klage.

2020幎1月5日
自発的なレビュヌ

Morten og venner var rigtig gode til at

Morten og venner var rigtig gode til at holde humÞret hÞjt imens de udfÞrte det hårde arbejde.

Vi flyttede fra Frederiksberg til Aarhus C, fra 3. sal til 4. sal. Alt hvad de fik undervejs var en sandwich af os, da de ikke ville spise fÞr de gjorde jobbet fÊrdige. Det kalder man dedikation og arbejdsmoral i verdensklasse 😎

2020幎1月4日
自発的なレビュヌ

God service og en Êrlig forretning

God service og en Êrlig forretning.
Jeg har i sidste uge haft en flyttekonsulent på besÞg, inden de blev hyret til vores flytteopgave. Det insisterede de selv på, selvom vi var klare til at bestille flytningen med det samme.

Det er hvad man kalder god service, der giver tryghed. Herudover var flyttekonsulenten meget behagelig og humoristisk. :-)

2019幎12月29日
自発的なレビュヌ

Vi havde i forbindelse med vores

Vi havde i forbindelse med vores flytning fra vores gamle lejlighed bestil Dansk Logistik til vores flytning med lift, da man skulle flytte flere ting gennem vinduet for ellers ville det blive rigtig svÊrt at få ned gennem trapperne.

Firmaet var fantastisk god til at koordinere hele processen og flytningen kunne ikke have vÊret bedre. Anbefales!

2019幎12月29日
自発的なレビュヌ

Vi har fået super service og god

Vi har fÃ¥et super service og god flytning hele vejen igennem. Morten og Jonas var dygtige og i god humÞr hele flytningen igennem. De var Êrlige omkring hvor langt tid opgaven ville tage og gav et meget prÊcist skÞn til at starte med. Der er absolut intet negativt at sige om oplevelsen og jeg vil til enhver tid anbefale andre at bruge dem. 👍👍👍👍👍

2019幎12月28日

Virkelig god service

Virkelig god service, da jeg skulle flytte fra lejlighed til hus.

De leverede flyttekasser i forvejen, lige efter konsulentbesÞg. Flytningen gik super smertefrit og de passede på vores mÞbler på bedste vis. Kan kun anbefale dette firma.

2019幎12月28日
自発的なレビュヌ

Jeg sÞger via en hjemmeside på

Jeg sÞger via en hjemmeside på flytningstilbud og dansk-logistik var klart det billigeste prisen var en fast pris på knapt 5000kr.
Jeg taler med flyttefirmaet og vi aftaler at jeg mod en merudgift får en montÞr til at samle 1 klÊdeskab, en seng, hÊnge mine 3 vitrineskabe på vÊggen samt sÊtte lamper op.
Alt var skilt ad på nÊr sofaen, og klar til at flytte.
Det tog de 2 flyttefolk 6 timer at flytte mine ting, mine nymalede vÊgge blev ridsede under deres indbÊring og min datter var mållÞs over hvordan de behandlede vores ting.
Under flytningen ringede de og sagde at prisen blev dyrere for flytningen fordi de skulle kÞre 2 gange.
Jeg havde forinden sagt at det var en tÊt mÞbleret 64 kvm lejlighed vi flyttede fra.
Men jeg skulle betale 1500kr mere alligevel.

Så kom vi til monteringen dvs at samle mit skab, men det viste sig at de ikke havde sendt en montÞr som aftalt, så de 2 folk kunne ikke samle mit skab - bad dem så samle datterens helt ny indkÞbte seng som var blevet leveret under flytningen - det tog dem 6 timer at forsÞge at samle en seng og så havde de under udpakningen også skåret i den helt nye madras samt lavet et hak i den, dog havde de tilkaldt 2 mere, men endte med at sengen stadig ikke var samlet da de gik.
De ville så komme dagen efter omkring kl 11, ringede derind og fik af vide at han var på vej.
Kl 12.10 kom montÞren og samlede sengen fÊrdig - de samlede så klÊdeskabet og til sidst min sÞns seng.
Men der blev ikke sat vitrineskabe op eller lamper - anslået tid fra firmaet for ovennÊvnte arbejde 4 timer
Pris 8000kr
De siger så at de har givet et afslag på 1500kr pga monteringen dagen fÞr.
MontÞren kostede knap 400kr i timen.

Som jeg ser det har jeg betalt alt for meget, men var så trÊt af dem at jeg bare ville have dem ud af min lejlighed - fik så en ven til at hjÊlpe mig med at få hÊngt vitrineskabene op så jeg kan nå at sÊtte mine ting på plads inden jul.

Kan bestemt ikke anbefale dansk-logistik til nogen.

2019幎12月20日
自発的なレビュヌ

Dansk Logistik leverer varen som de

Dansk Logistik leverer varen som de lover det. FÞr det havde jeg ikke forestillet mig, at en flytning kunne gå så stÊrk. Jeg er helt imponeret.

Min flytning fra 4. sal pÃ¥ Amager til 2. sal i Vesterbro blev overstÃ¥et i lÞbet af 4 timer. Siden jeg er en samler af slagsen, er det ganske glimrende arbejdet. 😁

2019幎12月12日

DÃ¥rlig oplevelse!

3 timers forsinkelse!
Og der stod én stakkels flyttemand til at flytte 80 m2 lejlighed fra 4.sal og et loftrum! Han ringede så efter nogle kollegaer, der så kom efter 1 time.
Bilen blev pakket, men alle mine ting kunne ikke vÊre der!
Endte dog med er nedslag på 1000kr.
KAN IKKE ANBEFALES!

2019幎12月11日
Dansk Logistik ApS ロゎ

Dansk Logistik ApS からの回答

Hej Natalia,

Vi beklager for din uheldige oplevelse med os.

Som du rigtigt påpeger, var det en lejlighed på 80m2 samt loftrum som du skulle have flyttet.
Dog var der to mand fra start, og en time senere ankom der yderligere to flyttemÊnd.

Og som du var blevet informeret om inden du foretog den endelige booking, var den faste pris du modtog kun for et enkelt flyttelÊs.
Vi var desvÊrre ikke blevet informeret af dig, om alle de lÞse genstande du også skulle have flyttet.

Vi håber dog alligevel, at du er kommet godt ind i dit nye sted, og vi Þnsker dig det bedste frem over.

Mvh,

Dansk Logistik

KÞrsel Gråsten - KÞbenhavn

De to mÊnd der kÞrte mine ting fra Gråsten til Kbh. var hurtige op og ned fra 3. sal. Tunge mÞbler og flyttekasser.
Der var én lille klage, men den skal jeg muligvis rette mod dem der kÞrte mÞblerne fra Aabenraa til Gråsten. Jeg har ikke talt med nogle om det. Ordner det selv med noget lim.

2019幎10月19日

Alt fungerede perfekt

Alt fungerede perfekt. De to flyttemÊnd blev en time forsinket pga en opgave der trak ud, men jeg blev ringet op og informeret om det. De passede virkelig godt på mine ting og var forsigtige med alt. Udover det var de hurtige og effektive. Kan helt klart anbefale firmaet.

2019幎10月18日