Dansk KÞberrÃ¥dgivning レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Tusind tak til Steffen for en fantastisk hjÊlp under vores boligkÞb. Han har vÊret en utrolig stor stÞtte hele vejen igennem, altid klar med professionelle svar og gode rÃ¥d. Hvis man Þnsker en trovÊrd... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Dansk KÞberrÃ¥dgivning team. Som fÞrstegangskÞbere har det vÊret en stor tryghed at have Morten og Steffan ved vores side. Morten hjalp os med prisforhandl... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har haft fornÞjelsen af hjÊlp fra Steffen SÊrkjÊr fra Dansk KÞberrÃ¥dgivning i forbindelse med vores kÞb af hus nord for KÞbenhavn. Steffen hjalp os med at lÊgge en strategi for bud pÃ¥ boligen og ha... もっず芋る

䌁業が回答したした

Professionelt og personligt. Tog sig god tid til at sÊtte sig ind i sagen med kÞbet af ejendommen og hele vejen igennem har de orienteret pÃ¥ mail og telefon. Alle aftaler overholdt til punkt og p... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞍動産業
  2. 法埋サヌビス
  3. 䞍動産専門匁護士
  4. 䞍動産コンサルタント

圓該䌁業による蚘述

Dansk KÞberrådgivning er et landsdÊkkende og uafhÊngigt rådgivningshus for boligkÞbere. Endvidere besidder medarbejderne erfaring med salg af ejendomme fra tidligere beskÊftigelse i landets stÞrste mÊglerkÊder. Derfor kan rådgiverne hos Dansk KÞberrådgivning i dag tilbyde ekspertviden og professionel prisforhandling, når vi hjÊlper vores kunder videre. Som kunde hos Dansk KÞberrådgivning får du ikke blot et trygt boligkÞb, men også dedikeret, strategisk prisforhandling og rådgivning, der sikrer, at du som vores kunde får mest valuta for dine penge.

優良

過去12か月のレビュヌ数: 40ä»¶

レビュヌを曞く

Super kompetent rådgivning.

Super kompetent rådgivning.
Steffen har sÞrget for, at vi har fÞlt os trygge i vores boligkÞb. Det har vÊret en rigtig god process at have Steffen med til at kigge tingene igennem, kommunikuere med mÊgler og sÞrge for at der er styr på handlen i det hele taget.

2026幎2月15日

Hej SÞren,

Mange tak for anbefalingen, og stort tillykke med huskÞbet🏡🌟

Dansk KÞberrådgivning

Vi har brugt Steffen som kÞberrÃ¥dgiver

Vi har brugt Steffen som kÞberrådgiver ved kÞb af vores lejlighed. Vi vil anbefale Steffen til alle der overvejer at kÞbe en bolig. Vi er meget tilfredse med den hjÊlp og rådgivning vi har fået.

2026幎1月16日

KÊre Marie,

1000tak for anbefalingen, som er meget vÊrdsat. Stort tillykke med lejlighedskÞbet🙌🏌

Helt igennem perfekt oplevelse

Vi har haft den bedste oplevelse med Steffen fra Dansk KÞberrådgiving. Vi er blevet holdt i hånden hele vejen og har kunne stille alle de spÞrgsmål vi har haft. Vi kan kun anbefale dem på det varmeste!

2026幎2月12日

KÊre Morgen,

Vi takker mange gange for anbefalingen🏡🌟

Dansk KÞberrådgivning

BoligkÞbsrådgivning i hÞj kvalitet.

God kontakt til kÞberådgiver hele vejen igennem processen, hurtige og gode svar på diverse spÞrgsmål.
Yderst tilfredse med rådgivningen.

2026幎1月28日

Hej Jonas,

Mange tak for anbefalingen og de 5stjerner🌟

Tryg og professionel kÞberrådgivning

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med teamet hos Dansk KÞberrådgivning i forbindelse med mit kÞb af lejlighed. Hele processen har vÊret prÊget af professionalisme, god og hurtig besvarelse af spÞrgsmål samt en masse gode input i de forskellige steps.

En kÊmpe varm anbefaling herfra!

2026幎1月14日

KÊre Morten,

Tak for anbefalingen - meget vÊrdsat!

Stort tillykke med lejlighedskÞbet😊

Grundig og nÊrvÊrende hjÊlp

God og nÊrvÊrende rådgivning igennem hele forlÞbet. Vi fik hurtigt svar, når vi havde spÞrgsmål. Frederikke og Steffen var gode til at gÞre alt forståeligt for os og hjÊlpe os trygt i mål.

2025幎12月1日

KÊre Mathias,

Mange tak for anbefalingen, og stort tillykke med boligkÞbet!🏡

Dansk KÞberrådgivning

Utterly grateful for the support

It was our first time purchasing a house and I don't know how it would have gone without the help and the support from Danske KÞberrådgivning. A friend used their service for his 1st time purchase and recommended this company.
The whole process has been smooth, efficient, clear and time framed. Steffen & Frederikke showed a great amount of patience towards my lack of knowledge & experience. Those life decisions / purchases can be very stressful, especially as a foreigner but the structure & the dialogue they provided between all parts involved has been a huge help. When there are so many questions keeping you up at night, it's priceless to be able to trust someone.

2025幎9月15日

Dear Pablo,

Thank you very much for your words. We are glad to hear that you had a good experience with our company🌟

Once again, congratulations on your purchase🏡

BR

Vi kÞbte en grund

Vi kÞbte en grund, med et hus på, som skulle rives ned, men da vi fik svar tilbage fra jordbund, ville vi annullere handlen. Dansk KÞberrådgivning sikrede de rigtige forbehold i kÞbsaftalen i forbindelse med kÞbet, så vi kunne komme gratis ud af kÞbet.

2025幎12月1日

KÊre Simone,

Mange tak for de 5stjerner, trods det ikke var det rigtige kÞb for jer. Vi hÃ¥ber I snart finder det helt rigtige🙏🏌

Dansk KÞberrådgivning

Super professionel og tryg rådgivning

Steffen SÊrkjÊr gav en tryg og professionel rådgivning gennem hele vores huskÞb. Han var altid tilgÊngelig, svarede hurtigt og tog sig tid til at forklare alt grundigt. Man mÊrker virkelig, at han går det ekstra skridt for, at man får en god oplevelse og trÊffer det rigtige valg. Kan varmt anbefales!

2025幎10月30日

KÊre Jasmin,

1000tak for de 5stjerner og den flotte anbefaling🌟Det sÊtter vi stor pris pÃ¥!

Stort tillykke med boligkÞbet🏡

Dansk KÞberrÃ¥dgivning har vÊret meget

Dansk KÞberrådgivning har vÊret meget professionelle i deres hjÊlp i forbindelse med vores bolig kÞb.
De håndterede alle spÞrgsmål og gennemgik alle punkter med os, så vi i ro og mag kunne forberede os på at skulle flytte.

2025幎11月15日

Hej Claus

Stort tillykke med boligkÞbet, og tak for anbefalingen✚😊!

🏡

Rigtig god

Rigtig god, hurtig og professionel rådgivning. Utrolig rar kommunikation. De formåede at guide os igennem vores huskÞb og forklare os alle trinene, så man kunne forstå hele processen.
Derudover hjalp de os med forhandlingsprocessen i forbindelse med vores huskÞb. Det var rart med en erfaren og rolig sparringspartner, som kunne rådgive os omkring den del.
Vi vil klart anbefale at bruge Dansk KÞberrådgivning i forbindelse med et huskÞb. For os, har det vÊret alle pengene vÊrd.

2025幎11月13日

Dansk KÞberrÃ¥dgivning からの回答

Vi kan desvÊrre ikke se, hvem anbefalingen kommer fra, men 1000tak for anbefalingen. Den sÊtter vi stor pris på🙏🏌🏡

Hilsner
Dansk KÞberrÃ¥dgivning😊

Jeg har brugt Steffen SÊrkjÊr som boligkÞbsrådgiver

Jeg har brugt Steffen SÊrkjÊr som kÞberrådgiver til huskÞb i Greve efter at jeg fik ham anbefalet.
Jeg oplevede Steffen er grundig, har et rolig overblik og var meget tålmodig da processen pga min bank trak lang tid ud - samt har stor indsigt i markedet.
Jeg giver Steffen mine varmeste anbefalinger til enhver der Þnsker et trygt boligkÞb.

2025幎10月20日

KÊre Charnel,

FÞrst fremmest tillykke med bÃ¥de salg og kÞb af bolig. Vi er glade for, at det hele lykkedes🏡

Mange tak for anbefalingen - det sÊtter vi stor pris på🌟

Dansk KÞberrådgivning

Super dygtige og meget meget sÞde

Det kan vÊre hårdt at skulle skifte hjem og stressende at skulle kÞbe bolig. Steffen og hans team gjorde det hele meget mere trygt og behageligt. Ikke nok med at de er dygtige og hurtige, de er også helt enormt venlige og sÞde.

2025幎9月15日

KÊre Sine,

Stort tillykke med kÞbet af boligerne🏡

Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores arbejde

Dansk KÞberrådgivning

Tak for hurtig og kompetent

Tak for hurtig og kompetent sagsbehandling

2025幎10月2日

Hej Ole,

Selv tak - vi er glade for at kunne hjÊlpe. Vi ser frem til den nÊste bolig, du finder🏡

Super god service

Han er super flink og sÞd. Steffen er rigtig god til at forklare detajlerne og vigtige ting i kÞbskontrakten. Man fÞler sig i trygge hÊnder. Kan klart anbefales herfra.

2024幎12月26日

KÊre Husna,

Stort tillykke med boligkÞbet og tak for anmeldelsen🏡

Hilsner

Topklasse hele vejen

I forbindelse med vores lejlighedshandel har vi fra start til slut fÞlt os i meget trygge hÊnder.

VI er lÞbende blevet orienteret omkring status på processen, og Steffen har altid vÊret parat og hurtig til at svare og hjÊlpe omkring spÞrgsmål i forhold til processen.
Det har vÊret topklasse hele vejen.

2025幎9月16日

KÊre Torben,

Mange tak for den flotte anmeldelse - det sÊtter vi stor pris på🎊

Tillykke med boligkÞbet!🏡

Dansk KÞberrådgivning

Top service og god rådgivning

Virkelig god og rar kommunikation. Var sÊrlig glad for den dialog og rådgivning, jeg havde med Steffen i starten af af mit kÞb, hvor jeg fik en grundig vejledning og generel orientering. Oplevede også at jeg fik hurtig svar i lÞbet af processen, når jeg havde spÞrgsmål, svar såvel på mail som via telefonen.

2025幎8月27日

KÊre Allan,

Mange tak for den flotte anmeldelse⭐
Stort tillykke med boligkÞbet🏡

Kyndig og rar vejledning

Vi kan kun anbefale Dansk KÞberrådgivning. Som fÞrstegangskÞbere havde vi nÊsten hele tiden noget, som vi var i tvivl om, og her har de hele vejen vÊret rigtig gode til at hjÊlpe med at forklare ting, og holde os i hånden. De var altid til at få fat på, og jeg er 100% sikker på, at vi kun fik den lejlighed vi havde forelsket os i pga. deres hjÊlp til forhandling.

2025幎9月2日

KÊre Kristoffer,

Mange tak for anbefalingen og stort tillykke med lejligheden🎊

Professionel og tillidsfuld rådgivning

Professionel og tillidsfuld rådgivning – hele vejen
Som fÞrstegangskÞbere stod vi med mange spÞrgsmål og usikkerheder, men vi fik kyndig og tryg boligrådgivning gennem hele processen. Det gav stor ro at have en rådgiver, der ikke bare var grundig og fagligt skarp, men også tilgÊngelig, når vi havde brug for sparring. Vi fÞlte os virkelig i gode hÊnder og kan varmt anbefale Steffen.

2025幎7月3日

KÊre Susan,

Mange tak for din anbefaling af os - det sÊttes der stor pris på🙌🏌

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。