Dansk KÞberrÃ¥dgivning レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Lige fra fÞrste kontakt oplevede vi en professionel virksomhed, som vi kunne have tillid til. Morten gav rigtig god rÃ¥dgivning inden underskrivelse af kÞbsaftale, og i det efterfÞlgende arbejde har St... もっず芋る

䌁業が回答したした

Tusind tak til Steffen for en fantastisk hjÊlp under vores boligkÞb. Han har vÊret en utrolig stor stÞtte hele vejen igennem, altid klar med professionelle svar og gode rÃ¥d. Hvis man Þnsker en trovÊrd... もっず芋る

䌁業が回答したした

A big thanks to Morten and Steffen for their support in the buying process. They have been real partners across the entire process, from advising us around the areas, properties pricing, to supporting... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Dansk KÞberrÃ¥dgivning team. Som fÞrstegangskÞbere har det vÊret en stor tryghed at have Morten og Steffan ved vores side. Morten hjalp os med prisforhandl... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞍動産業
  2. 法埋サヌビス
  3. 䞍動産専門匁護士
  4. 䞍動産コンサルタント

圓該䌁業による蚘述

Dansk KÞberrådgivning er et landsdÊkkende og uafhÊngigt rådgivningshus for boligkÞbere. Endvidere besidder medarbejderne erfaring med salg af ejendomme fra tidligere beskÊftigelse i landets stÞrste mÊglerkÊder. Derfor kan rådgiverne hos Dansk KÞberrådgivning i dag tilbyde ekspertviden og professionel prisforhandling, når vi hjÊlper vores kunder videre. Som kunde hos Dansk KÞberrådgivning får du ikke blot et trygt boligkÞb, men også dedikeret, strategisk prisforhandling og rådgivning, der sikrer, at du som vores kunde får mest valuta for dine penge.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 43ä»¶

レビュヌを曞く

Very experienced and professional

Very experienced and professional advisor who I work with. He gives the best advice during your purchase process, making your buying journey easy and smooth. I highly recommend Steffen SÊrkjÊr!

2024幎9月1日

Dansk KÞberrÃ¥dgivning からの回答

Thank you very much for your recommendation of Dansk KÞberrÃ¥dgivning🙌🏌 We’re glad that you had a good experience- and congratulations with the purchase🏡

Best regards

Rådgivning i sÊrklasse

God rådgivning fra start til slut, altid på telefonen ved opståede spÞrgsmål. Ville vi vÊlge igen en anden gang :-)

2024幎8月14日

Dansk KÞberrÃ¥dgivning からの回答

Mange tak for din anbefaling, Adam🙌🏌
Vi er glade for, at du har haft et godt kÞbsforlÞb🏡

Med Dansk KÞberrådgivning er du i trygge hÊnder!

Vi har netop kÞbt hus, og havde Steffen SÊrkjÊr, fra Dansk KÞberrådgivning, som vores kÞberrådgiver. Steffen var imÞdekommende, engageret og kompetent. Der var ingen dumme spÞrgsmål, som man godt kan fÞle, når man som os, er fÞrstegangskÞbere. Steffen var altid til rådighed til at vejlede og svare på spÞrgsmål. Vi fÞlte os trygge og taget godt hånd om. Hvis du står og mangler en kÞberrådgiver, så gÞr du klogt i at vÊlge Steffen. De varmeste og stÞrste anbefalinger herfra

2024幎10月1日

KÊre Jakob,

Mange tak for at dele jeres oplevelse - og 1000-tak for anbefalingen👏🏌🏡

//Dansk KÞberrådgivning

Super god til at holde en orienteret

Super god til at holde en orienteret gennem hele processen. Var god til at fortÊlle hvad man skulle vÊre opmÊrksom på. Vi bruger dem gerne igen og kan klart anbefale dem.

2024幎6月15日

KÊre Ken,

Mange tak for jeres anbefaling af Dansk KÞberrådgivning efter I har kÞbt bolig med os på jeres side.

Stort tillykke med det hele!🏡

//Dansk KÞberrådgivning

Fantastisk rådgivning til kÞb af bolig

Dansk KÞberrådgivning kan klart anbefales hvis du står og skal til at kÞbe bolig.

Vi havde fornÞjelsen af at blive rådgivet af Steffen i forbindelse med vores boligkÞb. Den beslutning fortrÞd vi ikke på noget tidspunkt.

Steffen og Dansk KÞberrådgivning er super professionelle og altid til at komme i kontakt med. Steffen var sÊrdeles fleksibel og til at komme i kontakt med på nÊsten alle tidspunkter af dÞgnet. Det er meget betryggende, at have en kÞberrådgiver der er så tilgÊngelig såfremt der skulle opstå problemer eller spÞrgsmål.

Vores kÞb blev desvÊrre ikke til noget og Steffen hjalp os ud af aftalen uden bekymringer. Vi vender trygt tilbage til Steffen og Dansk KÞberrådgivning igen, når vores fremtidige hjem kommer til salg.

Uden tvivl 5 stjerner herfra!

2024幎8月12日

Hej Benjamin

Stort tak for jeres anbefaling - det sÊttes der stor pris på!

Vi ser frem til at hjÊlp jer, nÃ¥r I finder drÞmmeboligen🏡😊

Tak til Steffen for en god dialog

Tak til Steffen for en god dialog, den bedste vejledning og engagement.

Jeg kan på det varmeste anbefale Steffen.

2024幎7月12日

Hej Peter

Tak for din anbefaling - det sÊtter vi stor pris på👍🏌

Meget professionel rådgiving

Christina Lehmann var på forkant med svarfrister, hurtig til at samle og svare på mange spÞrgsmål undervejs, god til at påpege hvilke emner og beskrivelser i tilstandsrapporten der burde dokumenteres yderligere fra sÊlgers side samt god sparringspartner ifm. div. valg undervejs i processen.
Jeg vil uden tvivl anbefale Christina til andre.

2024幎4月15日

KÊre Lisbeth,

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse i forbindelse med dit boligkÞb. Stort tillykke med boligkÞbet!🙌🏌🏡

Dygtig guidning

Christina Lehmann har vÊret dygtig til at forklare og guide mig hele vejen igennem boligkÞbet.
Jeg ville vÊlge hende og Dansk KÞberrådgivning igen.

2024幎6月13日

Hej Christina

Tak for din anmeldelse af Dansk KÞberrådgivning og Christina Lehrmann - det sÊtter vi stor pris på!

Tillykke med boligkÞbet🏡

BoligkÞb med ro i maven

Som fÞrstegangskÞber har det vÊret svÊrt at forstå alt det, der sker i en bolighandel. Det har derfor vÊret en kÊmpe hjÊlp at have Steffen fra Dansk KÞberrådgivning med på sidelinjen til at hjÊlpe med forhandlingsprocessen, gennemgang af vigtige dokumenter og til at besvare alle de mange spÞrgsmål, jeg har haft undervejs. Det hele er blevet håndteret hurtigt og professionelt, så jeg har kunne kÞbe mit drÞmmehus med ro i maven :)

2024幎4月24日

Dansk KÞberrÃ¥dgivning からの回答

Stort tillykke med huskÞbet i SolrÞd. Vi er glade for, at I har haft et godt kÞbsforlÞb med vores hjÊlp😊🏡

Hjalp os med at finde drÞmmehuset

Min kone og jeg havde igennem en lÊngere periode fulgt boligmarkedet i SolrÞd Strand, men det rette hus lod vente på sig. Det har heller ikke gjort det lettere, at vores område afgrÊnsede sig til to boligkvarterer. Vi startede derfor et samarbejde med Dansk KÞberrådgivning (DKR), hvor vi i den indledende dialog med Morten besluttede os for at anvende deres boligsÞgning service. Det skulle vise sig at bÊre frugt.

Vi har igennem hele processen vÊret meget imponerede af indsigten i det lokale marked. I sÊrdeles mulige boliger, der endnu ikke var på markedet (heller ikke som skuffesager). Morten har ved flere lejligheder arrangeret at vi kunne få fremvist disse huse, hvilket også endte med at vÊre sådan vi fandt vores kommende hjem på.

Udover et kÊmpe lokalt kendskab i SolrÞd, så har Morten også vÊret en stor stÞtte for os som fÞrstegangskÞbere, til at spare om alle de spÞrgsmål vi har haft igennem boligsÞgnings- og kÞbsprocessen. Alt fra dybdegående samtaler om markedspriser, gennemgang af boliger, renoverings/ombygningsmuligheder, drÞftelse af potentielle kÞbsemner og forhandling.

Vi synes sÊrdeles at det har vÊre givtigt, at have en dygtig person i eget ringhjÞrne til at engagere ejendomsmÊgler og sÊlgere, for at stille os bedst muligt. Der er ingen tvivl om at ejendomsmÊgler er sÊlgers mand, og kender gamet. Morten har hjulpet os til at udligne spillepladen, og stillet os bedst fra start til slut, fra fremvisning til endt handel.

Mortens fleksibilitet, interesse, imÞdekommenhed og rÃ¥dighed har ogsÃ¥ vÊret over al forventning igennem hele samarbejdet. Vi er kun blevet mÞdt med forstÃ¥else for vores valg – og fravalg, hvor vores interesser er blevet varetaget til fulde. Svar har aldrig ladet vente pÃ¥ sig, og opkald muligt udenfor tidspunkter man normalt kunne forvente. At Morten hjalp vores handel pÃ¥ plads 23. december taler for sig selv.

DKR hjalp ligeledes med det juridiske arbejde, hvor Christina til vores fulde tilfredshed har varetaget denne del af processen. Fra gennemgang af kÞbsaftale, opfÞlgning og Êndring af kÞbsaftale pÃ¥ relevante punkter til arbejde med skÞde, tinglysning m.v. Christina er yderst dygtig og behagelig at arbejde med, og har ligeledes vÊret god til at sparre med os om hvad vi bÞr vÊre opmÊrksom pÃ¥ – og dele ud af hendes lange erfaring indenfor ejendomshandel, sÃ¥ vi har kunne trÊffe de bedste valg.

Vi kan kun pÃ¥ det varmest og kraftigste anbefale DKR. Det har for os betydet at vi snart kan flytte ind i vores kommende drÞmmehjem – en mulighed som uden Mortens indsats potentielt aldrig var opstÃ¥et, eller gÃ¥et vores nÊse forbi.

2024幎1月9日

KÊre Stephan

Tusinde tak for jeres flotte anmeldelse efter samarbejdet med Morten og Christina - det sÊtter vi stor pris på🙌🏌

I skal have stort tillykke med boligkÞbet!🏡

Dansk KÞberrådgivning

Meget imÞdekommende og hjÊlpsom

Meget imÞdekommende og hjÊlpsom vejlending, selv i weekenden. Tak for hjÊlpen.

2023幎10月14日

Dansk KÞberrÃ¥dgivning からの回答

Tak for anmeldelsen, og selv tak. Gode rÃ¥d er altid gratis🏡👍🏌

Rigtig god service

Vi kontaktede Dansk KÞberrådgivning for at få rådgivning om at omlÊgge vores boliglån til vores rÊkkehus i SolrÞd. Takket vÊre deres rådgivning opnåede vi den Þnskede kursgevinst på vores boliglån igennem banken.

Vi har fået rigtig god service og vi er meget tilfredse med resultatet, og vil bestemt bruge Dansk KÞberrådgivning igen, når vi nÊste gang skal kÞbe bolig.

2023幎10月10日

Hej Nikolaj

Tak for de 5 stjerne - det sÊtter vi pris pÃ¥! Vi ser frem til at hjÊlpe jer nÊste gang😁

KÞb af ejendom

Vi har brugt Dansk KÞberrådgivning ifm. kÞb af ejendom, og må bare klappe stort i hÊnderne for det engagement og den store vidensbank, der rulles ud under sådan et projekt. Ikke alene fik vi påpeget en rÊkke juridiske skÊvheder i kontrakten (og rettet disse op), men frem for alt fik vi forhandlet en rigtig fin pris frem på boligen. De varmeste anbefalinger fra os. Det er alle pengene vÊrd (og, så gÞr det jo heller ikke noget, Morten Larsen har et utroligt vindende vÊsen).

2023幎10月22日

Hej Morten

Mange tak for din flotte anmeldelse og anbefaling af Dansk KÞberrÃ¥dgivning🌟

Vi er glade for, at Morten Larsen har kunne hjÊlpe jer godt videre. Tillykke med handlen🙌🏌🏡

God og hurtig service!

I forbindelse med kÞb af andelsbolig i Valby, har Dansk KÞberrådgivning hjulpet med kÞbet. Jeg har lÞbende fået rigtig god vejledning og har altid kunne få kontakt til min rådgiver. Min rådgiver har givet mig hurtig og forståelige svar på mine spÞrgsmål, som har gjort kÞbet trygt for mig. Tusinde tak for god service!

2023幎9月13日

Dansk KÞberrÃ¥dgivning からの回答

Selv tak for et godt samarbejde omkring kÞbet af din lejlighed i Valby🏘 Stort tillykke!

Jeg brugte Dansk KÞberrÃ¥dgivning (DKR)

Jeg brugte Dansk KÞberrådgivning (DKR) i forbindelse med kÞb af nyt hus i SolrÞd. Da huset havde en K3 vi var meget i tvivl om hvordan vi skulle håndtere. DKR udersÞget sagen og sikret at vi fik udbedret og fjernet K3 fra tilstandsrapporten, samt stod for den sidste forhandling, hvor vi fik en ekstra besparelse på 125.000,-
Vi fik lÞbende god rådgivning gennem hele kÞbsprocessen. Jeg kan varmt anbefale DKR til andre!

2023幎8月4日

KÊre Morten,

Mange tak for jeres anmeldelse, som vi sÊtter stor pris på! Vi er glade for, at I har haft en god oplevelse med rådgivningen.

🏡Stort tillykke med boligkÞbet🙌🏌

Jeg har haft fornÞjelsen af Steffen

Jeg har haft fornÞjelsen af Steffen SÊrkjÊr, som lige fra start af, har kunne give mig svar på alle mine spÞrgsmål, derudover har han vÊret utrolig nem at få fat på, hvilket er en enorm stor tryghed. 5 stjerner herfra!

2023幎9月27日

Hej Mikkel

Mange tak for dine 5 stjerner - det sÊtter vi stor pris på.
Stort tillykke, og alt held og lykke med huskÞbet🏡