Dansk KÞberrÃ¥dgivning レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Lige fra fÞrste kontakt oplevede vi en professionel virksomhed, som vi kunne have tillid til. Morten gav rigtig god rÃ¥dgivning inden underskrivelse af kÞbsaftale, og i det efterfÞlgende arbejde har St... もっず芋る

䌁業が回答したした

Tusind tak til Steffen for en fantastisk hjÊlp under vores boligkÞb. Han har vÊret en utrolig stor stÞtte hele vejen igennem, altid klar med professionelle svar og gode rÃ¥d. Hvis man Þnsker en trovÊrd... もっず芋る

䌁業が回答したした

A big thanks to Morten and Steffen for their support in the buying process. They have been real partners across the entire process, from advising us around the areas, properties pricing, to supporting... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Dansk KÞberrÃ¥dgivning team. Som fÞrstegangskÞbere har det vÊret en stor tryghed at have Morten og Steffan ved vores side. Morten hjalp os med prisforhandl... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞍動産業
  2. 法埋サヌビス
  3. 䞍動産専門匁護士
  4. 䞍動産コンサルタント

圓該䌁業による蚘述

Dansk KÞberrådgivning er et landsdÊkkende og uafhÊngigt rådgivningshus for boligkÞbere. Endvidere besidder medarbejderne erfaring med salg af ejendomme fra tidligere beskÊftigelse i landets stÞrste mÊglerkÊder. Derfor kan rådgiverne hos Dansk KÞberrådgivning i dag tilbyde ekspertviden og professionel prisforhandling, når vi hjÊlper vores kunder videre. Som kunde hos Dansk KÞberrådgivning får du ikke blot et trygt boligkÞb, men også dedikeret, strategisk prisforhandling og rådgivning, der sikrer, at du som vores kunde får mest valuta for dine penge.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 43ä»¶

レビュヌを曞く

Kyndig og rar vejledning

Vi kan kun anbefale Dansk KÞberrådgivning. Som fÞrstegangskÞbere havde vi nÊsten hele tiden noget, som vi var i tvivl om, og her har de hele vejen vÊret rigtig gode til at hjÊlpe med at forklare ting, og holde os i hånden. De var altid til at få fat på, og jeg er 100% sikker på, at vi kun fik den lejlighed vi havde forelsket os i pga. deres hjÊlp til forhandling.

2025幎9月2日

KÊre Kristoffer,

Mange tak for anbefalingen og stort tillykke med lejligheden🎊

Professionel og tillidsfuld rådgivning

Professionel og tillidsfuld rådgivning – hele vejen
Som fÞrstegangskÞbere stod vi med mange spÞrgsmål og usikkerheder, men vi fik kyndig og tryg boligrådgivning gennem hele processen. Det gav stor ro at have en rådgiver, der ikke bare var grundig og fagligt skarp, men også tilgÊngelig, når vi havde brug for sparring. Vi fÞlte os virkelig i gode hÊnder og kan varmt anbefale Steffen.

2025幎7月3日

KÊre Susan,

Mange tak for din anbefaling af os - det sÊttes der stor pris på🙌🏌

Dansk KÞberrådgivning

KÊmpe anbefaling af Steffen fra mig

KÊmpe anbefaling af Steffen fra mig. Ikke alene har han givet virkelig kompetent, grundig og ikke mindst forståelig vejledning undervejs. Han har også svaret hurtigt, beredvilligt og venligt på alle spÞrgsmål.
Min bolighandel måtte annulleres og også her hjalp han mig hurtigt, sikkert og trygt igennem.
Jeg ringer til Steffen, nÊste gang jeg skal handle bolig. Det vil jeg råde enhver til at gÞre.

2025幎7月3日

KÊre Trine,

Mange tak for anbefalingen - vi ser frem til samarbejdet ved den nÊste bolig🏡☀

Dansk KÞberrådgivning

En tryg proces med god rådgivning

Vi har brugt Steffen som kÞberrådgiver og valget faldt på ham efter en gennemgang af flere tilbud. Vi oplevede fra starteden af en god kemi og kommunikation fra Steffen der skabe tillid i at vÊlge ham.

Den tillid har han levet op til i hele forlÞbet omkring vores huskÞb og har som lovet vÊret tilgÊngelig og givet relevant og grundig rådgivning.

2025幎6月18日

Hej Trine,

Tak for anbefalingen ⭐
Og stort tillykke med huskÞbet!🏡

Stor anbefaling!

Jeg fik god hjÊlp af Dansk KÞberrådgivning ifbm. fÞrste boligkÞb. Det gav en tryghed i hele processen at have en kÞberrådgiver med indeover handlen, som sikrede at alt fra kÞbsaftale til servitutter var som det skulle vÊre.

Stor anbefaling til Steffen og teamet herfra!

2025幎6月12日

Hej Thomas,

Stor tak for din anbefaling af os - det er vi meget glade for. Stort tillykke med lejlighedskÞbet i Aarhus☀

Dansk KÞberrÃ¥dgivning😊

Stor anbefaling

Steffen hjalp os igennem forlÞbet virkelig fornemt, og med stor venlighed og detaljegrad. Det er en meget god service, og skal klart anbefales

2025幎6月12日

KÊre Sigrid,

Stor tak for anbefalingen af os! I Þnskes stort tillykke med boligkÞbet🏡☀

Fantastisk hjÊlp som fÞrstegangskÞber

Som fÞrstegangskÞber var jeg virkelig glad for at have Steffen som kÞberrÃ¥dgiver. Han er altid til at fÃ¥ fat pÃ¥, tog sig tid til at forklare tingene, og gjorde hele processen meget mere overskuelig. Super professionel og hjÊlpsom – kan varmt anbefales!

2025幎5月30日

Hej Daniel,

Mange tak for din anbefaling - og stort tillykke med lejlighedskÞbet i KÞbenhavn🌆👏🏌

Dansk KÞberrådgivning

Jeg Þnsker at dele min klare anbefaling

Jeg Þnsker at dele min klare anbefaling af Dansk KÞberrådgivning - med sÊrlig henvisning til Steffen, som har vÊret vores rådgiver i forbindelse med kÞb af bolig.

Steffen er professionel og grundig inden for sit fag - der bliver fulgt op på alle emner i ret tid og han kommunikerer ganske skarpt, hele tiden med et solidt overblik.

Dertil er Steffen en ganske rar og empatisk rådgiver, som er en fornÞjelse at samarbejde med.

Vi har vÊret tilfredse igennem hele processen og fÞlt os i trygge hÊnder. Man får igennem Steffen, en meget personlig behandling, som i dén grad også er en positiv differentiering til sammenligning mod de stÞrste kÞberrådgivere i markedet!

2025幎4月28日

KÊre Nichlas,

1.000tak for anbefalingen af os - det sÊttes der stor pris på🙌🏌🏡

Vi Þnsker stort tillykke med boligkÞbet!

Dansk KÞberrådgivning

Steffen har vÊret en fantastisk hjÊlp

Steffen har vÊret en fantastisk hjÊlp ifm vores boligkÞb fra start til slut. Super god service og man fÞler sig i trygge hÊnder undervejs i hele processen. Varm anbefaling herfra!

2025幎4月25日

Hej Niklas,

Mange tak for anbefalingen - det sÊttes der stor pris på🏡😊

Mvh
Dansk KÞberrådgivning

Rigtig god service og svar på alle

Rigtig god service og svar på alle tider af dÞgnet, vi har fÞlt os meget trygge i vores handel

2025幎4月1日

Hej Anders,

Tak for de 5 stjerner og tillykke med huskÞbet🏡

De varmeste anbefalinger

Vi giver Dansk KÞberrådgivning (og i sÊrdeleshed Steffen) vores varmeste anbefalinger.
Steffen er top professionel, lydhÞr og har styr på det hele!

Vi har vÊret meget glade for at have benyttet Dansk KÞberrådgivning i forbindelse med vores huskÞb.
Vores rådgiver, Steffen, formåede at skabe et trygt og rart forlÞb og havde styr på det hele, også det vi selv overså.
Ydermere kommunikeres der hurtigt og prÊcist nÃ¥r der er nyt i ens sag 👍
Tak til Dansk KÞberrÃ¥dgivning for at hjÊlpe med at gÞre drÞm til virkelig og for en fÞrste klasses oplevelse! 🎉

2025幎4月16日

KÊre Trine,

Mange tak for anbefaling - det sÊtter vi stor pris på🙏🏌

Stort tillykke med jeres nye ejendom🏠

Dansk KÞberrådgivning

Jeg kan til hver en tid anbefale Dansk

Jeg kan til hver en tid anbefale Dansk KÞberrådgivning.
Steffen var professionel og havde en god dagsorden fra A-Z, som viste prÊcis hvordan sådan et forlÞb fungerer.
Hurtig tilbagemelding og god valuta for pengene.

2025幎3月3日

KÊre Peter

Tusinde tak for anbefalingen - det sÊtter vi stor pris på👍🏌

Vi er glade for at rÊkkehuskÞbet lykkedes🏡

Dansk KÞberrådgivning

Jeg vil sende mine varmeste

Jeg vil sende mine varmeste anbefalinger og har vÊret utrolig glad for Steffen s rådgivning og empati i et svÊrt forlÞb :-) han har vÊret super dygtig, har fulgt op på tingene og har gjort at jeg har fÞlt mig tryg hele vejen :-) det har virkelig vÊret trygt og godt

KÊmpe anbefaling herfra

2025幎3月12日

KÊre Rikke,

Stort tillykke med huskÞbet - vi er glade for, at det hele i sidste ende kunne falde helt pÃ¥ plads🏡

Tak for den gode anbefaling☀

Dansk KÞberrådgivning

Steffen var super professionel og

Steffen var super professionel og fulgte os fra start til slut. Han var venlig og havde styr på alt det vi aldrig ville kunne sÊtte os ind i. Han havde ligeledes overblikket over deadlines, så vi ikke skulle spekulere på om vi havde glemt noget og stod til rådighed, som gjorde at der ikke gik lang tid fra en mail eller et misset opkald fÞr man havde svar fra ham.

2025幎2月18日

KÊre Nadia,

Mange tak for anbefaling af Dansk KÞberrÃ¥dgivning - det sÊtter vi stor pris pÃ¥!☀

Stort tillykke med huskÞbet!🏡

Trust, accessible, professional

Working with this company was simply the right step in our home purchasing effort. As a local you will benefit from this services, and specially as a foreigner it is vital to get this kind of expertise and guidance. Not only one is sure to cover the legal steps of the process but the advice received also wraps it all together, no loose ends. Finally a personal touch is that dealing with Steffen (our advisor), was simple, easy and confidence boosting all through. Money and energy well invested.

2025幎1月12日

Hi Frederico,

Thank you very much for your review - we appreciate it very much!🌟

Congrats with you purchase and good luck with everything 🏡

Best

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Steffen var en fornÞjelse at have på. Han fik virkelig forsimplet det og hurtigt respons.

Fem stjerner herfra!

2025幎2月4日

KÊre Devin,

Stort tillykke med huskÞbet, som vi hÃ¥ber, I bliver glade for🏡👏🏌

Tak for anbefalingen - det sÊtter vi stor pris på!

- Dansk KÞberrådgivning

5 stjerner til rådgivningen!

Steffen har stÞttet og hjulpet mig med hele kÞbsprocessen. Han er meget nÞjagtig og giver en tryghed som kÞber. Det har vÊret en fornÞjelse!
Vi takker mange gange for at forhandle prisen ned med 150.000kr 🎉 stor anbefaling herfra

2025幎2月1日

KÊre Sofia,

Stort tillykke med huskÞbet og tak for anbefalingen af Dansk KÞberrÃ¥dgivning🏡

Klar anbefaling af Dansk KÞberrådgivning

"Vi har netop kÞbt bolig i Valby og har lÞbende drÞftet kÞbet med Dansk KÞberrådgivning. Vores rådgiver har altid vÊre tilgÊngelig og svaret hurtigt på mails og opkald, der giver en ekstra tryghed i en hektisk periode. Vi vil til hver en tid anbefale andre boligkÞbere til, at kontakte Dansk KÞberrådgivning."

2024幎11月1日

KÊre Jong,

Vi takker for det gode samarbejde - stort tillykke med kÞbet i Valby🏡👏🏌

- Dansk KÞberrådgivning

NÊrvÊrende og professionel rådgivning ved huskÞb

Vi har netop gennemfÞrt et huskÞb, hjulpet godt på vej af Steffen og Dansk KÞberrådgivning. Steffen stÞttede os igennem hele processen og var med til at give en stor tryghed som fÞrstegangskÞber. De var igennem alle dokumenter og sikrede os det bedste udgangspunkt for endelige forhandlinger og justeringer til kÞbsaftalen.
Derudover var Steffen altid tilgÊngelig for spÞrgsmål.
Vi kan varmt anbefale Dansk KÞberrådgivning.

2025幎1月10日

KÊre Kristian,