Banner for Dansk Tagbearbejdning

Dansk Tagbearbejdning レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Vores sommerhus har fået renset og malet taget, og vi har kun ros til overs for hele forløbet. Vi er blevet mødt af nogle af de mest servicemindede og professionelle fagfolk, vi længe har oplevet.... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Renset og malet tag. Vi er de glade og tilfredse kunder fra Sønderjylland (Varnæs) Dygtig rådgivning af farvalg, veludført arbejde, overholdt tidsaftalen, og konkurrencedygtige på prisen. Vi an... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Meget godt og flot tag malings arbejde. “Mike” som var her - gjorde virkelig lidt ekstra ud af at gøre tag malingen så professionelt som muligt selv om vejret drillede lidt. Afdækning af sol celler... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Dårlig opfølgning på manglende udførsel af sprøjtning af tag og fliser. Taget blev sprøjtet som aftalt ihht. abonnement men der gik en hel uge før fliserne blev sprøjtet trods opringning og mail. Ha... もっと見る

企業情報

1. 絵画
  2. ・
  3. 高圧洗浄業

当該企業による記述

Dansk Tagbearbejdning A/S har siden 1989 hjulpet private, virksomheder, boligforeninger og landbrug med vedligeholdelse af tage og udendørs arealer. Vi er specialister i tagmaling, tagrensning, algebehandling, fliserensning og facaderensning med fokus på kvalitet, holdbarhed og god service.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 57件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Fantastisk udført rensning af taget.

Fantastisk udført rensning af taget. Søde og rare jyder som udførte arbejde. Fin afdækning af huset under udførelse. Glæder os til at få malet taget.

2024年10月24日

Hej

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din gode oplevelse. Vi vil give din ros videre til vores medarbejdere.

5つ星のうち5の評価

Dansk tagbearbejdning leverer bare et…

Dansk tagbearbejdning leverer bare et superprodukt og er rigtig gode, til at rydde op efter sig selv bagefter.
De kan varmt anbefales

2024年10月23日

Hej Basse

5つ星のうち5の評価

Det var en god oplevelse at få…

Det var en god oplevelse at få servicebesøg. Modtog fin forklaring på hvad der sker med taget.
Servicemedarbejderen optrådte meget høfligt og åben. En fornøjelse jeg kan anbefale til andre husejere.22. 10. 2024

2024年10月22日

Hej Lorens

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din gode oplevelse med vores service. Vi vil give din ros videre til medarbejderen.

Venlig medarbejder

Venlig medarbejder. God service.

2024年10月21日

Hej Tom

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din gode oplevelse med vores medarbejder og service. Vi vil give rosen videre.

Hensyntagent firma

Firmaet kom om morgenen yderst morgenfriske og i stedet for bare at gå i gang med opgaven blev jeg bedt om at flytte bilen så der ikke kom vædske på den

2024年10月11日

Hej Morten

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din gode oplevelse, med vores service.

Fint arbejde

Fint arbejde, fin service og super flinke personale som udfører arbejdet

2024年10月14日

Hej Bente

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din tilfredshed med vores service og vi vil give din ros videre.

5つ星のうち5の評価

Professionelt arbejde uden anmærkninger :-)

Vil gerne fremhæve en yderst kompetent rense og maleproces og har pt. intet at bemærke 🙂

Vi fik taget malet fra rødt til sort hvilket vi var meget spændt på at se resultatet af. Vi er vilde med resultatet og har ikke fortrudt. Diverse aktører var omhyggelige med deres arbejde og fik ryddet pænt op efter sig selv. Selv en nabohave blev besøgt for at oplyse omkring nedfaldende mosstykker i haven som de nok skulle få fjernet.

2024年9月23日

Hej Jino

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre om din gode oplevelse med rensning og maling af tag. Vi vil give din ros videre til vores medarbejdere!

5つ星のうち5の評価

Flik og høflig Teknikker tror han…

Flik og høflig Teknikker tror han gjorde et fint stykke arbejde, så nu kan vi jo kun vendte på at se på resultatet. Ps: Men jeg troede vi fik en besked om han kom i dag, men måske har jeg misforstået det. Bh. Axel Pedersen

2024年10月7日

Hej Axel

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din tilfredshed med vores service.

Jeg kan se at da du kontaktede os første gang, har fået tastet et nummer forkert i dit telefonnummer.
Derfor har du denne gang ikke modtaget en sms-advisering.

Dit telefonnummer er blevet rettet til det korrekte nummer nu, i henhold til din seneste mail.

2024年10月7日

Hej Anette

5つ星のうち5の評価

Hurtig og godt udført arbejde.

Hurtig og godt udført arbejde.
Jeg fik et overslag 17-09-24 på tagrensning og maling af betontegl.
Nu er arbejdet færdig d.02.10.24 det må jeg sig at de var effektive og har nogle rigtig dygtige håndværker.

2024年10月2日

Hej Hardy

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din store tilfredshed med både udførsel af arbejdet og tidshorisonten.

Fleksible og flot arbejde

Fleksible og flot arbejde. Super service fra Sebastian

2024年10月2日

Hej Erik

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din gode oplevelse. Vi vil give din ros videre til Sebastian!

5つ星のうち5の評価

Super service og kvalitet!

En rigtig god service fra tilbud til, rensning af tag, udskiftning af rygdækninger og maling af tag!
Super godt resultat!

2024年9月20日

Hej Aage

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din gode oplevelse med rensning og maling af tag!

5つ星のうち5の評価

Har fået vasket mit tag ned

Har fået vasket mit tag ned, og derefter malet det med farveskift.

Flinke ansatte, et flot stykke arbejde, med et super resultat. Det ligger i detaljen, og at de ansatte gør tingene ordentligt. Der blev desuden markeret et par sten, som de gerne skiftede.

Flinke mennesker at have rendende ved huset, og intet svineri at komme efter.

Maleren var dygtig, og vurderede at han ville komme igen dagen efter og give sidste lag og male underkanter. Dette selvom køreturen var lang.
Jeg er glad for der ikke bare blev kløet på med et forhastet resultat.

Prisen er i top.

Har tilmeldt mig løbene algebehandling fremover ved DTB aswell, fordi det har været en professionel proces.

2024年9月20日

Hej Tue

Tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre om din store tilfredshed med os!

Vi vil give din ros videre til vores medarbejdere.

Fantastisk service 😀👌👍

Vi fik malet vores tag fra rød til sort, hvilket blev rigtig flot. Efter lidt tid kunne vi se det røde skinne lidt igennem nogle steder. Vi kontaktede firmaet, som konstaterede at det skulle ha` en omgang mere.
Det er blevet super flot 👌🤗👍Fantastisk service fra både firma og den ansatte Jacob, der kom og udførte det.
I får de varmeste anbefalinger herfra og vores nabo har allerede bestilt jer 🤗👍

2024年8月16日

Hej Dorte

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din store tilfredshed med vores service!

5つ星のうち5の評価

Det er et ordholdende firma

Det er et ordholdende firma, som leverer det aftalte. Effektive, ordentlige og til at stole på. Min varme anbefaling.

2024年6月15日

Hej Thagaard

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre du er godt tilfreds med os og vores service.

5つ星のうち5の評価

En meget professionel behandling af…

En meget professionel behandling af vores tag.
Foretaget af en meget venlig og lydhør håndværker.

2024年7月10日

Hej Kai

5つ星のうち5の評価

Taget lignede næsten et nyt tag…

Taget lignede næsten et nyt tag bagefter. Det tog heller ikke så lang tid, så det var kun en god oplevelse 👍👍👍👍👍

2024年4月19日

Hej Lisbeth

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din rigtig gode oplevelse!

5つ星のうち5の評価

Meget flink ung mand der kom og udførte…

Meget flink ung mand der kom og udførte arbejdet.

2024年6月26日

Hej Lars

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din gode oplevelse, vi vil give din ros videre.

5つ星のうち5の評価

Godt og effektivt arbejde.

Godt og effektivt arbejde.
12 dobbelt huse på en dag.
Begrænset vandstøv udenfor de behandlede områder
Forventer et flot resultat efter de lovede 4-6 uger

2024年6月24日

Hej Dan

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din gode oplevelse med vores service. Som du ved, skal du blot kontakte os hvis der stadig er noget grønt 4-6 uger efter behandling.

5つ星のうち5の評価

Fik behandlet fliser og tag lige op…

Fik behandlet fliser og tag lige op til, at der det næste døgn faldt over 35 mm regn! Sendte en mail om at effekten nok ville være begrænset, og fik en besked et par dage efter, om at de ville genbehandle uden beregning.
Dette har de nu gjort, og jeg er absolut tilfreds med deres service.

2024年6月14日

Hej Frank

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din gode oplevelse med vores service samt virkningsgaranti.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。