Banner for Dansk Tagbearbejdning

Dansk Tagbearbejdning レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vores sommerhus har fÃ¥et renset og malet taget, og vi har kun ros til overs for hele forlÞbet. Vi er blevet mÞdt af nogle af de mest servicemindede og professionelle fagfolk, vi lÊnge har oplevet.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Renset og malet tag. Vi er de glade og tilfredse kunder fra SÞnderjylland (VarnÊs) Dygtig rÃ¥dgivning af farvalg, veludfÞrt arbejde, overholdt tidsaftalen, og konkurrencedygtige pÃ¥ prisen. Vi an... もっず芋る

䌁業が回答したした

Meget godt og flot tag malings arbejde. “Mike” som var her - gjorde virkelig lidt ekstra ud af at gÞre tag malingen sÃ¥ professionelt som muligt selv om vejret drillede lidt. AfdÊkning af sol celler... もっず芋る

䌁業が回答したした

DÃ¥rlig opfÞlgning pÃ¥ manglende udfÞrsel af sprÞjtning af tag og fliser. Taget blev sprÞjtet som aftalt ihht. abonnement men der gik en hel uge fÞr fliserne blev sprÞjtet trods opringning og mail. Ha... もっず芋る

䌁業情報

1. 絵画
  2. ・
  3. 高圧掗浄業

圓該䌁業による蚘述

Dansk Tagbearbejdning A/S har siden 1989 hjulpet private, virksomheder, boligforeninger og landbrug med vedligeholdelse af tage og udendÞrs arealer. Vi er specialister i tagmaling, tagrensning, algebehandling, fliserensning og facaderensning med fokus på kvalitet, holdbarhed og god service.

優良

レビュヌを曞く

VeludfÞrt arbejde

2024幎6月11日

Hej JÞrn

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre om din gode oplevelse med vores service.

DÃ¥rlig service

Dårlig service. Lange svartider på mail. Lang ventetid på udarbejdelse af reklamationsopgaver. Fik aldrig monteret alle de fugleklodser de skulle.
Vil sige, fra den dag de havde modtaget betalingen, faldt deres service, til ikke eksisterende.
Eneste grund til jeg har samarbejdet med dem i ca. 10 år (2013 - 2023) var pga. garantien, som de dog efter adskedelige rykker fra min side, leverede. Dog forsÞgte de i fÞrste omgang at lave en nem lÞsning for dem selv, med det resultat at de måtte gÞre det om, ca. 9 mdr. senere.
Et firma jeg på ingen måder kan give min anbefaling til andre, at benytte.

2023幎8月6日

Hej Heintje

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre du har haft en dårlig oplevelse. Vi håber dog du er blevet tilfreds med det endelige resultat jÊvnfÞrt 10 års Byg Garanti.

Dansk Tagbearbejdning A/S

Udskiftning af tagrende uden diskussion.on.

I forbindelse med tagmalingen kom maleren til at lave en revne i tagrenden. efter indsendelse af billeder er jeg strsks blevet lovet udskiftning i nÊrmeste fremtid. Uden diskussion, god kundeservice. Meget tilfredsstillende.

2024幎6月5日

Hej Verner

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre om din store tilfredshed i forbindelse med en beklagelig reklamation.

Maling af tag

Maling af tag - meget flinke og omhyggelige folk, der har lavet et rigtig fint resultat. Ingen "klatter" nogen steder. Giver mine bedste anbefalinger.

2024幎6月4日

Hej Jens

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre om din store tilfredshed med rensning og maling af tag.

Dansk Tagbearbejdning A/S

Kan kun anbefale Dansk Tagbearbejdning.

Kan kun anbefale Dansk Tagbearbejdning.
Havde en reklamation og dette blev rettet med det samme.
Meget imÞdekommende personale.

2024幎5月30日

Hej Karsten

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre om din gode oplevelse med reklamation.

Meget fin service

Meget flink medarbejder der kom for at behandle taget. Efter han var begyndt med behandlingen kom regn, han oplyste, at det ikke var så godt, ville give besked til kontoret om det. Han kom nÊste dag og behandlede taget på ny - fin service.

2024幎5月29日

Hej Kristian

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre om din gode oplevelse med vores service samt virkningsgaranti.

Dansk Tagbearbejdning A/S

Vi vil gerne sige tusind tak til DTB

Vi vil gerne sige tusind tak til DTB for et super flot arbejde med rensning og maling af vores tag i betontagsten fra 1987. Det har vÊret en virkelig god oplevelse fra start til slut. Alle vi har vÊret i kontakt med har vÊret behagelige og professionelle at snakke med. De to der rensede taget, ryddede pÊnt op til sidst og vaskede endda alle vinduer. Oliver, der malede taget, afleverede et super flot resultat. Vi valgte et farveskift til nu et sort tag. Vi fÞler at vi nÊsten har fået et nyt hus. Vi har tilvalgt serviceordning af taget for lÊngst mulig holdbarhed. Så nu satser vi på at det holder de nÊste 10-15 år, og til en brÞkdel af hvad et nyt tag ville koste. Vi kan varmt anbefale DTB til andre.

2024幎5月10日

Hej Carsten.

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at hÞre om din gode oplevelse med vores service!

Dansk Tagbearbejdning A/S

Sjusk til den store guldmedalje

MÞdte en medarbejder som ikke kendte miljÞforeskrifterne og ledte overskydende algefjerner direkte i kloakken, altså videre til renseanlÊgget. Han arbejdede desuden i blÊst og fik meget algefjerner på sig. Vi fik beskadiget trÊer, buske og små planter med sprÞjt af algefjerner.
Trods svar fra firmaet, så fastholder jeg at medarbejderen ikke viste noget op at sÊtte stop i tagrenden og opsamling af vÊske, og derfor har ledt en stor mÊngde algerens direkte i kloakken. Svuppede lidt algerens op til slut og hÊldte det over grÞnne planter.

2024幎5月16日

Hej

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre du ikke er tilfreds.

Med hensyn til nedlÞbet har vi taget et kig på opgaven og kan se vores medarbejder har noteret og bekrÊftet, at han har miljÞsikret. Det er selvfÞlgelig beklageligt, at det har ramt jeres planter. Derfor har vi grundet jeres dårlige oplevelse tilbudt kompensation, som i har takket ja tak til.

Dansk Tagbearbejdning A/S

Bruger nu DTB for anden gang

Bruger nu Dansk Tagbearbejdning for anden gang til at renovere gammelt asbesttag med rensning, tagpladeudskiftning efter behov og maling. Fik det gjort fÞrste gang for 15 år siden, hvor vi, som nu, oplevede og stadig oplever en rigtig god service. Allervigtigste grund til vi bruger DTB igen er dog, at det arbejde DTB lavede for 15 år siden var virkelig godt, og holdt sig pÊnt i mange år. Efter 15 år synes vi dog taget trÊngte til en ny omgang, men nu behÞver vi så heller ikke bekymre os om det i mange år frem, og endelig er der er jo 10 års garanti på arbejdet. Har både anbefalet og skaffet DTB nogle kunder i nabolaget, så kan med god samvittighed give denne anbefaling videre her via TP. :)

2024幎5月15日

Hej Kim

Dansk Tagbearbejdning A/S

Fik renset vores tag inden det skal

Fik renset vores tag inden det skal males, det er blevet super godt og vores nabo var hjemme da de var og udfÞre opgaven. Hun var imponeret over hvor grundige de var og alt blev afdÊkket inden rensning. Kan nÊsten ikke vente til de kommer og maler taget, så kommer der en opdatering

2024幎5月7日

Hej Per

Godt behanlet

2024幎4月30日

Hej JÞrgen

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre om din gode oplevelse med vores behandling.

Super arbejde

Super arbejde!
Dansk tagbearbejdning kan anbefales for behandling/maling af gamle asbestholdige eternittage. Rigtig god service fra firmaet!
Tagene afgiver ikke asbest efter malerbehandlingen og tagene pynter i villakvarterene.
Vores tag var oprindelig mokkafarvet, men blev malet sort, - flot, flot! Ca. 10 år siden og ser ud som nyt!

2024幎4月26日

Hej Knud Erik

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre om din rigtig gode oplevelse med rensning og maling af tag fra os. Vi er glade for at hÞre du stadig er godt tilfreds 10 års efter.

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales. Det kÞrer bare. Har benyttet firmaet i mange år.

2024幎4月21日

Hej Dorit

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre om din gode oplevelse med os igennem årene.

helt ok!

Fik ordnet tag og fliser.... det virker fint,

2024幎4月16日

Hej Helge

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞr om din gode oplevelse med vores algebehandling.

Omhyggelig og fint arbejde

Omhyggelig og fint arbejde. Flink personale.

2024幎4月16日

Hej Bodil

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞr om din gode oplevelse med arbejdet der er udfÞrt, samt personalet. Vi vil give din ros videre.

Dansk Tagbearbejdning A/S

De kommer altid som aftalt og tager for

De kommer altid som aftalt og tager for meget for arbejdet 👍

2024幎4月2日

Hej Allan

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre du er godt tilfreds med vores arbejde. Mon du mener at vi ikke tager for meget for arbejdet?

Dansk Tagbearbejdning A/S

Pas på - få en bekrÊftelse på prisen inden

Verdens ringeste service - efter 22 år kommer der ekstraregning på 50 % oveni for noget ekstra som der er lavet i alle årene - inkl 1 stk. ubehÞvlet kontordame

2024幎4月12日

Hej Brian

Ud fra hvad vi kan se i systemet, snakker du om en algebehandling i start 2023, hvor vores mand blev bedt af jer om at algebehandle fliser og terrasse.

I har forud for vores behandling fået en e-mail hvor der stod vi ville komme og algebehandle taget, der har ikke stået andet på end det.

At I har fået algebehandlet fliser og terrasse gratis andre gange har så vÊret til jeres fordel.