Banner for Dansk Tagbearbejdning

Dansk Tagbearbejdning レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vores sommerhus har fÃ¥et renset og malet taget, og vi har kun ros til overs for hele forlÞbet. Vi er blevet mÞdt af nogle af de mest servicemindede og professionelle fagfolk, vi lÊnge har oplevet.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Renset og malet tag. Vi er de glade og tilfredse kunder fra SÞnderjylland (VarnÊs) Dygtig rÃ¥dgivning af farvalg, veludfÞrt arbejde, overholdt tidsaftalen, og konkurrencedygtige pÃ¥ prisen. Vi an... もっず芋る

䌁業が回答したした

Meget godt og flot tag malings arbejde. “Mike” som var her - gjorde virkelig lidt ekstra ud af at gÞre tag malingen sÃ¥ professionelt som muligt selv om vejret drillede lidt. AfdÊkning af sol celler... もっず芋る

䌁業が回答したした

DÃ¥rlig opfÞlgning pÃ¥ manglende udfÞrsel af sprÞjtning af tag og fliser. Taget blev sprÞjtet som aftalt ihht. abonnement men der gik en hel uge fÞr fliserne blev sprÞjtet trods opringning og mail. Ha... もっず芋る

䌁業情報

1. 絵画
  2. ・
  3. 高圧掗浄業

圓該䌁業による蚘述

Dansk Tagbearbejdning A/S har siden 1989 hjulpet private, virksomheder, boligforeninger og landbrug med vedligeholdelse af tage og udendÞrs arealer. Vi er specialister i tagmaling, tagrensning, algebehandling, fliserensning og facaderensning med fokus på kvalitet, holdbarhed og god service.

優良

通垞2週間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 57ä»¶

レビュヌを曞く

Hurtig og professionel behandling af

Hurtig og professionel behandling af mit tag.
Virkningen indtraf efter ganske få dage.

2024幎3月5日

Hej Frank

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre om din god oplevelse med vores algebehandling.

Dansk Tagbearbejdning A/S

De gÞr hvad de skal OK resultat bare

De gÞr hvad de skal OK resultat bare lidt i den dyre ende

2024幎3月19日

Hej Brian

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre om din gode oplevelse med vores service.
Vi tilbyder gaderabat hvis 2 eller flere får algebehandling samtidig på gaden.

Dansk Tagbearbejdning A/S

Bare god service kommer fÞrst og

Bare god service kommer fÞrst og tjekker Taget og derefter kommer og bliver for alge behandling så er der styr på Taget

2024幎3月21日

Hej JÞrgen

Dansk Tagbearbejdning A/S

Der findes mange virksomheder indenfor

Der findes mange virksomheder indenfor dette felt, men ikke mange der er professionelle. DTB har vÊret i markedet i mange år, og de kender deres metier, og deres produkter virker!
DTB har nogle utrolig venlige og hjÊlpsomme medarbejdere.

2024幎3月13日

Hej

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre om din gode oplevelse med os igennem årene. Tak for den store ros, vi vil give rosen videre til vores medarbejdere.

Tag og tagrende

Venligt og dygtigt personale 👍

2024幎3月27日

Hej Susanne

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre om din tilfredshed med vores personale, vi vil give rosen videre.

Dansk Tagbearbejdning A/S

Har lavet en fast årlig ordning

Har lavet en fast årlig ordning, som virker - aftaler holdes og god service. Kan absolut anbefale Dansk Tagbearjding.

2024幎3月8日

Hej Benedikte

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre om din store tilfredshed med vores algebehandlings ordning.

Venlig og imÞdekommende medarbejder

Venlig og imÞdekommende medarbejder
Hurtig og effektiv behandling

2024幎2月22日

Hej Bjarne

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre om din gode oplevelse med vores medarbejder og behandlingen. Vi vil give din ros videre.

SÊrdeles veludfÞrt arbejde

SÊrdeles veludfÞrt arbejde. Medarbejderen var rigtig flink og serviceminded, samt påpasselig.
Jeg kan kun anbefale jeres firma til andre.

Mvh H. thomsen

2024幎3月20日
自発的なレビュヌ

Hej Hilmar

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre om din store tilfredshed med arbejdet. Vi vil give din ros videre vores medarbejder.

Alt for mange helligdage

Alt for mange helligdage, både store og små

2024幎2月2日

Hej Bjarne

Tak for anmeldelsen. Vi er kede af at hÞre du ikke er tilfreds.

Vi har virkningsgaranti på vores algebehandling. 4 uger efter vi har algebehandlet taget må der ikke lÊngere vÊre noget grÞnt, er der det skal vi blot kontaktes senest 8 uger efter, så kommer vi og laver det om uden beregning.

Kontakt os venligst for at bekrÊfte du vil have denne ombehandling.

Terasse ikke ok

2024幎3月2日

Hej Henning

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre du ikke er tilfreds.

Kontakt os venligst for at bekrÊfte du vil have denne ombehandling.

Dansk Tagbearbejdning A/S

En perfekt behandlig af en meget

En perfekt behandlig af en meget professiolnel behandler og behagelig mand

2024幎2月20日

Hej Leif

Tak for anmeldelsen. Vi er glade for at hÞre om din gode oplevelse med vores service og vores medarbejder. Vi vil give din ros videre.

Dansk Tagbearbejdning A/S

God og omhyglig arbejde _ og en
kundevenlig medarbejder _ tak

God og omhyglig arbejde _ og en kundevenlig medarbejder _ tak

2024幎3月19日

Hej Ruth

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre om din gode oplevelse med udfÞrsel af arbejdet samt med den medarbejder der har udfÞrt det. Vi vil give din ros videre.

Varskoer i tide.

Varskoer i tide.
Overholder aftalen.
UdfÞrer arbejdet helt fint set fra min side, og vi snakker godt undervejs,
Kundenr. 10217
Tak.

2024幎2月16日

Hej Jesper

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre om din store tilfredshed med vores arbejde. Vi vil give din ros videre til vores medarbejder.

2024幎2月29日

Hej

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre om din tilfredshed med vores service.

Dansk Tagbearbejdning A/S

Overskuelige tilbud & priser.

Overskuelige tilbud & priser.
Aftalte terminer bliver overholdt.
Super kvalitet i arbejdet.
Helt igennem reel virksomhed

2024幎3月5日

Hej Regnar

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre om din store tilfredshed med vores service.