Banner for Dansk Tagbearbejdning

Dansk Tagbearbejdning レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Vores sommerhus har fået renset og malet taget, og vi har kun ros til overs for hele forløbet. Vi er blevet mødt af nogle af de mest servicemindede og professionelle fagfolk, vi længe har oplevet.... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Renset og malet tag. Vi er de glade og tilfredse kunder fra Sønderjylland (Varnæs) Dygtig rådgivning af farvalg, veludført arbejde, overholdt tidsaftalen, og konkurrencedygtige på prisen. Vi an... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Meget godt og flot tag malings arbejde. “Mike” som var her - gjorde virkelig lidt ekstra ud af at gøre tag malingen så professionelt som muligt selv om vejret drillede lidt. Afdækning af sol celler... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Dårlig opfølgning på manglende udførsel af sprøjtning af tag og fliser. Taget blev sprøjtet som aftalt ihht. abonnement men der gik en hel uge før fliserne blev sprøjtet trods opringning og mail. Ha... もっと見る

企業情報

1. 絵画
  2. ・
  3. 高圧洗浄業

当該企業による記述

Dansk Tagbearbejdning A/S har siden 1989 hjulpet private, virksomheder, boligforeninger og landbrug med vedligeholdelse af tage og udendørs arealer. Vi er specialister i tagmaling, tagrensning, algebehandling, fliserensning og facaderensning med fokus på kvalitet, holdbarhed og god service.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 57件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

God service : varsling af opgaven, udførelse af opgaven præcis som aftalt

2024年3月11日

Hej

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre du er godt tilfreds med vores service.

Flinke medarbejder

2024年3月12日

Hej Bent

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din gode oplevelse med vores medarbejder, vi vil give din ros videre.

5つ星のうち1の評価

Ingen ekfekt 2 gang 1111

Ingen ekfekt 2 gang , nedløb ikke aftaget

2024年3月12日

Hej Sten

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre du ikke er tilfreds. Vi kommer selvfølgelig gerne ud for at ombehandle uden beregning igen, kontakt os blot hvis du ønsker dette.

Med hensyn til nedløbet har vi taget et kig på opgaven og kan se vores medarbejder har noteret han har miljøsikret på anden vis. Mener du ikke dette er korrekt er du meget velkommen til at kontakte os så vi kan få snakket om sagen.

Godt arbejde

2024年3月10日

Hej Karen

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din gode oplevelse med vores service.

Hjælpsom ung mand

Den unge mand hjalp mig at dække planter ned med presenning.
Efter behandlingen pudsede han nogle af vinduerne.
Mange tak til ham.

2024年3月13日

Hej Anne Kirstine

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre du har haft en god oplevelse. Vi vil give rosen videre til vores medarbejder.

5つ星のうち5の評価

Hurtig og omhyggeligt arbejde dagen…

Hurtig og omhyggeligt arbejde dagen efter tilbud var godkendt.

2024年3月13日

Hej Mogens

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din store tilfredshed med både arbejdet og hvor hurtigt det blev udført.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Meget Tilfreds

2024年4月10日

Hej Søren

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din store tilfredshed med vores service.

Fornuftig pris

Fornuftig pris. Godt arbejde.

2024年3月22日

Hej Svend

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din tilfredshed med vores service samt prisen hertil.

Det virker bare

Det virker bare

2024年3月11日

Hej Torben

Fint arbejde

Fint arbejde. Alt blev udført tilfredsstillende

2024年3月5日

Hej Jens

Holder hvad de lover

Holder hvad de lover, de er effektive og super søde at tale med i telefon, hvis du har spørgsmål. Vores tag er ved at være 9 år gammelt, men ser helt nyt ud. Dette grundet det årlige besøg af DTB. Jeg er meget tilfreds og har været tilfreds alle de mange år jeg har været kunde.

2024年3月14日

Hej Sofie

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din store tilfredshed med alle aspekter af vores firma.

5つ星のうち1の評価

Dårlig service

Ringede til firmaet og talte med en dame og aftalte at de ville ringe for at aftale en tid.
En mand ringede og sagde han ville komme den 3 april.
Har hverken set eller hørt fra dem og nu er det den 6 april.

2024年4月3日
自発的なレビュー
5つ星のうち5の評価

Får algebehandlet taget hvert år

Får algebehandlet taget hvert år, og de kommer automatisk til tiden.

Hej Bent

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din gode oplevelse med vores genbehandlingsaftale på algebehandling.

PÅ PASSELIGHED

ET PAR ENKELTE STEDER HVOR MALINGEN IKKE DÆKKEDE FOR GODT, MEN VAR IKKE SEN TIL AT KOMME OG UDBEDRE DET.
OG ELLERS ET GODT STYKKE ARBEJDE HVÅR DER BLIR TAGET HENSYN TIL AFDÆKNING AF FORSKÆLLIGE PLANTER OG FLISER.

2024年4月4日

Hej Karla

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre du er godt tilfreds med maling af tag, samt vores håndtering af eventuelle reklamationer.

5つ星のうち5の評価

Vi får altid en melding inden deres…

Vi får altid en melding inden deres ankomst, og de kommer indenfor aftalte tidspunkt, ellers en mail om forsinkelse. Dejlig opfølgning man kan stole på :-)

Hej Flemming

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre du er godt tilfreds med vores adviseringssystem.

Fantastisk service

Fantastisk service. God virkning og personalet er opmærksom på skade på tagsten så det kan udbedres. Kan helt klart anbefale DTB til opgaverne med renholdelse og vedligeholdelse af tage. Kender også andre tilfredse kunder som også har fået renset og malet deres tag.

Hej Andreas

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din store tilfredshed med vores services.

5つ星のうち5の評価

Tak for et godt arbejde i gjorde

Tak for et godt arbejde i gjorde, ses igen om 1 1/2 år
Fik tag og solceller rengjordt marts 2224

2024年3月8日

Hej Lilly

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din store tilfredshed med arbejdet der er udført. Vi ser frem til at komme hos dig igen.

5つ星のうち4の評価

Godt arbejde

Veludført arbejder bortset fra skylning af vinduerne som ikke var helt OK. Glemte nogle.

2024年3月5日

Hej Erling

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre arbejdet overordnet set er udført til tilfredshed. Vi skal nok sørge for at der fremover er stor fokus på ikke at glemme nogen vinduer.

Flot arbejde

Flot arbejde - udført perfekt