Bestilte nogle varer for et mindre belÞb, som udeblev - fra POST NORD. Rykkede DANTHA en god uge efter bestilling af mine varer. OmgÃ¥ende reagerede DANTHA, der informerede mig, der var lavet en ny fo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Nem bestilling. Og hurtig levering. Har bestilt en teleskopskammel hos Dantha. Allerede samme dag fik jeg besked pÃ¥ den var pakket og klar til afsendelse. Efter 2 dage havde jeg skamlen levere... ãã£ãšèŠã
Bestilte 2 varer, efter ca. 10 dage fik jeg en besked, deres leverandÞr havde glemt at sende den ene vare ? Efter ca.en uge, fik jeg ny besked, nu vidste de ikke hvornÃ¥r den manglende vare blev lever... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÞbte 2 produkter, hvoraf det ene desvÊrre ikke levede op til mine forventninger. Jeg henvendte mig til dantha og modtog kort tid efter en returlabel. Produktet blev sendt retur i original indpakning,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Se vores store udvalg af bluetooth hÞjtalere, mobil covers og andet tilbehÞr til skarpe priser. Altid med fri fragt, 365 års returret og lynhurtig levering.
7500, Holstebro, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Det var en meget fornuftig sukkerskåle jeg fik kÞbt mig og den får lov at stå i fred for misserne så det var dejligt
havde problemer med den kortholder, vi havde bestilt, fordi vi forsÞgte at sÊtte ét kort i ad gangen. Det virkede ikke, men vi fik god og hurtig hjÊlp af firmaet, så det kom til at fungere perfekt.
KÞbte lamper der ikke duede, og for at få mine penge retur skulle jeg betale for at returnere dem,altså betale for ingenting

Dantha ããã®åç
Jeg har bestilt et ur og forventer at få en e-mail så kontakter jeg jer her fik jeg besked om at bestillingen ikke var gået igennem ville vÊre rart at få besked om dette
Desuden må i godt kontakte viabill og gÞre dem opmÊrksom på at ordren anuleret

Dantha ããã®åç
Jeg fik et flot ur til en fornuftig pris. Og så kom pakken allerede 2 dage efter. Kan varmt anbefales

Dantha ããã®åç
Selv om jeg bestilte forkert Skrev jeg bare en mail og ordren blev Êndret til det rigtige og alt forlÞb uden problemer

Dantha ããã®åç
KÞbte indstigning s lys til bil med tape der ikke kan holde,spild af penge. Skal vel ikke til at skrue i dÞrbeklÊdning.