レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Bestilte nogle varer for et mindre belÞb, som udeblev - fra POST NORD. Rykkede DANTHA en god uge efter bestilling af mine varer. OmgÃ¥ende reagerede DANTHA, der informerede mig, der var lavet en ny fo... もっず芋る

䌁業が回答したした

Nem bestilling. Og hurtig levering. Har bestilt en teleskopskammel hos Dantha. Allerede samme dag fik jeg besked pÃ¥ den var pakket og klar til afsendelse. Efter 2 dage havde jeg skamlen levere... もっず芋る

Bestilte 2 varer, efter ca. 10 dage fik jeg en besked, deres leverandÞr havde glemt at sende den ene vare ? Efter ca.en uge, fik jeg ny besked, nu vidste de ikke hvornÃ¥r den manglende vare blev lever... もっず芋る

䌁業が回答したした

KÞbte 2 produkter, hvoraf det ene desvÊrre ikke levede op til mine forventninger. Jeg henvendte mig til dantha og modtog kort tid efter en returlabel. Produktet blev sendt retur i original indpakning,... もっず芋る

䌁業情報

1. 携垯電話アクセサリ店

圓該䌁業による蚘述

Se vores store udvalg af bluetooth hÞjtalere, mobil covers og andet tilbehÞr til skarpe priser. Altid med fri fragt, 365 års returret og lynhurtig levering.

4.5

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Hurtig og effektiv ekspedition

2024幎11月21日

Hej ThorbjÞrn,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med vores service og at du oplevede en hurtige ekspedition.

Vi Þnsker dig en rigtig glÊdelig jul 🎅

Anne // Dantha.dk🎅

Nem bestilling

Nem bestilling. Hurtig levering med DAO.
Nu er mit stÞrste problem hvor reflekserne skal sidde pÃ¥ min bil🀗

2024幎11月24日

Hej Linda,

Tak fordi, du gav dig tid til at sende os lidt stjerner.

Dit lille problem, er vi nok ikke de rette til at lÞse, men er sikker på, at du finder et godt sted til reflekserne :)

GlÊdelig jul 🎅

Bestilte for 7 dage siden

Bestilte for 7 dage siden, og har endnu ikke modtaget min vare. Og ingen vil svare på min mail

2024幎11月15日

Hej Helle,

Din vare ligger klar til afhentning i den Þnskede pakkeshop :)
PostNord har desvÊrre haft nogle tekniske problemer, som har medfÞrt, at kunderne ikke har modtaget deres adviseringer. Det er beklageligt, men desvÊrre ude af vores hÊnder.

Vi besvarede din mail inden for 24 timer, hvilket vi vurderer som god service. I vores svar informerede vi om PostNords udfordringer. Forhåbentlig har du nu fået afhentet din pakke.

Ha' en dejlig dag

Rigtig god service

Rigtig god service - hurtig levering - fint kvalitetsprodukt.
Personalet var nemt at kontakte, og lÞste meget hurtigt mit problem, som jeg selv var skyld i.
Anbefales bestemt til andre.

2024幎11月11日

Hej Inge,

Tak fordi, du gav dig tid til at sende os lidt feedback og din anbefaling.

Dejligt, at du modtog den hjÊlp som du havde brug for :)

Med Þnsket om en glÊdelig jul til dig

Anne // Dantha.dk

Ikke styr på lager fra leverandÞr

Bestilte 2 varer, efter ca. 10 dage fik jeg en besked, deres leverandÞr havde glemt at sende den ene vare ? Efter ca.en uge, fik jeg ny besked, nu vidste de ikke hvornår den manglende vare blev leveret fra deres underleverandÞrer. ? De skrev at min ordre ville annulleret og jeg ville få mine penge retur igen , men fÞrst om ca 10 dage ? Dårlig service ikke styr på leverandÞr. SÞren

2024幎10月27日

Hej SÞren,

Dog er det billede, du tegner ikke helt det samme hÊndelsesforlÞb, som vi mener har fundet sted.

Det er korrekt, at der desvÊrre var en fejlregistrering på vores lager, og derfor var en af de Þnskede varer ikke på lager - hvilket vi selvfÞlgelig beklager.

Du aflÊgger ordren hos os d.27. okt. allerede dagen efter sender vi dig en mail om fejlen, og spÞrger dig om, du vil afvente, at varen kommer på lager igen ugen efter.

Vi modtager varerne fra leverandÞren, og erfarer her, at de desvÊrre har glemt at vedlÊgge netop det produkt, som du afventede.

D.4 nov. skriver vi derfor til dig, at vi desvÊrre ikke har modtaget varen og at vi derfor ser os nÞdsaget til at annullere ordren.

Vi beklager, at du har måtte vente og at vi desvÊrre ikke har formået at levere det Þnskede produkt.

Vi Þnsker de en skÞn dag

Godt og kom hurtigt

2024幎10月26日

Hej Kim

Mange tak for din anmeldelse og din ordre.

Vi håber, at du igen vil lÊgge vejen forbi Dantha.dk.

Med Þnsket om en god dag

Meget hurtig ekspedition

Meget hurtig ekspedition, og prÊsis levering. mvh. Lindhart Lund

2024幎10月18日

Hej Lindhart,

Tak for din anmeldelse og din ordre på Dantha.dk.

Vi er glade for, at du modtog din pakke hurtigt.

Må du få en dejlig dag!

Anne // Dantha.dk

Alt levede op til mine forventninger

Alt levede op til mine forventninger, så 5 stjerner

2024幎10月15日

Hej Liselotte,

Jeg tror desvÊrre stadig, at dine afgivelse af stjerner ikke helt makker ret :)

Vi er rigtig glade for, at du havde en god oplevelse ved at handle hos os, og at du har intentionen om at give 5 stjerner men resultatet er desvÊrre stadig 1-stjerne.

Hvis du har mod på, at rette antallet af stjerner, så de stemmer overens med indholdet af din anmeldelse, vil vi selvfÞlgelig blive rigtig glade :)

Vi Þnsker dig en god dag!

Anne // Dantha.dk

God reklamationsservice og hurtig ekspedition

God reklamationsservice. Stor imÞdekommenhed og hurtig ekspedition, da en defekt vare skulle byttes.

2024幎10月19日

Hej Jbb,

Mange tak for din anmeldelse.

Dejligt at processen forlÞb hurtigt. Vi beklager selvfÞlgelig det defekte produkt, men er glade for, at ombytningen forlÞb smertefrit.

Vi Þnsker dig en rigtig dejlig dag.

God oplevelse

God oplevelse

2024幎10月7日

Hej Inger,

Tak fordi, du gav dig tid til at sende os lidt stjerner.

Vi er glade for, at du fik en god oplevelse, og håber, vi får mulighed for at sende ordrer afsted til dig igen.

Super god oplevelse

2024幎9月24日

Hej Poul,

Vi håber, at du vil huske os, og lÊgge vejen forbi vores shop igen.

Anne // Dantha.dk

Hurtigt og prÊcist fremme.

Hurtigt og prÊcist fremme.
Alt er som det skal vÊre

2024幎9月29日

Hej Christel,

Tak fordi, du gav dig tid til at sende os lidt stjerner.

Dejligt at det hele forlÞb som Þnsket :)

God hjemmeside

God hjemmeside , kort leveringstid

2024幎9月13日

Hej Henrik,

Tak fordi, du gav dig tid til at skrive en anmeldelse, vi sÊtter stor pris på din feedback.

Vi Þnsker dig en dejlig dag

StÞrrelsen er fine

StÞrrelsen er fine, men logotryk er dårligt - uskarp i kanterne ( ligner dårlig print ) - let slÞret.

2024幎9月12日

Hej Jan,

Tak for din feedback.

Vi vil meget gerne hjÊlpe dig, hvis du ikke er tilfreds med dit kÞb, eller produktet skulle vÊre fejlbehÊftet.

Kontakt gerne vores kundeservice, så ser vi om ikke vi kan finde en tilfredsstillende lÞsning :)

Vi Þnsker dig en skÞn dag

God og hurtig levering

2024幎9月8日

Hej Per,

Tak for, at du efterladte lidt stjerner og feedback til os.

Vi er glade for, at pakkens vej hjem til dig gik som vi havde håbet.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。